Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z teraźniejszością...

Jaki rodzaj relacji nazywacie przyjaźnią?? Przyjaźń damsko - męska.

Polecane posty

Jest bardzo wiele tematów dotycznących, ze taki rodzaj przyjaźni nie istnieje, bo zawsze rozbija się o uczucia. Inni twierdza, że jednak istnieje... Natrafiłam na wiele głosów, że problemem jest to, że ludzie bardzo różnie klasyfikują dany rodzaj relacji, różnie ją nazywając. Idąc tym tropem wiele osób twierdzi, że b. dobre koleżeństwo może istnieć pomiędzy kobietą i mężczyzną, a już przyjaźń nie. Co rozumiecie jako koleżeństwo, a co jako przyjaźń. Mam też pytanie, czy istnieje coś jeszcze pośredniego pomiędzy przyjaźnią i miłością, jeśli w grę nie wchodzi sex. Nie ma niczego pomiędzy??

podnoszę

Gość szczera luiza
Przyjazn jest wtedy kiedy mozesz wszystko powiedziec komus, ja np. nie moglabym z facetem gadac o wszystkim, o zdradach i jacy faceci sa jebnieci niekiedy a z kolezanka juz mozesz, no przynajmniej ja tak mam

Czy obciągnięcie do czysta z połykiem to już cos wiecej niż przyjaźń ??

Gość poputak
a co to jest przyjazn? bo ja nie doznałem przyjazni i sam tez nie jestem niczyim przyjacielem

Gość truskawki w miseczce
> poputak nic dziwnego... kto chciałby przyjaźnić się z kimś o takich poglądach?...

Kolezenstwo - sypiacie ze sobą i tyle. Po wszystkim kazdy wraca do domu. Przyjaźń - po wspólnym seksie wysluchujesz jej żalów, jaki to jej chłopak zły i niedobry :o

Ludzie, dalczego tak podeszliście do tematu. Ja chciałam jakiejś fajnej rzeczowej dyskusji...

Gość .............vkjgk........
upup

Gość ziolkkaa
a jak rozmawiacie o wszystkim , spotykacie sie ze soba, nie jestescie w zwiazkach i ze soba nie sypiacie czym to jest?

Gość a ja mam przyjaciela
z którym nigdy nie łączył mnie seks, nawet nigdy nie miałam na niego ochoty, ani on na mnie :) przyjaźnimy się od 17 lat, rozmawiamy o wszystkim, o naszych związkach też. on ma rodzinę, ja mam rodzinę, spotykamy się regularnie i nie widzę problemu w tym, że on jest mężczyzną a ja kobietą :)