Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glasje

Boze, jak to mozliwe, ze facet ma taki tupet...

Polecane posty

Gość Glasje

Otoz historia wyglada tak...Mam 25 lat i juz od jakiegos czasu facet 41 letni probuje sie ze mna umowic. Rozwodnik z dwojka dzieci. Tak sie zastanawiam, co siedzi w glowach takich facetow, ktorzy probuja wyrwac o wiele mlodsza laske. Czy Oni nie mysla? Czy facet, ktory jest 16 lat starszy ode mnie mysli, ze ja jako jeszcze mloda kobieta sie z nim umowie? A kim ja mam byc dla jego prawie 20sto letnich dzieci? Starsza siostra, czy co? Sorki, troche jestem tym oburzona, bo probuje wyperswadowac owemu amantowi jakiekolwiek randki, ale jest to jak grochem o sciane...

Gość hgjgjfkdy
tak to juz jest u nas w Polsce, faceci mysla ze niewiadomo jaka im sie nalezy.

Gość onaaaaaa__Aaaaa
hehe no ma tupet a chociaz kasiasty? czy jak zwykle jeden z tych co nic soba nie reprezentuja a chca modelki najlepiej;)

Gość dzarka lika
TAK TO JEST ŻE GŁOWA SIWIEJE A DUPA SZALEJE TYM STARYM ŻONATYM DZIADOM

Gość Glasje
W sumie facet jest dosc porzadny, moze nie kasiasty, ale wydaje sie przyzwoity. Jednak denerwuje mnie to, ze on jest 16 lat starszy i uwarza, ze moze miec wszystko na skiniecie palcem. Ja mam 25 lat i te jego dzieci mnie przerazaja. Jestem tylko 5 lat starsza od jego syna!

Gość poputak
a mowisa ze kobiety polki madre sa a jak jest bogaty i ma syna w twoim wieku mysl kurcze kobieto

Gość Glasje
Poza tym ja caly czas probuje mu wyperswadowac jakiekolwiek randki. A On? Nic, ciagle nalega i nalega.

Gość 1234567....
tupet jak tupet.....ale nie sądzę żeby chciał abyś stała się mamusią dla jego dzieci.....liczy na łatwy sex z młodą panienką to wszystko...no chyba że się mylę w końcu nie wszyscy faceci to gnojki :)....ale ja jakoś sobie nie wyobrażam wiązać się z facetem o tyle starszym chociaż bywają takie szczęśliwe związki jesteś oburzona jego zachowaniem więc znaczy że facet zwyczajnie Cię nie pociąga daj mu jasno do zrozumienia ze nic z tego nie będzie i po kłopocie

Gość dzarka lika
KOBIETO CHYBA NA KASE NIE LECISZ?

Gość Glasje
Poputak, wlasnie dlatego, ze mysle jakiekolwiek randki odpadaja!

Gość dzarka lika
NO WŁAŚNIE POWIEDZ MU ŻEBY SPADAŁ

Gość Glasje
Nie, nie mysle o kasie. W sumie guzik mnie interesuje ile On zarabia. Tylko mnie zastanawia, dlaczego On mysli, ze kobieta w moim wieku moze sie umowic z 16 lat starszym facetem, ktoerego sym moglby byc wlasciwie moim bratem

Gość musztarda
Glasje Nie, nie mysle o kasie. W sumie guzik mnie interesuje ile On zarabia. Tylko mnie zastanawia, dlaczego On mysli, ze kobieta w moim wieku moze sie umowic z 16 lat starszym facetem, ktoerego sym moglby byc wlasciwie moim bratem Dlaczego? Chociażby dlatego, że wiele lasek sika po nogach na widok takich facetów. Znam wiele takich par.

Gość Glasje
Wlasnie o to chodzi. Caly czas mu mowie, zeby spadal (moze nie doslownie). Problem jest taki, ze niestety On miszka zaledwie kilka ulic dalej mimo, ze miasto w ktorym mieszkam jest duze. I tak niestety sie zdarza, ze czasem na siebie wpadamy, a to w sklepie, a to na poczcie, a to tam...On caly czas probuje. Kiedys nawet mi strzeli focha za to, ze odmowilam