Gość zloty niezalogowany Napisano Sierpień 5, 2009 będziemy razem się odchudzać :o :P ;) wazę 100 kg :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 już chyba możesz wejść sprawdz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Sierpień 5, 2009 Jestem oglądam :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 musisz stworzyć swój pamiętnik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 kurcze bo mi nie pokazuje, że Cię mam w znajomych:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Sierpień 5, 2009 kawy nie pije ale bez cukru a fuj!!!! nawet już jesteś szczupła :P ;) tak może być :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Sierpień 5, 2009 nie ma teraz czasu :o :o i głowy :o :o później założę pamiętnik :o :o :o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 też mi nie wchodziła, ale już się przyzwyczaiłam do takiej kawy:P chciałabym tak chociaż do 70kgs chudnąć:) pokazuje mi, że 73kg to by było już norma, więc jeszcze 16kg:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Sierpień 5, 2009 jest good nic nie zmieniaj bo wpadniesz w anoreksje :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rany PEBI czy ty nie widzisz Napisano Sierpień 5, 2009 ze zloty sie z ciebie nabija w zywe oczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 ale jak tak spojrze na zdjęcie te w niebieskiej bluzce, gdy ważyłam 94kg, a to w brązowej przy wadze 89kg, to niby dużej różnicy w kilogramach nie ma, a szczplejsze mam nogi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty jestes poje.bany Napisano Sierpień 5, 2009 zostaw ta dziewczyne w spokoju pewnie to ty Jania wzo r do nasladowania-lazi po topicach i nabija sie z grbasek....prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 a niech się nabija, wiesz gdzie ja to mam:Pz nudów można sobie popisać, widać że na żartach się nie znasz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rany pebi czy ty nie widzisz Napisano Sierpień 5, 2009 to zalezy z ktorej strony na to popatrzec ale jesli tylko to wiesz i zlewasz to OK:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 przestancie dramatyzowac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 przecież ja nie traktuje tego na poważnie, tym bardziej, że nawet nie wiem czy to on bo pisze na pomaranczowo:P a zdjęć się nie wstydze, bo wrzucałam przecież i tu na forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Sierpień 5, 2009 niemiła zrobiła się atmosfera :o :o :o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 nie lubia cie tu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Sierpień 5, 2009 własnie widzę :o :o wredne grubasy pewnie głodują i złośliwe z tego powodu !!! a TY Kochana Pebi mnie lubisz? :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 czy ja wiem:P a moze ty sie nabijasz ze mnie dobra ja zaraz mykam sie szykowac, bo czas na spacerek i zakupy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 wiem, ze jestem kochana, pewnie sie we mnie zakochales:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Sierpień 5, 2009 kocham bardzo miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZieloneKocieOczy 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Witam Pebi, chyba się skusze na tą 10-dniową, skoro mówisz, że taka skutecczna. Przydałoby się takie 5 kilo w dół, generalnie wolałabym tak zdrowiej, ale czasem potrzebny taki motywator, no i byłoby prawie 10 a to już zmiana widoczna gołym okiem ;) zaprosiłam Cię na vitali - czarnula - też chciałam dodać swoje fotki, ale niestety coś przy ostatnim formacie źle chyba zgrałam i nie chcą mi się otworzyć z płytki :( mam nadzieje, że na innym kompie się uda. Po weekendzie może uda mi się coś wstawić. Poza tym u mnie nie ma się specjalnie czym chwalić na razie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 5, 2009 kocie oczy dostalam od Ciebie z 50 zaproszeń:P zaraz je odbiore:) dzisiaj zrobiłam jeszcze sporo pracy, obiadek na jutro dla rodzinki, bo jutro mam kilka spraw do załatwienia i bym nie zrobiła:P ćwiczenia już za mną zaraz mykam się wykąpać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZieloneKocieOczy 0 Napisano Sierpień 5, 2009 hehe wygasła mi stronka, to pewnie dlatego bo ciągle ją odświeżałam ;) ja dzięki Tobie zaczęłam 6weidera, mam nadzieje, że wytrwam do końca, od soboty 10 dniowa - na razie mam zapasy jogurtów owocowych w lodówce, więc żeby nie kusiło musze je zjeść :) A jakie ćwiczenia sobie robisz? ja troche steper, jak mi się chce ;) nie mam póki co możliwości ale chętnie na basenik bym poszła, to jedyna aktywność którą uwielbiam ;) ale póki co musi wystarczyć steper i 6 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marokanski sklep Napisano Sierpień 5, 2009 Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrz i ogrodów .... A juz od dzisiaj 10 % rabatu przy zakupie marokanskich donic ... www.marokostyle.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZieloneKocieOczy 0 Napisano Sierpień 5, 2009 kurcze Pebi, własnie obejrzałam twoje zdjęcia na Vitalli, aż ciężko uwierzyć że to Ty na wszystkich, chyba Twoi znajomi sprzed diety mają problem żeby Cię rozpoznać, waga swoją drogą, ale zmieniłaś się na buzi, przynajmniej takie wrażenie odnosze. Dla większej motywacji, jak zaczęłam tu pisać to wkleiłam linka z dieta.pl efekty przed i po. Są tam zdjęcia osób które schudły nawet bardzo dużo, nie pamiętam nicka, ale dziewczyna o imieniu Magda schudła z wagi ponad 110 kg i wygląda naprawde super. Zaraz zresztą poszukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZieloneKocieOczy 0 Napisano Sierpień 5, 2009 http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/sukcesy-w-odchudzaniu/134-zdjecia-przed-i-po-118.html przejrzyj sobie temat jak dopadnie Cię kryzys, mi pomaga :) zesztą sam temat zmobilizował mnie do walki i wiem, że walka nie bedzie krótkotrwała, bo chce po prostu kiedyś pochwalić się swoimi zdjęciami przed i po ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 6, 2009 Hey no ja wczoraj poszłam już spać:) codziennie słyszę, jak schudłam i że znikam w oczach i to na prawdę mile:)ale chciałabym jeszcze chociaż te 20kg schudnac:)a widziałam już te zdjęcia i podziwiam te osoby:) Dziś mija 2miesiące topiku, a za mną 10kg;) Niestety waga stanęła w miejscu i nie chce ruszyć:( Za kilka dni się zmierze, może coś w centymetrach idzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZieloneKocieOczy 0 Napisano Sierpień 6, 2009 no niestety, takie przestoje wagi są najgorsze :( mnie to zazwyczaj zniechęca do odchudzania. Mi w sobote minie pierwszy miesiąc, będę się ważyć, mam nadzieje zobaczyć 8 z przodu, byłoby fajnie ;) U mnie dzisiaj wkońcu pierwszy dzień słoneczny, zapowiada się ładna pogoda, właśnie mam wolne i zaraz zmykam na działeczke, troche się poopalać :) Miłego dnia życze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach