Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka626262

seks bez zabezpieczenia?

Polecane posty

Gość malinka626262

witam dzisiaj mam 5 dzień dni niepłodnych okres dostane za 6 dni(mam regularny cykl) Chciałam sprobować dziś kochać sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia,poniewaz w gumce strasznie mnie ociera a poza tym chcialabym zobaczyc jak to jest:) Mam pytanie czy stosujecie metode kalendarzykową??Skuteczna? Czy jest prawdopodobieństwo ze moge wpaść?? Ponieważ plemniki zyją w pochwie od 2-3 dni takze wciąz bede miec nie płodne Prosze o odpowiedzi pozdrawiam

skorzystaj z tabletek i bedziesz wiedziala jak to jest bez gumki kup gumki super ciebkie- bie bedziesz czula NIE RYZYKUJ

Gość anka 156
Popieram nie ryzykuj!!! zas=wsze moglo sie cos przesunac , ja bym nie ryzykowala

Zapewne mozesz sprobowac, ale jesli absolutnie nie mozesz sobie pozwolic na ewentualna wpadke, nie radze. Chocby z uwagi na same nerwy, gdyby okres sie spoznial, nie warto.

moja kumpela stosuje kalendarzyk plus przerywany 3 lata i nic sie nie dzieje..ale rzeczywiscie tabsy pewniejsze

Gość malinka626262
nie spóźnia mi sie okres zawsze mam regularny,ale na wpadke nie moge sobie niestety pozwolić,obserwowalam rownież śluz i juz go nie ma takze dni są napewno nie płodne.

Gość anka 156
nikt nie podejmie za Ciebie decyzji! To Twoja decyzja i Twoje ryzyko

Gość anka 156
o co Ci chodzi raz piszesz w topiku pod Katarzyna1985 ze bierzesz cilest a pozniej przez pomylke wpisujesz jako malinka? to po co pytasz sie czy moze kochac sie bez zabezpieczenia i o jakich plodnych dniach wowczas piszesz?? jak sie bierze anty nie ma owulicji