Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Cranczips jest imprezas

Jestem z chlopakem 3 lata i dzisiaj w nocy stracilam dziewictwo analne.Obronilam

Polecane posty

Gość Jestem Cranczips jest imprezas

Obronilam swoje dziewictwo w pizde. Chcial sie tam kochac i nalegal ale ja wole poszczekac do slubu. Zreszta nosze pierciosenek ze jesm dziwsisa wioec musze niabyc Pozdrawiam !

Gość BYŁO 1000 RAZY JUŻ
ZAMYKAME . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość ale niestety
głupia jesteś tak czy siak dupy dałaś :classic_cool:

Gość J_Lo
porazka !! gorzej niz jak bys sie normalnie bzykneła

Gość bcfgvxfd
dawaj dupy wiecej i czescie :) ale jak staniesz z nieprzerwana blonka waginalna przed oltarzem niezapomnij pod biala suknie ubrac pieluche zeby czasami jelit z dupy nie zgubic

hehehehehheheheheheheheheehheheehheheheheheehehehehheheheheheheehehheheheehehehehheheheehheehehheeeheheh:)

To głupi temat. Chciałabym, żeby Regesr się tu wypowiedział. Już straciłaś dziewictwo. W cipkę czy w tyłek - nieważne. Ale dziewicą już nie jesteś. Ja osobiście wolałabym stracić dziewictwo w cipkę niż w dupę. Jak tak chciałaś je zachować do ślubu, to nie trzeba było się kochać w tyłek.

Gość kjhdkdmd
jak straciłaś dziewictwo analne to już nie jesteś dziewicą, tak samo jak Twój chłopak - wsadził w tyłek, to już nie jest prawiczkiem :-o