Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość NeWYORK24

Siema polaczki nieudacznicy

Polecane posty

Gość NeWYORK24

Hej wam wszystkim. Jeszcze do niedawna byłem tacy jak wy, czyli zwyklymi mrowkami, albo dziadami bezrobotnymi. Odkad wyjechalem do NY to powodzi mi sie jak nigdy, dorobilem sie wlasnego mieszkania, samochodu i dobrze platnej pracy, tak - dobrze platnej (w przeliczeniu na wasze to 9 tysiakow zl miesiecznie), ale u nich to i tak jest na srednim poziomie. Stac mnie na wszystko co sobie zapragne, najlepszej marki telewizor, komputer, meble full wypas, a jeszcze zostaje mi na zycie tyle co wy zarobicie przez pol roku heheheheh. Nie przypuszczalem ze tu jest tak dobrze, ale z tej perspektywy jak sobie teraz patrze na was marne bobki to jestescie nikim w tym swiecie, takim tootalnym zerem, burakami ledwo wiazacym koniec z koncem podczas gdy ja sobie popijam czekoladowego szejka z wlasnego miksera hehehehe. Radze wam, jak chcecie wiedziec co to jest prawdziwe zycie to wyemigrujcie z tej polski czym predzej bo sie nadlawicie i gowno dostaniecie. Zamiast kisiec w tym biednym kraju moglibyscie rozpoczac nowe zycie tutaj u nas w Ameryce. Ale mi was zal......

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować