Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespieponocach

TRACE KG,NIE MAM APETYTU-CO SIE ZE MNA DZIEJE???

Polecane posty

Gość niespieponocach
podnosze.nadgarstek mnie boli, pali. odcinek lokiec-nadgarstek=boli caly,bardziej z zewn, tam gdzie sa zyly.

Gość niespieponocach
nikt nie wie?:(

Gość masz robaki

Gość niespieponocach
nie mam robakow, bo mialam robopnme badania, a dodatkowo bralam tabletki przepisane od lekarza na profilaktyczne !zabicie! robakow, jesli cokolwiek by cos tam bylo.takze jestem czysta.

Gość niespieponocach

kurde pytasz jakby tu siedzial ktos i czul twoj bol , skad my mamy to wiedziec? idz do lekarza i zbadaj sie dokladnie , tylko to moge ci poradzic

Gość niespieponocach
bylam u lekarza kilka dni temu. czuje sie jak idiotka, ktora non stop lata po lekarzach:/ pisze tutaj, bo moze ktos mial podobne objawy,nie wiem.

Gość DOniespieponocach
A mialas kiedys problemy z ta reka? to reka dominujaca?moze ja przesililas?

Gość hurul
problemy z tarczycą, albo pasożyty jakieś , tasiemiec, w zwykłym badaniu kału nie zawsze da się go wykryć, a mimo to można to mieć...

Gość niespieponocach
pasozyty wykluczam, pisalam ,ze jadlam te tabletki profilaktycznie zeby nie miec "sasiadow". Jesli chodzi o tarczyce-lecze sie na hashimoto,ale badania krwi sa w normie, wszystkook.

Gość A dlugo tak juz masz
ile to trwa?

Gość Anita **Chudzielec
Wiesz, nie chce ciebie straszyc,ale mialam podobnie,kiedy wykryto u mnie ziarnice.Trzymam kciuki za twoja tomografie,mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze.

Gość zebys sie nie stala anorektycz

Gość i am who i am
po prostu masz szczescie, ja za to je nabywam i spie po nocy jak mis w zime, co sie ze mna dzieje?

Gość do lavinee

Gość niespieponocach
Przez caly ostatni tydzien mialam zalzawione oczy,kichalam,kaszlalam, przeszlo dopiero wczoraj. Opluwam czyms zoltym i zbitym,wyglada jak ser:/ Waga nadal leci,w nocy mam poty, goraczke. Bylam u lekarza. Mam miec robione badanie na wykrycie gruzlicy-nie widze zadnego sensu, bo nie pluje krwia:/ Moze lekarka sie pomylila?

Gość niespieponocach
aha-tomografia brzuc ha ok.

Gość niespieponocach
Moja siostra kiedys w dziecinstwie przechodzila gruzlice,ale ona jak pamietam plula krwia itd, a ja nie.

dziewczyno, powinnaś zrobić liste wszystkich objawów bo juz sama sie w tym pogubiłam! wiesz, spadek masy taki bez zadnego powodu jest zawsze wskazaniem do diagnostyki nowotworowej- dziwne ze Twoj lekarz to pominął:/ niepokoi mnie ten kaszel i wykrztuszanie... dla pewności powinnaś zrobiś usg tarczycy, i jakieś badania przysadki. rtg płuc natychmiast!! najlepiej pakuj sie do PL bo jak tak długo pójdzie to sama mozesz przewidziec.. nie zaniedbaj tego

Gość niesieponocach
Droga Vendetto! Mialam robione usg tarczycy takze- tarczyca oczywiscie wyglada tak, jak w przypadku choroby hashimoto-czyli cala w czarnych plamach.Natomiast badanie krwi jesli chodzi o TSH sa w normie. Dzis tylko z rana wyplulam gulke zolta,A TERAZ JEST OK. Od 3 dni mam na podniebieniu cos czerwonego-zrobilo mi sie jakby plama czerwona, jakbym sie czyms oparzyla, natomiast nic takiego nie mialo miejsca (ani gorace potrawy,ani napoje, nic). A co do tutejszych lekarzy-TRAGEDIA! sama prosilam lekarke z 5 razy, aby spojrzala mi do gardla:/ Dostalam skierowanie na RTG Pluc oraz to badanie na tuberkuloze.

Gość niesieponocach
tydzien temu dusilam sie, wydzielina splywala z gardla, nie moglam mowic, krtan byla zalatwiona, oczy zalzawione, nie spalam w nocy oczywiscie, bo sie dusilam.Pojechalam na ostry dyzur ,przepisano antybiotyk ,uspokoilo sie, ale znowu wczoraj zaczelam kaszlec.W kolko macieju.

Gość niesieponocach
ani nie zbadala wezlow, a ni nic,chociaz jej wspomnialam ,ze bola mnie wezly. To w sumie ja podsuwam jej , jak ma mnie baDAC.O badaniu stetoskopem nawet nie wspomne.Nie maja w zwyczaju tak badac:/

Gość Hhaha to gdzie ty jestes
ze nie przeprowadzaja wywiadu wstepnego?

Gość niespieponocach
do Hhaha to gdzie ty jestes -rzeczywiscie bardzo smieszne Co do bolu reki, zyl to juz przeszlo (trwalo 3 dni i koniec).

Gość A nie odchudzasz sie dziecko
?

Gość niespieponocach
nie odchudzam sie.

Gość niespieponocach
zjadlo:/ nie, nie odchudzam sie, bo wiem,ze nie jest to zdrowe.Nie wiem,czy to moze miec cos wspolnego z ta sytuacja, ktora mam,ale 2 lata temu podczas studiow mialam ciezki okres-tzn nie jadlam przez 2 tygodnie z braku pieniedzy (musialam oplacic akademik itd).Nie odzywialam sie tez potem jakos super.Czy to moglo miec wplyw na moj stan "dzisiaj"?

Gość niespieponocach
pytanie moim zdaniem niezbyt udane.wiek tu chyba nie gra roli:/

Gość Kobieta z klasa 5
Ej vendeta przeciez ona napisala ze wyniki krwi sa ok a ty jej wmawiasz pierdoly, jakby byl nowotwor to by krew wyszla nie tak