Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linikoni

Czy za pomocą Naszej Klasy dowiedzieliscie sie czegos nowego owaszych znajomych?

Polecane posty

Gość Linikoni

Jak temacie. Czy osoby które znalizcie dlugo-poznaliscie jakos je z innej strony itp. Ja na przyklad myslalam ze moj brat ktory ma 30 lat nigdy nie zapisze sie tam, a zapisal sie i wkleil nawet pare fot

Tak , paru ciekawych :D - mój eks dał swojej nowej dziewczynie używany pierścionek - po mnie :D:D:D - najbrzydsza i najgłupsza dziewczyna jaką znałam znalazła sobie superprzystojnego chłopaka :D

Gość ewelekaaaa
ja zauwazylam ze: - osoby podpisuja zdjecia: jak slicznie wygladacie - a dawniej to jedna z druga by ja wysmiala za to jakiego ma faceta - poza tym to same ochy i achy nad tym jakiego ma sie dzidziusia, meza, gdzie sie bylo na wakacjach, sam cukier i wazelina.

Gość biloxia
okazało sie że dziewczyna mojego brata ma superprzystojnego brata ;)

Gość NItkialiui
Dowiedzialam sie ze lalunie które ze mna studiuja i które stroja sie, rzeczywiscie sa glupie i maja same zdjecia ktore prezentuja ich wdzieki. Puste to jak nie wiem co.

Haha nawet nie wiesz jak mnie to rozbawiło :D A i jeszcze któregoś dnia dostałam wiadomość od chłopaka którego nie chciałam (dawno, dawno temu,miałam wtedy 16 lat) : ,,Cześć co u Ciebie? Wiesz mi się świetnie powodzi! Miałem dziewczyny! I teraz się żenię w lipcu. Studiuję i wszystko się u mnie świetnie układa". Głupol, ja o nim prawie zapomniałam :P

A mi stary znajomy powiedział, że się we mnie kochał jak byliśmy w przedszkolu i że dał mi wtedy jakiś pierścionek, ale ja nie pamiętam tego pierścionka w ogóle :(

Gość Nopnop nope
Dowiedzialam sie ze moi znajomi lubia koloryzowac w cyberprzestrzeni hehe

Gość pani fotograf
ja sie dowiedziałam ze Polska to kraj idiotów

Gość Milaszka
Nie jestem zalogowana na naszej klasie, a bardzo chce ogladac profil jednego faceta. Co mam zrobic?

Gość dariaqq
zaloguj sie :P

Gość **Lily
Dowiedzialam sie tez ze moj eks znalazl sobie ladniejsza cipke bo moja juz byla zwichrowana. Dlatego teraz szukam tylko mezczyzn z duzym przyrodzeniem, duzymi i szerokimi stopami oraz nie mniej niz 190 cm wzrostu.

Gość **Lily
Niby nie jestem brzydka. Wiem wiem mam wysuszona cipke ale to sie nie liczy, ale i tak zostawil mnie dla tej brzydszej. Kurwa ale ja musze byc tepa, ze mnie zostawil dla takiego paszteta.

Gość Milaszka
Nie chce mi sie ! Czy mozna w inny sposob miec dostep do ogladania?

napisałem do dziewczyny, z którą chodziłem na pierwszym roku, a była żelazną dziewicą i podałem jej namiary na n-k dziewczyny z którą zdradzałem ją i żeby odpisała, czy jej się podoba.

Gość Np dowiedziałam się
ze trzy moje koleżanki ,przeszły granice :(Nie wiedziałabym o tym .Los nas rozrzucił :(

Gość Milaszka
Spadaj podszywaczu!

Gość zola1987
ja skasowałam nk bo dosyć miałam słodkich komentówod lasek, których wprost nie cierpiałam...takie to wszystko było przesłodzone i infantylne