Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyposzczona

czy ktos tak jak ja cierpi na dotkliwy brak seksu?

Polecane posty

Gość Taki_jeden_kOLES
Widze ze sporo niedopieszczonych pan na tym swiecie.Czemu nic z tym nie robicie?

Gość zonaA
chyba zaczne cos z tym robic .

Gość Taki_jeden_kOLES
Bedziesz szukala odpowiedniego kochanka?

Gość zonaA
jak tak dalej bedzie to poszukam sobie dobrego kochanka , bo to wynaturzenie zyc bez sexu!

Gość zonaA
wyposzczona tylko do sexu?czy chcesz czegos wiecej?

Gość Taki_jeden_kOLES
Jakie wymagania bedziesz miala w stosuknu do kochanka?Chodzi mi o wiek itd.

Gość zaszokuje
zaszokuje was ja juz dwa lata bez seksu zyje i mnie az skreca .tak wyszlo niestety.

Gość onwawa444
:)

Gość Mariola_Opole
Ja juz jak bym szukala kochanka to musial by byc przystojny i miec duzy sprzet.

Gość Mariola_Opole
Ze tym masz kuske jak niemowle to nie znaczy ze wszyscy takie maja

hehe :P zonaa- poszukam pana przystojnego i normlanego, glownie do seksu ale jak sie trafi cos wiecej to nie bede narzekac :P tzn bym sie spotykala dla seksu z facetem ktorego nie kocham bo ilez mozna zyc bez seksu? masz racje, to wbrew naturze!! ja mam akurat 50 kg, do 90 to mi daleeeko, a chcialabym kogos w przedziale 25-35, bo sama mam 25 ;) a redtube.com to mam juz dosyc :O

Kurde - 25 lat i chłopa sobie nie możesz znaleźć? :O Szczerze to myślałem, że masz może około 30-40 i z uwagi na konwenanse masz nieco utrudnione poszukiwania... p.s. 50 kg, ale przy jakim wzroście? ((:classic_cool:))

wybacz ale i w moim wieku sa pewne konwenanse, nie myl mnie z goraca 16- stka obciagajaca na dyskotekach po kiblach, co nie znaczy ze jestem zakonnica do tej pory moze zylam przekonaniem zeby sie wiazac tylko z facetem w ktorym sie zakocham, ale do diabla z tym :P moge do 50 sie ne doczekac :P a wzrost taki jaki apsuje do tej wagi :P 163 cm :)

Hmm, nie spotkałem ani obciągajacej 16, ani zakonnicy, więc się nie wypowiem :D Konwenanse w wieku 25 lat? Tak z autopsji - to chyba jeszcze nie ten wiek, jeszcze można zachowywać się w miarę swobodnie, nie budząc przy tym oburzenia tej co bardziej purytańskiej części narodu :D :classic_cool:

Gość 20latek
zaspokoje :) 4513370 g G :)

Gość Diakon
Wyspowiadam GG 4713470

Gość gosciu bez skazówD
>Crazy sex :D

Gość wyposzczony
dobra wyposzczona, to bedzie tak: uwiode Cie, pokochasz mnie i bedziemy sie seksic jak kroliki, co Ty na to? :classic_cool:

Ja mam dziewczyne ( jestem chlopakiem jakby co :P ) a seksu mi również brakuje.. Wprawdzie rozpoczelismy juz zycie intymne , aczkolwiek seks uprawiamy naprawde rzadko :( Choć czasem próbuje ją namówić stłysze tylko kategoryczne \"nie\".. Ostatnio seks uprawialismy jakieś 4 moze 5 miesiecy temu :( Moze ktoś mi doradzi czemu tak moze być i jak mogę namówić dziewczynę choć raz w miesiącu na seks ??

wyposzczony 🖐️ no to dawaj :classic_cool: nie wyobrazam sobie seksu raz w miesiacu :O co prawda ja nie mam z kim, wiec musze to robic sama ze soba :P ale raz w miesiacu to tez dla mnie niewyobrazalne

Gość Woody Al
moje życie jest żałosne. Ostatni raz byłem w kobiecie zwiedzając Statuę Wolności.

Gość mongolica
Widze, ze to wszechobecny problem :O . tyle ludzi potrzebujacych wokol a jakos nie mozna sie dobrac... ja do maja mialam kochanka przez 2 lata ale z moim libido nie wystarczalo mi raz na tydzien wiec odpuscilam :O nie chce sie dluzej dzielic i uprawiac sex wteyd kiedy on moze a nie wtedy kiedy ja chce. ale coz, uroki bycia kochanka :O

Gość agusia300
ehhhhh a jednak nie jestem sama z takim problemem. od 4 tygodni jestem za grania naszego kraju. chłopak został w Pl a ja sama na obczyźnie. juz mam dośc zaspokajania się sama :/ a ci tutejsi to jacys tacy dziwni. przecież jak kobieta potrzebuje seksu to to widać (przynajmniej po mnie) ;P a jakoś kończy się tylko na niewinnym flircie :( jak to ktoś ładnie ujął cierpie na "syndrom ostrego niedorżnięcia" do wakacji jeszcze 6 tygodni !! sfiksuje jak kogoś tu nie poznam!!