Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja...34

umówiłam się z nią....a ona.......już nie mam sił......

Polecane posty

Gość Patrycja...34

Umówiłyśmy sie ze sobotę spędzamy razem, miala zadzwonić i miałyśmy umówić się gdzie się spotykamy, tym czasem nie odpisala mi na smsa co się dzieje i nie dzwoni.... ona ma problemy z dotrzymywaniem slowa i myśle ze pewnie kogoś spotkala i na mnie się wypela... mialyśmy jechac razem na urlop ale chyba zaplanuję go sama przykro mi, że siedze sama w domu, wlaśnie wtedy gdy potrzebuję bardzo wyjść:O

Gość dasfadsf
Faceta byś sobie znalazła i zajęła własnym życiem.

Gość Patrycja...34
właśnie nie mam faceta, mialam przyjaciela ale rozstaliliśmy sie kilka dni temu, ona też nie ma faceta... ale umówila się ze mną a teraz cisza..... mialysmy wyjsć więc ja przygotowalam ciuchy, wykapalam się, dobrze że nie zrobilam makijażu....

Gość Patrycja...34
jak widać nie mam większych problemow od tego, że zawiodlam się na przyjaciólce..... jak ktoś nie rozumie co oznacza dotrzymanie słowa, to nie rozumie mojego problemu:O

Gość to samo co tu
no lipa, wychujala Cie, tez jej to kiedys zrob.

Gość Patrycja...34
noż kurwa, coraz bardziej się wnerwiam, zeby chociaż zadzwonila i wymyslila jakąś wymowkę, ale nic.....................

Gość to samo co tu
dobra, musisz zdac sobie sprawe, ze juz nie zadzwoni, a jelsi nawet to nie wychodz z nia:O odpusc sobie, obejrzyj jakis film, albo idz spac. :)

Gość Patrycja....34
tez tak myslę, ze nie zadzwoni problem w tym, że pracujemy razem, to raz a dwa, ze mieszkam w tym mieście od 5 miesięcy i nie mam tu nikogo, dopiero ukladam tu sobie zycie i wszystko organizuję:O

Gość wiem cos na ten temat
moja "przyjaciolka" jest taka sama.. od niedawna... poznala faceta ktory zawladnal nia calkowicie i odizolowal od calego swiata.. jest tylko on.. umawiamy sie, wszystko ustalone a ona np na 15 min przed spotkaniem pisze ze jednak nie da rady (co najlepsze jej wymowki sa tak glupie ze chyba duren by nie uwierzyl) wiem jak sie czujesz 🌼

Gość Patrycja....34
myślę, ze mi napiszę jutro że wrocila po pracy bardzo zmęczona i zasnęla! a na prawde bawi sie na dyskotece juz więcej nie umowie sie z nia, ale tylko z nią moglam gdzies wyjść bo jeszcze nie mam tu znajomych, szkoda...... wakacje tez spedzę sama...nie chce z nią jechac skoro tak się zachowuje....:O ale jak spędzic wakacje samej...smutno

Gość waclawa
to jest rzeczywiscie wkur..jace.brak szacunku dla Twojego czasu,powinnas z nia postapic tak samo,jezeli jest kumata zrozumie,jezeli nie to szkoda czsu na znajomosc z walem.

Gość Patrycja....34
przeciez moglam sobie inaczej zorganizowac ten wieczor.... wkurwiona jestem na maksa!

Gość to samo co tu
moze poznasz kogos do wakacji, zaprzyjaznisz sie z kims. jebac taka osobe:)

Gość ciekawska.......
nie no......powinnas juz z nia sie nie spotykac i nie przyjazniac, to jakas owniara chyba jest..