Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale namieszalam....

Nie moze sie wydac.Blagam prosze o pomoc, mam malo czasu.

Polecane posty

Gość Ale namieszalam....

otoz przedstawie szybko. Poznalam cuownego faceta spokalam sie z nim kilka razy na kolacje. Dzisiaj jest nasze 5 spotkanie. Chce mie odebrac spod domu. Sek w tym e ja mieszkam z innym facetem juz 5 lat, To nie jest juz zwiazek a raczej przywiazanie. On spotyka sie z innymi ja tez. Tak jest bardiej ekonomicznie. Temu nowemu acetowi powiedzilam ze mieszkam z siostra. Jezu juz kilka razy spotkalam sie z nim na parkingu gdzie zostawialam moj samochod i presiadalam sie do jego. Teraz mi jz glupio, on chce odebrac mnie spod domu. Gdy zobaczy gdzie mieszkam to latwo sie wyda. Prosze pomozcie ja nie chce teo zaprzepascic. Chce z nim byc na powaznie, ale nie jestem w stanie zamieszkac sama na razie. Jak on sie o tym dowie to bedie koniec. Co zrobic?? Prawdy nie wyjawie nie moge.

Gość wyjdź gdzieś do nocnego
po wode, fajki cokolwiek, oddalonego i w ostatniej chwili zadzwon ze jestes tu i tu i zeby tu [podjechal, bo musialas co s kupić

Gość echo jedynki
czy naprawdę każda kobieta musi kłamać że jest dziewicą ?

Gość myyyjka
w tak dramatycznej sytuacji pozostaje ci tylko to: Ratujmy Pola Mokotowskie – 18.06 jest organizowany wielki happening odbywający się przed Ratuszem w Warszawie. Miłośnicy Pól będą wspólnie protestować przeciwko rozsprzedawaniu zielonych tenerów prywatnym inwestorom. Przyłącz się i broń z nami serca Warszawy! naspolke.pl/ogloszenia/widok...

Jeżeli traktujesz go poważnie to prędzej czy później opowiesz mu tą historię, więc nie warto go oszukiwać.

Gość Ale namieszalam....
mieszkam w usa umowilam sie z nim dzisiaj na 7:45. O 7 mam zadwonic i podac mu moj adres. Juz myslalam ze moze zostawic samochod pod innym domem i tam na niego czekac. Boze, ale gownooo, to chyba koniec bedzie bo sie wszystko wyda.

Gość czasami lepiej później niż
wcześniej

Gość no to podaj mu adres sklepu
czy kosmetyczki czy apteki powiedz, ze musisz najpierw tam skoczyc i zeby cie stamtad wzial co za problem :O kazdemu moze cos wypasc, nie? :)

Gość Zadzown i powiedz mu ze
jestes u kolezanki i idz do jakiejs na prawde pod dom. Poczekaj na niego i niech przyjedzie wtedy pod jej dom a nie Twoj i faceta

Gość Dobrze Ci tak...
Na drugi raz nie mieszaj. Czemu ludzie tak komplikuja sobie zycie?

Gość Ale namieszalam....
tu gdzie mieszkam w okolicy nie mam zadnych znajomych. On wie mniej wiecej gdzie mieszkam w jakiej okolicy. A ten facet to nie jest zwykly ktos. tylko naprawde bogaty, szanowany czlowiek. Dobre to jest z ta kosmetyczka dzieki!!! Manicure to jest pomysl.

Gość Zadzown i powiedz mu ze
I tak się wyda o ile sama mu wkrotce nie powiesz

Gość Ale namieszalam....
i tak i tak sie wyda, potrebny jest jakis glebszy plan jak to rozegrac. Jezeli ktos ma jakis pomysl na przyszlosc co robic, zeby to wyszlo. Dostaje po dupie za swoje klamstwa i kombinacje.

Gość suszę papier
oto przykład dlaczego Amerykanki są uważane za głupie :)

Gość POMYSL NA PRZYSZLOSC
Nie klamac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ale namieszalam....
zostalo mi 45 minut i dalej nie wiem co robic. Doprowadze sie do zawalu serca. zreszta ja nie zasluguje na takiego ktos jak on. cale zycie cos krecilam. On naprawde sie domysli ze cos jest nie tak. Powiedzial ze chce poznac moja siostre a ja nie mam nawet siostry !! ale jaja

o rany, ale ty jestes bez glowy. Powiedz, ze musialas wyskoczyc po cos do marketu, i zeby Cie odebral stamtad. Albo powiedz, ze Twoj facet to facet Twojej "siostry".

Gość Ale namieszalam....
myslalam zeby tak powiedziec tojedyne wyjscie, ale tu gdzie mieszkam luddzie wiedza o sobie wszystko, moment gy on podjedzie pod moj dom, zobaczy adres bede zgubiona

Gość Ale namieszalam....
aż z tego stresu musiałam przykucnąć zza rogiem kościoła aby kupkę zrobić , na szczęście leżała jakaś stara gazeta i się podtarłam ale i tak nie zakładam bielizny od wielu lat dla wygody

Gość daj znac jak to sie skonczylo

Kobieto, będziesz go tak cały czas oszukiwać czy może kiedyś mu powiesz prawdę? Im szybciej to zrobisz tym lepiej.

Gość O karamba ma racje super
...powiedz ze to chlopak twojej siostry, to jest naparawde dobre. a jak chcesz pomocy w wymyslaniu klamstw to ja jestem z tych notorycznych juz chyba bo kochanka jestem wiec ukrywam zwiazk od kilku lat....eh.... on wie ze jestes polka prawda? to nastepnym razem juz nakrec mu ze siostra wyjezdza do polski na zawsze bo musi wracac np ukonczyc studia i masz problem z glowy. a takie malo znaczace klmastwa...wiesz ja wierze ze w glebi duszy jestes dobra i wcale nie chcesz krecic tylko tal ci sie po prostu zycie uklada....zupelnie jak mnie :-o

Gość Ale namieszalam....
zza rogu kościoła wybiegł jakiś na czarno ubrany ksiądz i wołał na mnie ....bitch .... bitch ..... czy chciał mnie biczem bić ?

Gość Ale namieszalam....
o jezu dziekuje wam bardzo, daliscie mi wiele pomyslow. to z siostra wymyslilam, ze chce mnie wyrzucic z domu jezeli bede wracac pozno w nocy, dlatego woli zebym jechala swoim wlasnym samochodem. Pozniej powiem ze przeprowadzam sie do rodzicow, i choc rodzice mieszkaja daleko, bede pod ich domem spotykac sie z nim. Ta od notorycznych klamstw, please obiecaj ze mi pomozesz w przyszlosci. Ok lece sie ubierac. dziekiiiiii :):):)

Gość Ale namieszalam....
to ze w wieku 24 lat boje sie siostry tez moze byc podejrzane hihi dalej nie wiem co robic ...kurdeee

Gość omgicoztego
a nie mozes powiedziec ze meiszkasz ze wspolokatorem?Oo tzn teraz to juz i tak po ptakach ale po co ci bylo ze zz siostra? tyle ludzi wynjamnuje katy razem wiec...