Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzykbzykbzyk

czy facet 173 cm to niski facet??

Polecane posty

Gość Kim ...
energiczna trzydziestolatka - to sobie znaj ... ja wiem, że rzadko która ma taki problem ze spodniami jak ja .... No dobrze nie znam żadnej ... osobiście ... Najczęściej muszą skracać ... Te wszystkie "długonogie" niskie ... :P

Gość 321654987
No karłem nie jest ale... :) Ogólnie to zależny od preferencji :D Przeciętnie faceci maja około180 cm ... są ewenementy oczywiście :) Włosi np . nie mają kompleksu i jakoś nie należą do wysokich :) hehehe A co jakiś problem związany z wzrostem ? http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b12daeb345a1fdf13

Gość gdzie wyście baby tak
jeśli ci przechodnie będą orientacji homoseksualnej ( bo większoś projektantów takiej jest ) to niewątpliwie Kim masz racje :D

Gość Kim ...
Mój facet stwierdził, że kiedy przejeżdża uliczkami naszego miasteczka i nawet jeśli się nie rozgląda, to zauważy moje długie nogi przynajmniej z kilometra ... :D

Ekhm dla mnie wysoka to jednak zawsze bedzie kobyłą, zyrafą czy chuj wie czym, takie do 170 cm są fajne, jak to kiedys ktos na kafe napisał facet ponizej 185 to kurdupel a dziewczyna powyżej 170 to jebany troll

Gość Kim ...
gdzie wyście baby tak - tak oczywiście ... długie nogi mogą się podobać tylko gejom .... 🖐️ Cóż za spostrzegawczość ... :O Tak szpilki też wymyślono z myślą, aby przypodobać się gejom ... :classic_cool: Mnie tam wszystko jedno ... Ważne, że jest ich tylu ... w takim razie ... A balerinki to afrodyzjak dla rasowych samców ... :P Podobnie, jak gumofilce ... :classic_cool:

Gość Kim ...
face down - którego? Chodzę z dwoma ... :classic_cool: W tym obaj są szefami czyimiś ... tak się złożyło ...

skoro twoją jedyną 'zaletą' są nogi, to życzę szczęścia w związku. bo jeśli masz jakieś inne defekty w urodzie, charakter i inteligencja napewno ich nie przycmią :D

Gość Kim ...
gdzie wyście baby tak- wszystkim oprócz karłów oczywiście .... Żaden kurdupel nigdy nawet przed sobą nie przyzna się, że podobają mu wysokie .... Bo co mu zostało? :classic_cool: Wmówić sobie, że nóżka która się zacznie już się kończy jest idealna ... :P

Gość gdzie wyście baby tak
łapka i jęzor

Gość spokojna głowa
nie ma co pztrzeć naaa wzrost bo ja znam pary gdzie to laska jest wyższa troche od faceta i est im bardzo dobzre ze soba.niemożna życ twierdzeniem ze facet musi byc wysoki.jak ja patrze to więksozsć mężczyzn nżzych jest bardziej interesujaca nizyższe. a jak widze na ul. takiego długaja i w dodatku hudego i wzytskona nimwisi jak na wieszaku to wole niższgo dobrzezbudoanego.nawet takiego co ma jakiś brzuszek nie z dóż i jest gitt.jak dla mnie to wole takich w granicach 170-178 maxymalnie.wysocy mi sie niepdoaa no chyba ze sa odpowiednio zbudowani . a Laski u mnie wolą facetów w swoim wzroscie lub wyzzych troszke ale nie o dózo tak jest najllepiej

Gość Kim ...
[zgłoś do usunięcia] face down skoro twoją jedyną 'zaletą' są nogi, to życzę szczęścia w związku. bo jeśli masz jakieś inne defekty w urodzie , charakter i inteligencja napewno ich nie przycmią" hmm ... ale z pewnością uroda nie przeszkadza ... ani inteligencji ani charakterowi ... Mam ambicję, kończę drugi fakultet ... i na tym nie spocznę ... Rozwijać się zamierzam do końca życia ... Z literaturą jestem na bieżąco .. (Moi faceci także oczytani - mamy wspólne pasje) Nie muszę sobie wmawiać, że dzięki temu, że jestem brzydka to jestem inteligentna ... Bo to stereotyp złośliwych bab .. (choć czasami uroda przeszkadza, to nie zrzekłabym się jej mimo wszystko) Choć na kobiety działam jak płachta na byka ... To fakt ... :O

Gość Natka1985
Moim zdaniem 173 cm wzrostu na faceta to trochę za mało. Nie wiem jak inne kobiety, ale mnie podobają się mężczyźni, którym wzrost zaczyna się od 180 cm.

Gość Kim ...
Face down - widzisz od razu założyłaś, że moje jedyną zaletą są długie nogi ... Bo tak Ci wygodnie ... :O Tutaj wypowiadam się na temat wzrostu i tym z czym to się wiąże ... Bo taki jest temat ... A Ty już wiesz, że to jedyne co mam .... Typowe ... :O

Gość anonim.........
jestem gejem i akurat podoba mi sie taki jeden co ma 173 wzrostu (ja mam 180), wiec nie rozumiem, czemu leczycie kompleksy takimi smiesznymi porownaniami?

Gość Margolalalala
To wszystko jest względne. Nie martw się, nie jest źle. Jest wiele par, gdzie kobieta jest wyzsza, starsza itp, poza tym inne sprawy są wazniejsze, a ponada 170 to nie jest malo.

Gość Kim ...
anonim.........- bo ludzie zawsze znajdą coś, co pozwoli im sobie wytłumaczyć własne defekty ... Tworzą stereotypy na własny użytek ... z którym łatwiej im żyć ... A największym wrogiem pięknej kobiety jest zawsze kobieta ...

Gość kokoriko

Gość fghgfhgfh
jak kiedys powiedział pewien gosc (nie pamietam kto ale zapamietałam jego tekst) "niski facet to nie facet, niska kobieta to nie człowiek" :D co do tematu dla mnie za niski... mam 174 i potrzebowałabym faceta z 180

Gość Kim ...
Zgadzam się! Małe to mogą być dzieci, a nie dorośli ...

11:33 [zgłoś do usunięcia] Kim ... energiczna trzydziestolatka - to sobie znaj ... ja wiem, że rzadko która ma taki problem ze spodniami jak ja .... No dobrze nie znam żadnej ... osobiście ... Najczęściej muszą skracać ... Te wszystkie \"długonogie\" niskie ... Widze, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Poszukaj sobie znaczenia slowa RELATYWNY :) Wspolczuje problemow ze spodniami. Nie wiem, jakiej dlugosci masz nogi, ale nie zawsze dluzsze wygladaja ladnie - nie wtedy, gdy sa nieproporcjonalnie dlugie. Wtedy mamy do czynienia z kalectwem.

Gość mloda_0207
Mój ma coś koło tego, ja malutka bo 155 cm ;] dla mnie ideał.

Gość hn hh
tak generalnie to może niski, ale dla kobiety 160 czy 165cm to jestes w sam raz więc szukaj niskich dziewczyn, nie brak takich.