Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakajaaa

NIENAWIDZE GO!!!!!! JAK MOGL...

Polecane posty

Gość jakajakajaaa

JEDNAK faceci to świnie! własnie wrocilam do domu, bylismy na parapetowce, olal mnie totalnie , bo na horyzoncie pojawila sie jakas cizia, mizdrzył sie do niej przy jej facecie do tego, i jego tez szlag trafial! mnie zostawil sama, w obcym miescie, bo bywam tu weeekendowo tylko, w nieznanej dzielnicy, niby jak wychodzilam rzucil" odprowadzic cie" jednak ja obrocilam sie na piecie i wyszlam, jakos doszlam po godzinie do domu!! Jestem taka wsciekla ze .......!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to moze takie
tacy sa niestety-znam ten bol...kazda z nas zostawia dla pierwszej lepszej

Gość omgicoztego
sorki twoj fcet ma cie w dupie - pytanie za 100 pkt gdzie ty go masz?

Gość glosniczek
a nie zmoklas w drodze powrotnej zachaczajac o koncert kayah????

Gość njghfghhho
Zla osa ci pewnie powie, ze dobrze zrobilas, ze wyszlas... Ja, jakbym byla w obcym miescie, to bym nie wyszla. Ale wkurwiona bym byla dokladnie tak samo, jak ty, tak wiec rozumiem...

Gość to moze takie
ahahahahahah widze ze nadal jeszcze walkujecie ten koncert plenerowy na ktorym kayah wyla bo padalo

Gość popkornowa_
że.? Że co.? Co dalej, nie dramatyzuj! kim on wlasciwie dla Cb byl.?

Gość njghfghhho
hehe, glosniczek , złośliwcze... ;)

Gość a mi wytłumaczcie o co z tą
kayah chodzi

Gość wiem to
jestem do dupy odprowadziłem inną a moja sama wracała do domu i teraz mam przejebane.

Gość to moze takie
o to chodzi ze laska zalozyla tysiac tematow dzis o tym ze miala spedzic mily wieczor z facetem a on ją wyciagnal na kocert kayah i nie dosc ze zmokla bardzo to jeszcze kayah wyla

Gość njghfghhho
A bo ja sie dzisiaj tez wkurzylam, ale to dlatego, ze mnie kochajacy facet zaciagnal na koncert w plenerze, na ktorym lalo. Jest topik zaraz nizej.

Gość njghfghhho
Nie tysiac, tylko dwa ;) jeden za ostry w nazwie tematu, pod wplywem podszywa, co jebal wszystko, lacznie z legia i polonia.

Gość a mi wytłumaczcie o co z tą
aha :D

Gość to moze takie
na kafeterii dwa topiki na ten sam temat = tysiac :D:D hehe

Gość jakajakajaaa
Nie, ja nie z tego tematu koncertowego, ale tamta dziewczyne tez rozumiem, czytalam, i tez bym sie wkurw.... ale jestem tak zla, jak tam szlismy to jeszcze mnie przytulal, mowil, jak si ebedziesz zle czuc, czy cos odprowadze cie wyjdziemy razem, tyle razy mu mowilam ze jestem tu 1 raz ( ta dzielnica)i ze nie wiem co i jak, gdzie taxi, gdzie przystanki!:/ Obiecywal ze odprowadzi... mysle ze on teraz sie obrazil, bo pewnie moje wyjscie go zaskoczylo to byla szybka akcja, wstalam powiedzialam, ze mam za 10 min tramwaj i wyszlam... jak myslicie mialam racje? wogole ok, byli nasi znajomi na imprezie, gadaam z nimi, ale on wogole zniknal, nie bylo go, gadal z ta cizia, a ja siedzialam jak cieć taki..:/ No zesz kur..jaka zla jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i teraz jeszcze bedzie ze moja wina, ze jak moglam tak wyjsc, tak nagle itp!

Gość njghfghhho
Ano widzisz, to ty jestes ta asertywna... :) ale obie mamy zrabany wieczor ;)

Gość jakajakajaaa
Wogole to jest osoba ( on) dla ktorej tyle zrobilam, tyle poswiecilam:( Jednak mimo ze na co dzien naiwna nie jestem, jesli chodzi o uczucia glupieje! Tyle razy juz mowilam sobie, nigdy wiecej nikt ze mnei nie zrobi idiotki, a dzis wyszlam na totalna;( przed ta cizia, przed znaomymi ( glownie jego), przed facetem cizi, musi miec chyba satysfakcje, choc przypuszcam ze jest na swoj a"cizie" wkurzony.. ona tez perfidna laska, niby ze mna gadala i spoko, a jak on ( mój) wychodzil zaraz leciala za nim, niby tez nagle na papieroska! Nie wrato poswiecac sie dl afacetow! to ch... w wiekszosci! ocencie syt obiektywnie, myslicie ze mialam racje?

Gość jakajakajaaa
njghfghhho - noo i to jak ! ja jestem tak wpieprzona ze az sie trzese ze zlosci!!!!!!! nawet z tego wszystkeigo nie maialm strach aidac tymi ciemnymi zaułkami, w obcym miescie, bo tak to panikara ze mnie...

Gość szukajszczescia
1. kochajacy facet troszczy sie o swoja kobiete - zawsze 2.kochajacy facet chce spedzac czas ze sowja kobieta 3. kochajacy facet chce macac i obsciskiwac swoja kobiete non stop - szczegolnie na imprezach(zazanaczanie ternetu) 4. kochajacy facet zawsze odprowadzi swoja ukochana bo a) martwi sie o nia b) lubi przebywac w jej towarzystwie c) ma nadzieje ze ona zaprosi go na gore ;p 5. kochajacy facet jezeli zoreintuje sie ze jego kobieta zniknela w panice dzowni i dopytuje gdzie jest i czy jest bezpieczna. 6. kochajacy facet nie oglada sie za innymi bo boi sie ze ukochana sie wk...rzy ;p i ja straci

Gość glosniczek
ile Ty masz lat dziewczyno??

Gość jakajakajaaa
szukaj szczescie - masz racje, 100 %! ale widze ze to ja ta "głupia" jestem!ehh ja taka naiwna:( naprawde tak na pozor jestem kobieta wyksztalcona, inteligentna, atrakcyjna( opini einnych, zeby ni ebylo ze ja taka nieskromna;) ) a teraz czuje sie jak taka tempa idiotka;/ poprostu ktora jest jka sie ktos chce nie pobawic. Teraz czuje sie tak, ze on poprostu chcial zebym byla, zeby udowodnic cizi jaki to macho z niego, a ptem ze tak naprawde ma mnei w d... i wogole olewka:((( zle mi z tym... ale otworzylo mi to oczy

Gość noż jasna cholera co za pech
jejku no to go olej co się podniecasz. Powiedz speirdalaj i znajdz sobie lepszego

Gość jakajakajaaa
26 lat.. wiem , akcja jak na na nastolatki przystalo, ale coz.. zycie rozne plata figle i w wieku 26 lat tez mozna kochac, byc zazdrosna, wkurzac sie:(

Gość jarzwe
Ja jestem facet i niestety wiem, ze wiekszosc facetow to swinie. Ja siebie oceniam jako normalnego nigdy nikogo nie skrzywdzilem za to mnie skrzywdzila kiedys osoba, ktora kochalem i od tej pory stalem sie bez uczuciowy mam wszystko w dupie jestem cyniczny i zwykle malo przyjemny robie co do mnie nalezy i nikomu nie pozwalam zblizac sie za nad to do mnie, bo chyba jakis toksyczny jestem, nie potrafie inaczej, bo czuje, ze kocham te, ktora mnie rzucila, ale co z tego zycie jest podle. Wszyscy klamia nie ma wyjatkow. Kiedy ktos mowi kocham cos za tym stoi. Pozdrawiam autorko. Widze, ze doswiadczylas tego co jestzwane bolem zycia. Zycze Ci z calego serca bys kiedys znalazla kogos z kim bedziesz mogla normalnie zyc.

Gość szukajszczescia
nie trac swojego czasu na palanta, nie uspierwiedliwiaj go -szukajac mu wymowek dla jego zachowania. jezeli facetowi nie zalezy to przewaznie od poczatku to widac -spoznia sie na spotkania, nie oddzwania, jedyne czego chce to seks itd im szybciej skonczysz zwiazek wktorym nie jestes szczesliwa tym szybciej dasz czas szczesciu zeby cie znalalo i tyle. kazda z nas zasluguje na milosc i szacunek. daj sobie szasne;)

Gość jakajakajaaa
dziekuje Wam bardzo za slowa otuchy, jestem kobieta twardo stapajaca po ziemi...no ale boli jak cholera, teraz, przejdzie... On nawet nie napisal smsa, nie zadzwonil, teraz wielce obraza bedzie , ze jak ja moglam tak wyjsc, tak poprostu.. ale mysle ze nie ma w tym mojej winy, prawda?? bo ja taka tez niestety jestem, ze jak emocje opadna to zaraz doszukuje si emoje winy, ze moze cos zle zrobilam

Gość jarzwe
kazda z nas zasluguje na milosc i szacunek. daj sobie szasne Tak kazdy zasluguje na milosc, ale niestety malo osob ja dostaje (z wzajemnoscia) ja np. bardzo sie staralem jak moj byla ze mna byla, ale to juz bez znaczenia, nie chce sobie przypominac bo bede musial sie napic czegos :(

Gość szukajszczescia
lol napisze jeszcze raz 1. gdyby cie kochal nie flirtowalby z inna 2. nie pozwolil by ci wyjsc samej 3. odprowadzilby cie 4. a juz na pewno pisal sms i dzownil czy jestes cala. kobieto ZROZUM nie zalezy mu na tobie ;(

Gość jakajakajaaa
no zesz kur.. teraz patrze na tel i 10 mi temu napisal" Napisz mi jak dotrzesz do domu:) " Kur.... przepraszam ze przeklenstwa,a le rozwalil mnie tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za kretyn!!!!!!!!!