Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakajaaa

NIENAWIDZE GO!!!!!! JAK MOGL...

Polecane posty

Gość co za gość
njghfghhho albo ustalicie zasadę że raz Ty decydujecie gdzie idziecie a raz on, jeśli to ma dalej wyglądać że on o wszystkim decyduje, skończy się na tym że będziesz kolejną szarą myszą zdominowaną przez swojego wspaniałego i cudownego mężczyznę. jeśli raz czy drugi dostrzegł że pozwalasz by sam decydował, będzie to robił zawsze jakajakajaaa współczuję, bo to strasznie rani, gdy facet na którym Ci bardzo zależy w towarzystwie traktuje Cię jak powietrze i startuje do jakiejś lali:( dla takiego typa nawet nie powinno być drugiej szansy bo skoro w Twojej obecności się nie krępuje, to co robi, gdy nie ma Cię obok? dobrze mówisz, że nie pozwolisz się więcej tak traktować. Uprzedź nowego faceta lojalnie że na wspólnych imprezach nie ma obskakiwania i flirtowania a jak mu nie popasuje może od razu dać Ci spokój.

Gość co za gość
bylismy razem 3 lata znaliśmy sie troszke dlużej . Pół roku temu cos sie zaczeło psuć ja stawałem sie niemiły czesto arogancki niestarałem sie o nią podporządkowalem sobie ją pod siebie robiła to co ja chce niemyslała o sobie niebyla przez to już sobą ja tego wszystkiego niewidziałem mialem duzo problemów i tak wyszło w piatek poprzedni daliśmy sobie czas na przemyslenia domnie dalej nic niedocieralo i czulem zal do niej oto co robi czemu jej coś nom stop niepasuje . no właśnie, jakim cudem jej mogło coś nie pasować? nie wiem skąd biorą się tacy idioci ale dużo ich jest

Gość roba
były przez to pół roku naprawde wspaniale chwile miedzy nami bywały te cudowne ale w poruwnaniu z tym co było kiedyś zaczeliśmy sie klucić zbyt często i o zbyt drobne rzeczy ... To jest Miłość Jesli nieda sie nic zrobić odpuszcze niebede jej niszczyl zycia ale chce wiedziec ze zrobiłem wszystko aby ją odzyskać ...;(

Gość roba
zrozumiałem to wszystko wtedy czasem tez rozumialem ale zbyt rzadko też sie poprawiałem ale to były chwile abyt krótkie chwile i te złe czyny przewyższały te dobre...

Gość Onax3
Nienawidze gooo!!!!!!! rozstalismy sie..bylismy przyjaciolmi ale robil mi wywyody o to z kim pisze..okey..sam pisze z laskami ale luz mowil ze mnie kocha a pozniej ze te tanie teksty ch** znaczyly teraz ma opis na gg z litera imienia jakiejs laski z wielkim nosem ktora ma taka sama litere imienia jak ja ! bozee ale jestem zla

Gość wiemjaktojest
Jestem baaaaaaardzo nieszczęsliwie zakochana

Gość trrrrrrrrrrrrftftfdtttttttttt
jaki stary temat... dlaczego bardzooooo ???