Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka28

rude włoski u niemowlaczka czy się zmienią ???

Polecane posty

Gość minka28

j.w

Gość minka28
HANKA a kiedy twojemu synciowi sie zmienily ? moj maly jak sie urodzil mial takie jasno brazowe i z dnia na dzien co raz bardziej "rudzieje" teraz ma juz taki jasno marchewkowy ma dwa i pol miesiaca... nie che zeby byl rudy :( mam nadzieje ze mu sie zmienia

Gość aaaaaaaaaao
moj tez mial takie niby rudawe teraz jest szatynem. oboje z mezem jestesmy szatynami

Gość jestes ruda lub twoj maz
minka28

Gość minka28
nie, oboje z mezem jestesmy ciemnymi szatynami nawet bardzo ale maz ma wujka ktory jest rudy :/

a ja uwielbiam rudzielców, sa unikatowi. mój mąż ma rudawy zarost i liczyłam na to, ze synuś bedzie rudawy, niestety na razie sie jednak nie zapowiada.

Gość jestes ruda lub twoj maz
o glupia rude to piekne nie kochasz dziecka????????????

ja mi sie podobaja rude dzieci, moja ola po porodzie miala taki zolto rudy odcien, teraz robi sie blond, ale ruda tez by byla piekna:)))

Gość minka28
bardzo kocham ale nie chce zeby byl rudy mam nadzieje ze sie zmienia a jesli nie to to zaakceptuje

Gość krambbbbbbbbbbb
ciesz sie ze nie ma raka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość plamplamplam
hej, zmienia sie, nie boj zaby :D Mojej siostrze urodziła sie synek w brazowych ale mu jasniec zaczely i przez pewnien czas mial takie przypalone na czunku glowy, juz myslelismy ze bedziemy miec malego rudzielca, a siostraraczej nie rozpaczala z tego wzgledu :) Noa el tak mu zjasnialy ze teraz jest jasny blondynek i tez mu slicznie :)

Gość moja siostra
miała przez pewien czs rude, później jej sie wytarły i odrosły bolon, mój synek urodził się z blond, później mu też trochę zrudziały, teraz po bokach ma rudawe, te co pozostały od urodzenia na czubku głowy się już wytarły i odrastają ciemne, wszystko może się zdarzyć, bądź dobrej mysli

Gość plamplamplam
A oge wiedziec dlaczego tak bardzo nie chcesz zeby byl rudy? Nie podoba ci sie? Czy nie lubisz rudych ludzi? Czy moze boisz sie ze sie beda z niego dzieci smiac?

Gość plamplamplam
a moge* miało być

Gość minka28
dokladnie boje sie i nie chce zeby sie dzieci z niego smialy poprostu wiem jakie to jest pietno bo mam rudego kolege byl przezywany i dreczony cale dziecinstwo :/ dodam ze moj maly ma rozwiez rude brwi a rzesy ma ciemne

Gość plamplamplam
Nie boj sie , dobrze bedzie. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Rude osoby aja naprawde fane charaktery :)

Gość rudaaa888888
Kurde , a moi rodzice byli zachwyceni brunetką o ciemnej karnacji , a tu cóż jestem rudą osobą i mam mnóstwo piegów ,ta karnacja rozlała mi się w setki piegów;pp

Gość a czy z mężem
jesteście piegowaci??? i czy ciemny szatyn to wasz natutalny kolor włosów? jakie mieliscie w dziecinstwie?

Gość minka28
tak to nasz naturalny kolor, nie mamy piegów synus tez nie ma, w dziecinstwie maz mial wloski ciemny blond a ja bylam jasna szatynka.

moja córka miała ciemne włosy gdy się urodziła.Teraz jest jasną blondynką.Ok 3-4miesiąca włoski zaczęły zmieniać kolor na jasnobrązowy,który wydawal mi się rudy-do tego to wrażenie potęgowała ciemieniucha.Wszystko przeszło.

Gość kokodillo
pewnie się zmienią.... mam znajomych - on ciemny szatyn, ona jasna szatynka. widziałam ich kilka miesięcy temu jak dziecko miało jakieś 10 miesięcy. miało rude włosy i nic nie mówiłam ale zastanawiałam się PO KIM?? :-P jakiś tydzień temu spotkałam ich znów....i co? dziecko ma włosy bardzo ładny jasny brąz :-)

Gość rude rude rude 123
Moja córeczka jak się urodziła miała ciemne zaczęły jaśnieć i do ok roku były rude, ale teraz zjaśniały na śliczny blond. Małe dziewczynki mogą mięć nieprzyjemności ze strony rówieśników odnośnie koloru włosów i wydaje mi się że rodzice najbardziej tego się obawiają a nie od razu że mniej kochają takie dzieci. Ale, dziewczynka gdy dorośnie i ma gęste, kręcone rude włosy to jest to coś pięknego.

Gość gość
ludzie w 21 wieku martwic sie ze dziecko bedzie mialo rude wlosy?? boze widzisz I nie grzmisz, skad wy pochodzicie\???/z jakiej wiochy, ja mam meza rudego ale rudy bardzo ciemny, jest wysoki I przystojny, I cholera mnie bierze bo jest zaczepiany non stop przez kobiety, poza tym ma piekielnie piekny glos I kazda kobieta jest nim zafascynowana, nie pokazuje mu ze jestem zazdrosna ale czasem nie wytrzymuje, pare tygodni temu urodzil sie nam synek I tez ma rude wloski, chociaz nie wiadomo czy zostana takie czy moze sie zmienia, mi tam nie przeszkadza, moj maz oszalal na jego punkcie, poza tym nie kolor sie liczy tylko silni rodzice ktorzy porzadnie wychowuja dzieci aby nie mialy kompleksow, pozdrawiam, pamietaj ze w zyciu fajnie byc oryginalnym.....

Gość gość
Zauważ, że dziecko autorki ma już 6 lat, więc aktualnie albo pogodził się, że ma w domu małego rudzielca albo cieszy się, że jej syn posiada inny kolor włosów ;) mój drugi syn też urodził się rudy i do około roku taki pozostawał, a teraz ma prawie dwa lata i jest blondynkiem, chociaż w słońcu nadal ma rude refleksy :)

Gość gość
fajnie być niepowtarzalnym, ale nie rudym. my z mężem mamy prawie czarne włosy, a synek rude. I to nie takie całkowite rude, coś pomiędzy brązem a rudym. Teraz ma 7 lat. Jest bardzo ładnym chłopcem, wysoki, szczupły, a i tak dzieci strasznie się z niego wyśmiewają i dręczą.

Gość gość
wy jesteście psychicznymi kretynkami co wam przeszkadza rudy kolor idiotki>???? to ludzie na rudo sie farbują< zwłaszcza kobiety a wam zle? nie moge< sredniowiecze

Gość gość
Nie przeszkadza im, tylko boją się, bo inne dzieci przezywają i dokuczają rudym dzieciom. Niestety to wina rodziców, że dzieci są tak wychowane. Mój mąż jet rudy, ja jestem blondynką. Jestem pewna, że nasze dziecko będzie rude. Nie stwarza mi to problemu. Nawet jeśli dzieci będą się śmiały. Wychowam dziecko tak by znało swoją wartość i miało gdzieś docinki innych.

Gość gość
Moja mala jak sie urodzila miala wloski doslownie zolte. Teraz ma 10 miesiecy I takie rudawawe. Ja tez podobno.mialam taki swinski blond a potem.mi sciemnialy. W dzisiejszych czasach rude dzieci juz nie sa wysmiewane :)