Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyttgttrr

przesadzam?

Polecane posty

Gość tyttgttrr

moj facet ciagle siedzi przed kompem i jeszcze granie bym przezyla, ale on non stop oglada jakies panienki na fotce lub innych tego typu portalach. przesadzam ze sie o to wkurzam? :O dziewczyny jakos nie ogladaja non stop obcych kolesi a on np siedzi do pozna na necie i jak wejde do pokoju to widze jakas lalunie na ekranie z fotki. :O nie wiem czy zwrocic mu uwage czy nie? jak myslicie?

Gość rozgwiazdaaa
hmmm wg mnie masz powody by sie wkurzac. ja bym sie tez wkurzyła... P-ogadajz nim o tym...

Gość no ale co mu powiedziec
znajac go powie ze przesadzam :O

Gość Żabcia27
Hej kochana mam ten sam problem z moim mężem .Ciągle buszuje po takich portalach zawierając znajomości.Nie docierają do niego żadne moje argumenty,ciągle z tego powodu się kłócimy.Także pilnuj swojego faceta,bo na tych portalach są same k**wy bez skrupułów,które tylko czekają na okazje.Nawet jeśli wiedzą,że facet jest zajęty nie potrafią sobie odmówić

Gość ale on podobno nie zawiera
znajomosci nie komentuje tylko oglada. ale mnie to denerwuje :(

To dobrze,że nie zawiera,ale lepiej bądz czujna bo nigdy nic nie wiadomo.Zawsze niewinnie się zaczyna.Może narazie obserwuj i sama zobaczysz co będzie się działo .Oby nie zabrną za daleko.