Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgwiazdaaa

Jego klamstwa

Polecane posty

Gość rozgwiazdaaa

Jeju co za koszmar. Moj facet mowil mi ze od 3 miesiecy nie pali. A jak sie dowiedzialam wczoraj popalal sobie czasem.. i wypali 5 fajek mowiac mi ze nie pali itp. jakby tego bylo malo, obiecal mi ze nie bedzie pil zeby mi bylo raźniej.. Zlamal obietnice... Zabolalo mnie to. Te dwa wydarzenia sprawily ze czuje sie strasznie oszukana. Co zrobic.. ? Mam taki balagan w glowie..

Gość nastepna co chce zmieniać
faceta na swój obraz i podobieństwo .... echhh

Gość rozgwiazdaaa
Co ? Ja go nie chce zmieniac! Sam deklaruje sie, obiecuje a potem.... ? Co ??? Mowic tak łatwo wam jest... gorzej kiedy trzeba dotrzymac slowa i obietnicy. Ranic umiecie najlepiej. :(

Gość ja już się od niego uwolniłam
nie licz na to że on sie zmieni, z moim chłopem było to samo, mówił to co chciałam usłyszeć aby był spokój, palacze mnie obrzydzają, zwłaszcza faceci, ja i tak czułam ze popala bo miał cuchnący oddech i dłonie, palacz jest przesiaknięty na wskroś smrodem, cuchną skóra i włosy, mycie nic nie daje bo ta zaraz wyłazi z niego z sierodka, razem z potem, na szczęście uwolniłam sie od niego ponad 2 lata temu, bolało jak cholera ale przeszło, teraz jestem z chłopem, który nie jest taki obrzydliwy jak tamten, nie pali, pije mniej ode mnie i jest młodszy ;-)

Gość rozgwiazdaaa
gratuluje, ciesze sie ze ejstes szczesliwa. Kocham Go, czemu on tego jakos nie docenia i mnie krzywdzi.. ??? Teraz ejszcze sie nie odzywa jakbym to ja cos zrobila...

uwierz, kochana, jesli szlugi Cie obrzydzają to musisz zmienić chłopa, bo palacz nie przestanie palić, nie ma sensu się męczyć, męczysz się Ty i on, palacze sie obrzydliwi i żałośni z tym swoim nałogiem, mimo wszystko czują sie dysryminowani, gdy ktoś zakazuje im palenia, chca palić i uważają, ze to nic złego, niech wiec palą byle jak najdalej od nas ;P niech uwolnią nas od siebie, blech

Gość rozgwiazdaaa
ooo.. prawda palenie jest obrzydliwe.. fuuuuuuu ale jak mam od tak poprostu go skreslic ? Nic juz nie rozumiem :(

miałam dokładnie to samo, kłamstwa, fochy, cała jego rodzina paliła od wielu lat, on wyrosł w przekonaniu że szlugi są cacy, a wszyscy Ci którzy ich nie tolerują są jebnięci, to ja byłam nietolerancyjna, kłotliwa, pieprzona księżniczka, tez myslałam, że się dla mnie zmieni, dlatego tak długo trwała ta znajomość, no cóż byłam młoda i głupia, teraz już wiem, że tacy co piją i palą, albo nawet ćpają się nie zmieniają, szukaj lepszej partii, nawet gdybys miała byc sama przez jakis czas, to jest juz lepsze

Gość z czego haahh
z sierodka???? hahah jesooooooooooooooo

jesli masz jeszcze cierpliwość i nie szkoda Ci czasu to mozesz sie z nim dalej pyrgolić, ja doszłam juz do takiego etapu, ze miałam go juz serdecznie dość, tez kiedys do tego dojdziesz, ale u nas były jeszcze inne problemy, nie tylko picie i szlugi, to są różnice w podstawowych poglądach na świat, tutej docieranie nic nie da

Gość rozgwiazdaaa
ciezko mi w to wszytsko uwierzyc.... niech to bedzie zly seeen !!!!!!!!!!!!!

przykro mi, nie Ty jedna masz problemy z chłopem, oby tylko takie były w życiu problemy ;-) trudno, da radę z tym żyć, mamy to trochę na własnie zyczenie, w końcu tego typu probmy łatwo jest rozwiązać

Gość o jeeeeezu ale sie narobiloooo
wez sie puknij w glupi leb dziewczyno nie masz wiekszych problemów niz to ze facet podpala ???

Gość rozgwiazdaaa
tu chodzi o klamstwo