Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabijjj mie

mam 178cm wzrostu waze 64 kg a moj chlopak

Polecane posty

Gość zabijjj mie

mnie szkaluje ze za duzo waze.che bym zrzucila ponizej 60kg.myslalam ze zartuje ale on mowi to na powaznie.probowalam tlumaczyc ze chyba mam dobra wage ale on zaprzecza.naprawde jestem za gruba?

Gość Nie masz zlego chlopaka
powinnas wazyc 68-78

Gość fder
modelki przy twoim wzroscie mają od 52 - 55 kg , ale kto powiedział ze masz miec figure modelki . MOim zdaniem masz dobra wage .Ewentualnie mozesz zrzucić te 4 kg by wazyc 60 kg . Bardzo dobra waga przy twoim wzroscie

Gość zabijjj mie
ale ja sie lapie na ty ze gdy czasem za szybko wstane to kreci mi sie w glwie podejrzewam ze oslabienie.gdybym zrzucila wiecej kg niw iem co by sie stalo boje sie

\"modelki przy twoim wzroscie mają od 52 - 55 kg , ale kto powiedział ze masz miec figure modelki . MOim zdaniem masz dobra wag\" z tym, ze modelki to nie sa osoby chude po prostu, to tez kwestia odpowiedniej budowy. Akurat mam dosc podobne wymiary do autorki, kilka kilo wiecej, i nie jest tak, ze schudne 15 kg i bede wygladac jak modelka - bede wygladac jak wysoka wychudzona dziewucha, i tyle. A autorka ma swietna wage, jeszcze lepszy wzrost i niepowaznego faceta.

Gość fder
w takim razie nie zrzucaj . MAsz dobra wage .

Gość zabijjj mie
on rdzo nalega ciagle kaze mi cwiczyc i biegac...nie wyglada grubo naprawde nie potrafie mu przemowic do rozumu

Gość tk tak
ona zrzuci wage dla niego bedzie wszystko cacy a potem nie daj Boze po ciazy przytyje bedzie sluchala ze jest gruba i takie tam. Powiedz ze sobie nie zyczysz komentarzy na temat Twojej figury.

ja mam 160cm i 54kg i moj chlopak mowi, ze jak schudne to mnie rzuci :P ty masz idealna wage! nawet kilka kg wiecej by ci nie zaszkodzilo. a chlopak jakis niepowazny.

nie ważysz za dużo!! niech Twoj facet się opamięta, albo poszuka sobie szkieletora:P moze sama zacznij wypominac mu jego sterczacy brzuszek:p na mojeo to zawsze dziala:D

Gość fnhg
Masz dobra wage. A swoja droga ile macie lat? Moze Twoj chlopak to po prostu glupi smarkacz zapatrzony w panienki z TV i pojecia nie ma, jak normalna kobieta wyglada. Nawet niektore dziewczyny daja sobie zrobic wode z mozgu, a co dopiero mlody chlopak, ktory mysli wiadomo czym...

Gość Tanaryie
Dziewczyno, nie dosc, ze nie masz nadwagi, to powoli zblizasz sie do niedowagi! Twojemu faxetowi zalezy na czym? Zebys sie rozchorowala? I czego jeszcze by chcial? Zebys wczepila sobie implanty piersi i farbnela na blond? Powiedz mu, że zaczniesz sie odchudzac, kiedy on bedzie wazyl 20 kg mniej od wzrostu (jesli ma 180 cm, niech wazy 60). Pokaz mu tez lakat Schwarzeneggera - niech codziennie gania na silownie, bo preawdziw facet zwiazany z modelka musi miec taka muskulature :P

Tanaryie, widzialas kiedys faceta 180 cm, 60 kg? To to jest dopiero smutny widok [acz ogolny sens wypowiedzi popieram, rzecz jasna]

Nie Ty jesteś gruba, tylko on GŁUPI, zastaw go lepiej, bo pomyśl jak się zachowa jeśli spowodu ciąży albo nie daj Boże choroby, przytyjesz z 10kg...???

Gość fdsdffd
jesli ma 180 cm, niech wazy 60) to nie jest zadna argumentacja . Facet chudy wyglada zle . Musi mieć miesnie , a zeby miec miesnie to nie moze wygladać jak wieszak. Chuda kobieta wyglada atrakcyjnie , ale chudy facet raczej nie . Oto dowod ze na pokazach mody nie lansuja chudych facetow . On ma moze 180 wzrostu i wazy 75-80 kg http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Lepszy_model_2724096.jpg Miesnie muszą ważyc.

"Chuda kobieta wyglada atrakcyjnie" Dla niektorych, owszem, ale kiedy od normalnej, szczuplej kobiety oczekuje sie chudniecia w imie niewadomo czego, to juz nie jest w porzadku.

Gość fdsdffd
Pokaz mu tez lakat Schwarzeneggera i to jest zły przyklad bo on wazy dużo (wzrost 188cm, waga 115kg, obwód klatki piersiowej 155cm, obwód w pasie 86cm) w opinii wielu osób zapewniła mu tytuł "kulturysty wszech czasów" ("Mr. Everything").

Gość
ja mam 162, ważę 50 kg i myślę, że powinnam schudnąć z 5... jak uważacie?

Gość zabijjj mie
wlasnie wyszedl ode mnie.dziewczyny problem w tym ze ja nie moge zarzucic mu zlej figury :( jest koszykarzem ma 190 wzrostu i wazy 82kg.ma ladna klate.codziennie cwiczy a wieczorami biega.no jednym slowem dba o kondycje.ja natomiast za bardzo nie dbam.poprostu od czasu do czasu cwicze sama w domu ale nic specjalnego.nie mam wyrobionych miesni.moze o to mu chodzi.ale ja naprawde nie chce chudnac bo czasem mam zawroty glowya to mnie niepokoi.on jest taki ze potrafi mi przygadac np jak widzi ze jem czekolade albo batonika..."wez to odluz bo ci w dupe pojdzie"moj wiek to 20 lat a jego 26.

Gość igjidjuiguiui
ja mam 165cm, waze 60kg, a moj twierdzi, ze mam idealna figrure:D:D

Gość rozróżnijmy jeszcze
szczupłość od chudości! szczupłośc - TAK! chudość - NIE!

Gość
mój też tak twierdzi ale ja mu nie wierzę... do tego mam C :o mała z dużym biustem Autorko - nic na siłę. Skoro akceptujesz siebie to nie widzę powodu do odchudzania. Moim zdaniem jesteś szczupła przy tej wadze.

Gość zabijjj mie
znaczy to zalezy...figury idealnej nie mam fakt. mam te biodra ok 98cm i maly biust. no ale taka moja budowa co ja mam zrobic?

Gość flue3
Zabijjj mnie, dlaczego jestes z kims kto Cie dolujwe i to jeszcze calkowicie bezpodstawnie?? Ja mam 176cm, waze 62kg i jestem bardzo szczupla, prawie chuda. Gdyby jakis facet sugerowalby mi schudniecie, to wysmialabym go i kopnela w dupe. Napatrzylam sie juz na zwiazek, gdzie facet totalnie zniszczyl kobiecie samoocene, z pewnej siebie kobiety stala sie zakompleksiona szara myszka, a on chyba mial satysfakcje i pewnosc, ze od niego nie odejdzie i bedzie mu wdzieczna, ze w ogole z nia jest. Zastanow sie nad swoim zwiazkiem...

Gość zabijjj mie
doluje mnie i to bardzo.nie jestem pewna swej atrakcyjnosci jak dawniej,nie chce pokazywac sie zabardzo rozneglizowana

Gość bojaźń
zmień faceta, on ciebie nie kocha, tylko jakiś wyimaginowany obraz, do którego chce ciebie dopasować. Wg. mnie jest psychiczny. UCIEKAJ póki czas. :O