Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thgtrhtyhthy

Zaprosilam wczoraj kolege...

Polecane posty

Gość thgtrhtyhthy

do kina,a kiedy odmowil to zaproponowalam mu wypad na drinka, a on ....nie odpisal na smsa. Jaka ja jestem durna:O:O:O

Gość ejbisi
true

Gość thgtrhtyhthy
Facet jest niesmialy, straszy ode mnie,wiec myslalam,ze ucieszy sie z zaproszenia, a tutaj taka pomylka:O To bylo zwykle kolezenskie zaproszenie. Nie chcialam po prostu pic sama drinka::O:O

Gość martikaaa
tacy teraz sa faceci. sami nie zadzialaja, a jak sie im w tym pomoze to zero reakcji

Gość thgtrhtyhthy
Staram sie olewac,ale to nie zmienia faktu,ze czuje sie jak glupek. W zasadzie po raz pierwszy wyszlam z taka propozycja do faceta. Myslalam,ze sie ucieszy i zgodzi, a tutaj takie cos

Gość Do face down
straszne głupoty piszesz (od razu widać że babą jesteś). Lepiej zostać z godnością niż potem żałować że się dostało w pysk od chłopa. (brak odpowiedzi na smsa zwłaszcza kiedy dziewcyzna proponuje spotkanie, to tak jakby facet uderzył cię w twarz)

Gość thgtrhtyhthy
Naprawde nie myslalam,ze on moze to zaproszenie odebrac w innym kontekscie niz kolezenski. Znamy sie juz jakis czas i nie raz spotykalismy sie na jakims drinku, chociaz fakt faktem nie sam na sam.

Gość on28wawa
dziwny koles .Ja bym chcial zeby kobitka mnie zaprosila