Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaaaaa

moj chlopak...

Polecane posty

Gość lolaaaaaaa

powiedzial jak chcialam sie spotkac z moim ex po roku milczenia ze nie potrzebuje kologow,ze po co oni mi sa itd i ze moze za rok jak sie poprawie to bede mogla sie z kims spotkac z plci meskiej. opadla z sil ;( czy uwazacie ze to normalne? dodam,ze on mnie nie pyta o zdanie czy moze gdzies wyjsc i z kim a mi nawet z kolezanka zabranial sie spotykac a jesli juz moge to jesli powiem,ze idziemy na piwo do knajpy to mowi,ze mi sie chlopow zachciewa innych itd ;(

Gość lolaaaaaaa
powiedzial,ze jesli sie z nim spotkam to bedzie nasz koniec.

Gość kakakakkaka
nie ma prawa cie tego zabraniac, ale uwazaj na takich, ze jak z nim zerwiesz to moze cie szantazowac powieszeniem sie, odebraniem sobie zycia itd....:o taki typ :o nie jestes juz jego pewna, zerwij jak najpredzej, bo jak jestes z nim wszystkich znajomych olejesz a jak zerwiecie to zostaniesz sama i po ci to?!

Gość lolaaaaaaa
i on uwaza to za calkowicie normalne ;( nie mam juz sily, do tego mowi mi np ze ma ochote na moja siostree i swoje dwie sasiadki. pyta czy wybieram sie gdzies na wakacje i ostrzega ze nigdzie nie pojade bez niego. nie wiem co mam zrobic juz z tym wszystkim ;(

Gość kakakakkaka
to mu powiedz, skoro ma ochote na twoja siostre niech sie za nia wezmie.. no prosze cie tak mowi chlpak ktory podobno cie kocha??? A kopnij go w dupsko i znajdz sobie takiego na ktorego zaslugujesz, widze ze dziewczyny popelniaja wciaz te same bledy, ja juz sie nauczylam, ze trzebva robic tak by nam bylo dobrze hihihih 🌼

Gość lolaaaaaaa
w koncu kiedys spotykal sie ze mna tylko by poznac moja siostre.....

Gość kakakakkaka
moja rada, uciekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo On w koncu Cie zdradzi, az sie tak zakochasz ze przez niego sobie zycie zmarnujesz! Jak Ci powie cos o innych dziewczynach, powiedz ze mu nbie zabraniasz i ze miedzy wami koniec! Zaboli Go, i dobrze nauczy sie na przyszlosc!! a Ty szukaj innego, no powiedz nie masz zadnych onnych kandydatow??:)