Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaaa

czy ta fryzura pasuje do ciekich wlosow?

Polecane posty

Gość wiolkaaaa
nie???????? dlaczego? to jaka pomozcie bo ja juznic nie wiem

Gość tez mam cienkie wlosy
na dodatek porste jak drut nieukladajace sie i mam straszny problm z doborem sensownej fryzury bo zazwyczaj po scieciu okazuje sie ze to jednak nie to

Gość wiolkaaaa
a ja nie mam prostych ani kreconych sa takie nie wiem ani proste jak drut ani krecone w dodatku bardzo miekkie jak u dziecka na fryzjerow juz nie moge liczyc bo kazdy cienkuje a wtedy mam szope:O

Gość to ja ci powiem
ja sie tak scianam, tez mam cienkie wlosy wg mnie pasuje, moja fryzjerka tez tak uwaza... a laska ze zdjecia tez ma mizerne te klaczki, tyle ze ciemne, przy jasnych to ze sa cienkie bardziej rzuca sie w oczy

Pasuje,pasuje.Cienkie wlosy wygladaja beznadziejnie (moim skromnym zdaniem oczywiscie:classic_cool:),jak sa dlugie.Ta fryzura jest dla cienkich wlosow dobra.Tylko nie cieniuj za bardzo,bo Ci sie piorka porobia.A jeszcze napisz,jaki masz rodzaj wlosow-proste,falowane,krecone?Przy prostych bedzie wygladala najlepiej,przy pierzasto-pofalowanych bedziesz sie musiala nieco pomeczyc (mialam kiedys podobna fryzure i jak nie wymodelowalam,to nie wygladalo to najlepiej) z modelowaniem.

Gość wiolkaaaa
ale czy te wlosy sa cieniowane?

Gość wiolkaaaa
kotek no wlasnie ja mam pierzasto falowane w dodatku miekkie strasznie jak u dziecka:O jak raz mi wycieniowala fryzjerka na dlugosci to mialam piora:o

Gość wiolkaaaa
moje wlosy sa tragiczne bo maja tendencje do wywijania sie koncowek na zewn wiec nie wiem czy ta fryzura bedzie sie trzymac

Dawno temu tez mi fryzjer scieniowal.Dobrze wygladalo to przez tydzien,potem zrobily sie piorka takie,ze musialam w koncu sciac z dlugosci i myslalam,ze tego fryzjera za jaja powiesze,bo tak mi to scieniowanie doradzal:/ Cienkie wlosy i cieniowanie to,z moich doswiadczen,niedobre polaczenie.

Gość wiolkaaaa
kotek to jaka fryzura jest najlepsza? bo ja juz nie wiem

Hmm,jak uzyjesz mocniejszego srodka do stylizacji (ale tylko na koncowki,bo jak wywalisz na cala lepetyne,to bedziesz miec ulizano-przyklapniete straczki-przynajmniej u mnie tak bylo) i ulozysz na okraglej/plaskiej szczotce,ewentualnie przejedziesz prostownica (co polecam raczej od wielkiego swieta,bo niszczy wlosy-zwlaszcza cienkie piorka,jak nasze),to powinno byc ok.Moje i tak sie troszeczke wywijaly,ale generalnie bylo ok.No i nie daj za bardzo cieniowac.Jak fryzjer(ka) podcieniuje Ci same koncowki (mam na mysli 1,gora 2 cm),to powinno wygladac to przyzwoicie.Ta fryzurka z calkiem rownymi,niepocieniowanymi koncowkami moze wygladac,jak u uczennicy podstawowki;)Takie jest moje kocie zdanie:)

Jak juz wczesniej napisalam,mialam kiedys podobna fryzure,tylko niepocieniowana,i jak ogladalam stare zdjecia,to wyglada z deka "uczniowsko"-dlatego radze koncowki pocieniowac,ale tylko troszeczke.

Gość wiolkaaaa
prostownice odstawilam bo mi sie wlosy popalily moze pocieniuje delikatnie koncowki i lekko z ukosa zetne...zobacze

No i przy tej fryzurze zawsze mozesz zrobic przedzialek na boku-wtedy wlosy beda Ci opadac na polowe twarzy,co da efekt "tajemniczosci":P ,albo mozesz zrobic bardziej odjazdowa fryzure i podtapirowac "grzywke" i zaczesac do tylu (na impreze np.).Z taka fryzura mozna pokombinowac.

Gość wiolkaaaa
ok, dzieki tak zrobie 🖐️ najwyzej bede plakac jak bedzie zle