Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubelak

test ciazowy po 1,25zl - ufac??

Polecane posty

Gość bubelak

witam widze na allegro testy ciazowe juz od 1,25zł czy takie tanie testy sa miarodajne? zaufalybyscie takiemu?? kiedys jak kupowalam w aptece to najtanszy test kosztowal 11zl...

Gość ciasto orzechowe
kupiłam test za ponad 20 zł i miał problemy z wykazaniem 8tyg ciąży, jak wdać cena nie ma tu znaczenia a apteki naliczają sobie różne marże w jednej za ten sam test zapłacisz 11zł a w drugiej 5zł

powiem Ci ze roznie z tym bywa ja zanim zaszlam w 1 ciaze kupilam 10 takich testow (wtedy najtansze byly za cos kolo 5 zl/jeden) no i taki test pokazal szybciej ciaze niz np bobotest ktory wyszedl dopiero 3 dni pozniej, a ten test z allegro pokazywal mi juz trzy dni ciaze :) testy mialam wtedy od ewyanalityk pamietam-nie wiem czy jeszcze zyje na allegro ;) pozniej kupilam testy od kogos innego i tu porazka, raz pokazaly mi ciaze i to wyraznie! a w ciazy nie bylam :-/ drugi test jaki uzylam byl zepsuty, tzn pol kreski sie pojawilo od tamtego czasu nie zamawiam z allegro, bo boje sie powtorki z rozrywki ;)

Gość kupilam i dzialaly
na dodatek okazaly sie tymi "szczęśliwymi" :D i moglam ich zrobic 10 sztuk :D za grosze :)

Gość bubelak
to i ja zamowilam wczoraj na allegro 4szt,bo akurat jest potrzeba zrobic w tygodniu - mam nadzieje,ze pokaza prawde (i lepiej zeby 1 kreske hihi)

Gość bubelak
to takie miekkie testy bez czesci plastikowej,ale pewnie to nie wplywa na wynik :P zrobilam i wyszedl negatyw,czyli raczej prawda ;) pozdrawiam