Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukatan

golenie nog powyzej kolan

Polecane posty

Gość taka sobie jedna .....
Do ja też tylko pastą ---> w depilacji bikini i pach tez mam wprawe,bo robie to w 10-15 minut,tylko z tymi nogami sie guzdrze :P

Gość justine44
witam wszystkich cieplutko...

Gość jukatan
o,fajnie sie temat rozwinal, duzo sie dowiedzialam, czekam na dalsze reacje :) no i odpowiadajcie do tytulu bo dalej nie wiem czy pchac sie w golenie ud powyzej kolan - wewnetrzna strone juz praktycznie gole i coraz gorzej sie odroznia granica wydepilowana od zostawianych cienkich i nielicznych wloskow z zewnetrznej strony ;(

Gość jukatan
kasiaczek-ale golisz takze gore ud od zewnatrz? czy linia wlosow nie podniosla ci sie az do poziomu bielizny?

Gość cc..
sluchajcie a jak golic tyl ud ta pasta, same to robicie? i czy ta pasta dziala jak maszynka tzn wlosy odrastaja juz po 2 dniach?

Do cc.. ----> ja w ogole pasty cukrowej nie uzywam do ud,bo tam mam bardzo cieniutkie wloski,ktoryh prawie nie wida.Od czasu do czasu przejade je golarka.Pasta to czasochlonne zajecue,wiec jakbym miala jeszcze uda robic to bym chyba fiknela :P cc.. pisalam powyzej ,ze pasta nie dziala jak maszynka.Po pierwszej depilacji odrosły mi wloski po 2 tygodniach.Obecnie nogi depiluje raz na miesiac,a w niektorych miejscach mi w ogole włosy zanikly na nogach ( na zewnetrznych stronach łydek :) )

kasiaczek_3017 jeszcze nigdy mi sie pasta nie przykleiła tak,ze nie chciała odejsc:) Jak juz czuje w dłoni,ze bedzie chciała sie lepic,to wyrzucam i robie nowa kulke:)

Gość jukatan
-> kasiaczek z ta depilacja brwi nitka to dla mnie kosmos :D ale po co tak cudowac? ja robie to samo peseta

Gość cc..
taka sobie jedna-- dzieki za opd ale widzisz ja zrobilam ten blad ze do tej pory uzywalam depilatora rowniez na uda choc nie mialam tam az tak duzo wloskow ale teraz odrastaja mi i niestety musze je golic bo niby nie wiele, a jak sie przejdzie po udzie to "tna" a ja musze miec idealnie gladkie. i jeszcze co w przypadku jesli pekaja mi naczynka na nogach czy pasta cukrowa odpada? to ze peklaja mam genetycznie ale doprawilam sie jeszcze depilatorem bo wczesniej pekaly powoli a teraz po uzyciu depilatora regularnie zauwazylam ich wiecej :(

Gość cc..
taka sobie jedna -- to jesli nie uzywasz jej na uda to na same lydki schodzi ci az godzina ? chyba ze jeszcze bikini? a napisz czy tak dokladnie miejsca intymne depilujesz ta pasta ?

cc.. tak na łydki schodzi godzina. Miejsc intymnych nie depiluje pasta :P

Gość jak dobrze ze moge sobie
dzis zabieram sie za robienie pasty i dam znaka jak wyjdzie, bo mam chętke wlasnie na tą depilacje :p

Gość jukatan
czekamy na relacje ja sprobuje moze w dluuugi weekend ostatnio pojechalam kremem veet

Gość iildziewczyny tak mniej wiecej
czekalayscie, az pata wystygnie ????

iii dupa blada wyszla z ta depilacja....nieco powyrywalam sobie tych kłaczkensów, ale to nie to co chcialam...tylko sobie podraznilam skore :O....masa szybko zastygala a jak byla taka pół na poł lejąca to za gorąca :O !!! co chwile latalam do mikrofali i ja od nowa podgrzewalam... najwyrazniej nie jest mi to pisane...dalej bede uzywala maszynki i kremu do depilacji :P

Gość She83
a mi cos nie wyszla ta pasta cukrowa :( dzisiaj ja robilam i niby kolor byl ok ale jak juz stygla to robila sie szybko twarda jak probowalam zrobic z niej kulke. A jak dlugo trzeba ta mase gotowac?? Tak mniej wiecej ??

Gość nuuu
ten przepis to sie daje na wlosy czy po ogoleniu ich?

Gość She83
na wlosy. to jest do depilacji

Gość nuuu
ale to sie trzyma iles i wlosy same schodza czy to sluzy jako ta pianka do golenia?

Gość She83
to sie naklada pod wlos i szybkim szarpnieciem reki sie sciaga z wlosem

kurcze nie sadze, zebym ja przypalila...ale sie nie zmarnowala, wszamalam ja :P...byl to moj 3 raz prób i pasuje na amen :P poozstane przy maszynce i kremie do depilacji...a juz sie cieszylam ze nozki beda gladziutkie na glace :(

Gość klassi
Ja sama nie jestem w stanie dobrze sobie zrobić depilacji tymi plastrami woskowymi czy pastą cukrową. Chodzę do kosmetyczki. Chociaż ostatnio coraz mnie mam cierpliwość do zapuszczania włosków. Myślę czy nie zdecydować się na depilację laserową. Czy ktoś z was wie ile to może kosztować?