Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana narzeczona

Narzeczony wczoraj mnie upokorzył

Polecane posty

Gość załamana narzeczona

Wszystko z powodu jego matki, pod czas awantury powiedziałam mu że jego matka to dziwka i pijaczka a on nazwał mnie kurwą, całe szczęście zabrał swoje rzeczy ale powiedział mi jeszcze takie przykre rzeczy że to boli.

Gość załamana narzeczona
W temacie miało byc były narzeczony, bo już do niego nie wróce

Gość Kaarraaammmbbaaa
tak dziecko, wracaj do ksiazki i nei pisz durnych prowokacji... 💤

Gość ladyyy
a czemu tak powiedziałas o jego mamie?

Gość załamana narzeczona
Bo ta kobieta mnie wkurwia, nie lubie jej. Jego matka leży teraz w szpitalu i on jest na kazde jej słowo, np. bo to by przyniesc jej jakies ubranie z domu a w tym samym czasie ja chce np. wyjdź do kina.

Gość ladyyy
chce jej pomóc skoro lezy w szpitalu

Gość ...help
ej no ale zrozum go to jego matka i skoro ona jest w szpitalu ti tzeba jej pomuc a nie kłucić sie o to ze chce sie iść do kina a ze on cie wyzwał za te że ty jego matki sie czepiłaś która jest w szpitalu i on wybrał ją zamiast cb z wyjściem do kina to sie mu nie dziwie ja na twoim miejscu bym zadzwoniła do niego i pogadała albo przez tel albo sie spotkała

Gość załamana narzeczona
Pomaga jej moim kosztem a ta kobiete niszczyła nam wszystkie plany. Ja chce wyjdź na tańce ona dzwoniła, chce idź do kina to samo. Odszedł, zwyzywał mnie i powiedział że nie chce znac, tak jakbym mu coś złego zrobiła.

Gość ladyyy
Jakby mnie moja mama poprosiła o to zebym cos jej przyniosła lub cos takiego a lezala by w szpitalu to tez bym taka robiła

Gość ...help
aha to sorki to jednak dobrze zrobiłaś

Gość Ups...........................
Nie On Cię upokorzył, tylko Ty sama się upokorzyłaś i jeszcze się tu wyżalasz!!!!

Gość na jego miejscu to bym się
jeszcze w morde strzeliła.

Gość Nicol 6
...help A teraz proszę przetłumacz mi ten telegram na zdania :O

Gość frambi
Jakbyś mu coś złego zrobiła?? Narwałaś jego matkę dziwką i pijaczką? Jakbyś zareagowała gdyby to on tak nazwał Twoją matkę?? Naprawdęjesteś egoiztyczną suką!!! Rozumiem gdyby była zdrowa... ale ona jest w szpitału trzeba było przymknąć na to oko .... io przeczekać aż ją wypuszczą... a Ty myślisz tylko o sobie jak małe dziecko JA CHCĘ DO KINA NA TAŃCĘ .... to trzeba było brać koleżankę i iść jak Cię tak dupa swędziała....

Gość załamana narzeczona
Na początku było między nami całkiem fajnie, nawet lubiłam jego matke ale od kąt ta kretynka zaczeła miec problemy z nad cisnieniami jakimis chorobami, jest nie do wytrzymania. Ile ktoś moze cos takiego znosic.

Gość ladyyy
frambi zgadzam sie z toba. przeciez nie mozna tak nazwac niczyjej mamy jakakolwiek ona jest

Gość ladyyy
dziwie sie ze twój facet cie nie zostawił wczesniej...

Gość załamana narzeczona
On nie ma powodu by tak nazwac moją matke, całe życie żyła uczciwie w przeciwieństwie do takiej matki którą on ma. Z resztą liczyłam na to że on będzie dla mnie dobry, wczoraj pierwszy raz usłyszałam od niego takie słowa że płakac mi się chce.

Gość
Chej ,Narzeczona ,a czy ty wiesz ze ty dzisiaj jestes,jutro moze byc inna narzeczona,a mama zostanie ta jedna jedyna.To co ty tu piszesz toz to jakies jaja,a ty mame masz?

Gość ladyyy
ale matka jest matka a on jej nie wybrał, ale ona go urodziła i wychowała

ciesz sie,ze cie gorzej nie nazwal:/ wez sie puknij w glowke- jego mama jest chora,lezy w szpitalu,ma nadcisnienie, a dla ciebie problem to to, ze nie mozesz spelnic swoich kaprysow i pojsc do kina...:/dobrze,ze cie zostawil...

Gość załamana narzeczona
Mam matke i ojce, wspaniałych rodziców którzy zawsze spełniali moje oczekiwania, i zawsze dostałam to czego chciałam. On zachował się jak ostatni dupek, przynajmniej mógł przemilczec to co mi powiedział przed tym jak wyszedł.

Gość bebok
jezuuuu....przeciez to PROWOKACJA a wy sie jak glupie jaracie i odpisujecie

Gość frambi
Powinien jeszcze gorzej Ci powiedzieć!!!! Jesteś taką egoiztką że nikt nigdy nie będzie dla Ciebie dobry,żaden facet... Nie ważne czy żyła uczciwie czy nie to nie Twoja sprawa i nie powinnaś się do tego wtrącać... Jest chora i należy jej się opieka od syna za to że go wychowywała... I uwierz mi miał powód żeby tak nazwać również Twoją matkę skoro wychowała taką egoiztkę zakochaną w sobie... Nic nie tłumaczy Twojego zachowania.

Gość ladyyy
rozpieszczona jestes i jak nie jestes w centrum zainteresowania i nie robi sie tego co chcesz to sie wkurzasz i facet nie wytrzymał

Gość ludzikii
ludzie prowokacja przeciez!

Gość frambi
"On zachował się jak ostatni d**ek, przynajmniej mógł przemilczec" Idź może do psychiatry niech Cię leczy.... A Ty to nie mogłaśzamknąć gęby i przemilczeć?? tylko mięsem rzucałaśw jego matkę....

Gość załamana narzeczona
Ja już do niego nie wróce, ale jak głupia licze na to że przyjdzie z przeprosinami i kwiatami. Pamiętam co mi obiecywał na początku związku, że będzie dla mnie dobry, że świata poza mną nie widzi, a teraz wyszło szydło z worka.