Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana narzeczona

Narzeczony wczoraj mnie upokorzył

Polecane posty

Gość frambi
Zaczynam myśleć że to tylko prowokacja.... bo to nie możliwe żeby ktoś był tak głupi... ale jeśli to prawda....to raczej Ty pokazałaśjaka jesteś!! Biedny chłopak wziął kota w worku... i wiesz co nie wróci....

Gość
Narzeczona nie przaszlo ci do glowy ze , jezeli moj narzeczony jest troskliwym synem ,to bedzie tez troskliwym mezem,I jeszcze jedno pytanko ,jezeli twoja mama to taka porzadna kobieta to jak mogla wychowac tak wulgarna corke.Wszystkich ktorzy biora udzial w tym topiku pozdrawiam ,i dziekuje za to ze sie posikalam ze smiechu.Jestescie fajni.

Gość załamana narzeczona
On nie ma powodu by tak nazwac moją mame, w przeciwieństwie do jego matki ona nigdy nie piła i się nie puszczała jak jego.

Gość miastowa_18
durna jesteś, dobrze że cię rzucił

Gość hehe33
No prawda, tańce ważniejsze niż rodzina. JA CHCIAŁAM POTANCZYĆ, niech ona leży sama w szpitalu. Tępa, egoistyczna i egocentryczna małolata. Dobrze zrobił.

Gość frambi
Durne? No co wy dziewczyny.... to jest gorzej niż durne.... To chańba dla wszystkich kobiet....

Gość frambi
No ale pewnie według niej to jesteśmy jakieś głupie... no jak mogłyśmy o tym nie pomyśleć piszmy petycje do gościa niech wraca i na kolanach przeprasza.... HAHAHA wolne żarty Ty chyba nie myślisz że wróci... na jego miejscu to bym Ci jeszcze kopa w tą dupe zasadziła ....

Gość załamana narzeczona
Wy nic nie rozumiecie, ja myślałam że on mnie kocha, przecież zawsze był czuły a wczoraj patrzył na mnie tak wściekle, myślałam nawet że podniesie na mnie reke, ale nie zabrał rzeczy i wyszedł bez słowa przepraszam.

Gość i ty sie glupia ciesz ze kopa
dostalas w dupe! moze cie to czegos w koncu nauczy! ciesz sie, ze ci w ryja nie przylozyl! bo bym go poparla, gdyby tak zrobil...

Gość ty go powinnaś na kolanach
błagać o wybaczenie... i idź po rozum do głowy.

Gość jfgjfgj
o zesz w kuurwe :O jak mozna byc taka pusta szmata jak autorka??? i bardzo dobrze ze do niego nie wrocisz, bo on zasługuje na fajna kobiete a nie na takie zakuurwiałe chamidło :O w tym momencie chora rodzona matka i jej potrzeby sa wazniejsze niz zachcianki które w ogole nie sa wazne takiej zdrowej kuurwy co autorka :O ja pierrdole.......... ja takiej bym zaraz morde obiła z dwuch stron zeby równo puchło :O

Gość jfgjfgj
i własnie takie kuurwiszony powinny byc regulranie jeebane z buta po ryju a nie nie biedne kobiety kóre zle trafiły... :O tutaj fajny chłopak który mógł jej bez sumienia porzadnie wjeebac tylko wyszedł :O a szkoda... widac ze przeciwienstwa sie przyciągają :O

Gość załamana narzeczona
Że co? że powinnam go błagac o wybaczenie? jeszcze miałby mnie uderzyc? miał chyba taki zamiar tylko że wyszedł, ja głupia tutaj pisze i czekam jak ta kretynka na telefon od niego. Wy mnie jeszcze dołujecie. Myśle że jeśli będzie miał odrobine taktu to przeprosi, licze na to.

Gość on nie musi mieć taktu
ale jak ty masz ODROBINĘ, ODROBINECZKĘ rozumu, to sama go przeprosisz... otworz oczy...

Gość hehe33
Taktu to Ty nie masz.

Gość załamana narzeczona
Pierwsze to ja nigdy się do niego nie odezwe, te słowa za bardzo bolą.

Gość frambi
Tak masz racje powinien mieć odrobinę taktu żeby Ci ZAJEBAĆ W TEN RYJ!!!! My Cię dołujemy?? Chyba kpisz sobie!!! PrawdęCi mówimy łachudro

Z mamim synkiem nie ma co.... zapraszam dziewczyny do obejrzenia filmu, dziewczyna została zostawiona przed ślubem, zostawił ją dla matki i jakiejś panienki którą znał dwa tyg: http://www.youtube.com/watch?v=l7yhgxXTmL0&feature=channel_page wszystko trzeba przeżyć... pewne rzeczy tak bardzo bolą... jesteśmy tak bardzo silne ze jesteśmy wstanie przeżyć wszystko choć nam sie czasem wydaje ze sie tego przeżyć nie da..

Gość frambi
Niby co Cię tak boli? to że nazwał Cię kurwą?? miał racje

Gość masz syndrom rozpieszczonej
córeczki która uważa że wszystko jej się należy

Gość jfgjfgj
"Mam matke i ojce, wspaniałych rodziców którzy zawsze spełniali moje oczekiwania, i zawsze dostałam to czego chciałam. " no to juz wiadomo skad autorka jest taką smutną idiotką... az zal...idz stad lepiej kretynko bo sie bardziej osmieszasz, pewnie jestes zerem i przez nikogo nielubianym gównem.... my mozemy tylko wspolczuc temu chłopakowi i jego matce ze w ogole kiedykolwiek poznali taka żałosną kuurwe która mysli o sobie jak o pepku swiata...a moze ta narzeczona ma 13 lat??? :O

Gość A ja żałuję że nie wyszłam
Autorko czy Ty jesteś upośledzona umysłowo? Jakakolwiek jest Jego matka, to akurat Ty nie masz ŻADNEGO prawa, aby mówić o niej w ten sposób! Jak można powiedzieć coś takiego?! Reakcja tego faceta była jak najbardziej na miejscu. Gdyby ktoś powiedział o mojej mamie, że jest taka i owaka, to dostałby po gębie. Kobieta jest w szpitalu. Rozumiem, że ważniejsze jest Twoje pierdolone kino, niż to, żeby syn zaniósł jej np obiad?

Gość jfgjfgj
ciebie zabolało to ze cie nazwał kuurwą??a szkoda ze tylko tyle!!! wszyscy by mu kibicowali jakby zastosował wobec ciebie wolną amerykanke i skakał po twojej pustej łepetynie która by zaraz pękła bo w srodku i tak nic nie ma! to on ma prawo byc na ciebie obrazony ze wyzwałas jego matke która pewnie twoim zdaniem specjalnie zachorowała zebys ty wszo łonowa nie polazła do kina albo na tance!! zesrana odbytnico :O

Gość załamana narzeczona
Dlaczego tak na mnie na skakujecie nigdy wam się nie zdarzyło powiedziec kilka przykrych słów do słuchu swojemu facetowi.

Gość frambi
Dziewczyny nie co jej tego dłużej tłumaczyć jaka jest głupia... pluć głupiemu w twarz a i tak mówi że deszcz pada....

Gość frambi
Tak zdażyło nam się napewno ale w sytuacji gdy miałyśmy racje a tak jak Ty....

gdzie się tacy pojebani ludzie (jak autorka) rodzą?:O 🖐️

Niepotrzebnie aż tak zareagowałaś, o takich rzeczach należy rozmawiać, rozumiem ze to nie mama powinna być ważniejsza ale jak byś jej nawet nie cierpiała to to ze jest w szpitalu jest mocniejsze, mogłaś to przydusić w sobie.. poszlibyście do kina gdyby Ona wyzdrowiała...

Gość A ja żałuję że nie wyszłam
Nigdy nie wciągam do kłótni jego rodziców. Są jacy są, ale wychowali go na porządnego człowieka, a ja nie mam prawa ich osądzać. A Tobie kto dał takie prawo? Rozumiem, że Ty być się ucieszyła gdyby Twój facet powiedzaił, że Twoja matka jest koorwa?