Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justaaaaa

obrączki firmy jubitom

Polecane posty

hej , chcialam sie dowiedziec czy ktoras z Was zamaiala obrączki z tej firmy no i czy jestescie zadowolone? tzn czy nic sie z nimi nie dzieje itp? ja zamowilam z bialego zlota cena 1500 no i jak powiedzialam swojej znajomej ile za nie dalam to byla zaskoczona ze takie tanie bo ona to dawala ponad 2000, wiec zaczelam sie zastanawiac czy tansze ze sa dlatego ze moze firma mniej znana czy moze(oby nie ) są gorszej jakosc czy wy mialyscie doczynienia z tą firmą?

Gość P ;-)
hej. wczoraj zakupiłam razem z chłopakiem w Jubitomie pierścionek zaręczynowy ..jest super.. mają dużo wyboru , i dużo wzorów w przeciwieństwie do firmy apart.. POLECAM ..

Gość kiciaki
Nigdy więcej!!!!my kupiliśmy obrączki 2 lata temu. W zasadzie to obrączkę i pierścionek z brylantami w stylu obrączki , za bagatela prawie 3000 PLN. Damska obrączka nie pasowała rozmiarem - sprzedawcy w Poznaniu (Galeria Malta) zaproponowali i zlecili zmianę rozmiaru. Nadszedł dzień ślubu, a dzień po okazało się że obrączka damska nie wytrzymała kilkunastu godzin użytkowania (ślub i wesele) a kamienie z niej POWYPADAŁY!!no i wtedy dopiero się zaczęło! 1 reklamacja-odrzucona, 2 -też! Sprzedawcy wmawiali nam, ze zona źle posługiwała się sztućcami w trakcie wesela albo za dużo klaskała!! Sprawa zakończyła się w sądzie - trwała 1,5 roku!! Biegły stwierdził ewidentną wadliwość towaru, a pan właściciel firmy na koniec wyparł się wszystkiego!! Nie odpuszczajcie i walczcie o swoje prawa - w trakcie procesu wyszło,że damska obrączka za którą płaciliśmy 2160 PLN warta jest 300 PLN!! Trzymajcie się z daleka od tej firmy!!!

Gość ajssa
Sama nazwa brzmi tandetnie. ja tylko i wyłącznie mam zaufanie do firmy Apart. Reszta to fałszywe złotko co tylko się świeci.