Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjoifjitfjg

Jakiego faceta byscie wolaly? Jeden do wyboru z trzech

Polecane posty

Gość gjoifjitfjg

1. Policjanta 2. Pracownika banku 3. Wlasciciela malej firmy Wszyscy przystojni, mniej wicej takie same zarobki, porzadni.

Co to za pytanie... Nie bierz nikogo.. Nie życzę żadnemu facetowi żeby miał taką nieszczerą materialistkę jak ty. Odpowiedzią powinno być to kogo bardziej adorujesz/kochasz/ do, którego coś czujesz

Gość pijanica
a który nie zostałby rogaczem ????? stać Was na szczerośc ? heh

policjant. wysportowany, lubi ryzyko i odpowiedzialny. no i pewnie lubi filmy kryminalne tak jak ja. wiec policjant na 100 procent.

Gość nbmbhjkk
Własciciela małej firmy.

Gość ble ble ble45
2 i 3

Gość taka Dama
tego który ma w sobie to "coś" Ja nie mam ani 1. Policjanta 2. Pracownika banku 3. Wlasciciela malej firmy ale jestem, najszczęśliwszą Kobietą pod słońcem bo mój kochany ma w sobie to "coś" Powodzenia

Gość pijanica
brak zdecydowania ..... każdy jest lub będzie rogaczem ... smutne

Gość POLICJANTA
bym wziela :D

Gość kakaka88333
lekarza:)

Pracownika banku - najbardziej pewna praca. Bo w policji czasem niebezpiecznie a mała firma może splajtować.

Gość żadnego skoro wszyscy
zarabiają tyle samo. Poszukałabym bogatszego.

Na życie z policjantem trzeba mieć mocne nerwy... Mój nie pracuje w policji, tylko w podobnym resorcie (ale nie w wojsku!!), no i kurczę... To są mocne typy;) mój jest szalenie opanowany i inteligentny, przemoc go nie nęci, bo woli siłę argumentów, ale lubi dominować. I każdy "pan władza" bedzie lubił rządzić... Wśród żon policjantów jest zdecydowanie więcej bitych żon, niż w innych grupach zawodowych... niestety... Mam jedną ciocię, której mąż jest z kryminalnych i on jej akurat nie leje, nigdy jej nie bił, ale nie dlatego, że jest jakiś wyjątkowo mało agresywny, jak na policjanta, ale dlatego, że to taka prawdziwa herszt-kobitka:) jest bardzo fajna:) umiała go sobie ustawić i do wszystkiego podchodzi z ironią... ale kobietom o słabszym,łatwym do zdominowania charakterze, to ja chłopców mundurowców zdecydowanie odradzam...

Gość nidzielnanuda
każdego z tych, ale ciekawego i rozgarnietego

Gość granatix87
Policjanci to półgłówki, bo kogo teraz do policji biora i małao zarabiaja!!!! pracownika banku tez nie, wypicowany mało męski, a taki co ma firme to zn. że se w życiu radzi:)