Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofieeeeee

dziewczyny czy zdradzilybyscie swojego faceta wiedzac ze on sie o tym nie dowie?

Polecane posty

Gość zofieeeeee

jestescie w udanym zwiazku jednak na s=waszej drodze pojawia sie przystojny facet z przeszlosci w ktorym sie podkochiwalyscie i jest bardzo sekseowny bardzo go pozadacie zdradzilybyscie swojego faceta wiedzac ze on sie nigdy o tej zdradzie nie dowie?

Gość kotka69
nie

Gość bonjq
Jesli zwiazek jest udany,to nie. Jesli chodzi o moj zwiazek i osobiste odczucia-to tak.

Gość belllladona
wykorzystalabym kazda sytuacje

Gość pijanica
nie ma idealnych zwiąsków

Gość pijanica
prawda jest taka .... statystycznie w stałym związku kobiety zdradzają tak samo często jak faceci lecz rachunek jest całkiem innny niż to się wydaje gdyż facet zdradza średnio ok 200 razy kobieta 4-6 razy i jak ktoś potrafi liczyć to mamay obecnie na sto stałych związków ok 20% tam fgdzie zdradza facet i ok 70% tam gdzie zdradza kobieta lecz niby rachunek jest wyr ównany hi hi

Gość taak racja
w udanym związku - nie w nieudanym związku - tylko wtedy, gdy chciałabym to w sobie zakończyć, zamknąć, złamać.. tak czy inaczej nie wyobrażam sobie związku po zdradzie

czy tylko ja mam tak że bardzo kocham swojego faceta i po prostu nie istnieje dla mnie pożądanie do innego? od dwóch lat mimo tego że jak każdy miewamy lepsze i gorsze dni nie pomyślałam nawet o tym że moge sie z kimś przespać. mimo że kocham seks i uwielbiam to robić moge to robic z nim i przezywac rozkosz halo? co sie z wami dzieje?

Gość vxfdgdfg
nie nie nie nawet gdyby było źle między nami, moja zasada brzmi póki nie zakończysz jednego nie wdawaj się w drugi związek, zdradę także mówię nieeeeeeeee nigdy w życiu, w tej chwili jestem w nieudanym małżeństwie i nawet mi to do głowy nie przyszło choć było ze trzy okazje

Gość zależyjakleży
tak ale ten facet nazywa sie moj tylko dlatego , że jest moim mezem, więcej nic nas nie łączy, no tylko wymuszony seks, więc tak, bo to pewnie nie zdrada

Gość heheketeye
czy by sie ukladalo czy nie wykorzystalabym kazda okazje:)

Gość trjrj
a ponoć faceci tylko zdradzają ;p

Gość byłam w dośc udanym związku
i zdradziłam. Wiedziałam że się nie dowie i się nie dowiedział do dziś. Nasz związek rozpadł się nie z powodu zdrady czy seksu. Tak więc ja byłam do tego zdolna

Gość Justyn K
Pewnie :D

Nie zdradzilabym. Co z tego ze on by sie nie dowiedzial? Ja bym wiedziala... :-O

Gość agata125
Zależy co rozumie się przez słowo -'zdrada' dla jednych zdradą jest już głęboki pocałunek, dla innych sex.. Prawda jest taka, że zdrada kobiety boli bardziej, bo kobieta zdradza sweg partnera z miłości, a facet swoją kobiete zdradza z 'zachcianki' ... Ja zdradzam... Właśnie tego dotyczy mój ostatni post..

Gość Justyn K
No co? Lepiej teraz niż po ślubie, nie? :D

Gość vicii
kurde, ja mam taki problem: Dość często miewam sny niemal-erotyczne. Dlaczego niemal? Bo zwykle wygląda to tak, że jakiś przystojny mężczyzna czy dwóch (podwójna penetracja to taka moja mała fantazja ;) próbują w tych snach zaciągnąć mnie do łóżka... ja jestem nimi strasznie podniecona, wszystko jest już na najlepszej drodze do seksu, ale wtedy myślę, że mam faceta, odzywają się we mnie jakieś skrupuły i odmawiam. A potem budzę się, uświadamiam sobie że to był sen I KURWA MAĆ ależ jestem wkurwiona.... co bym sobie we śnie pobzykała byłoby moje ;( :( :( :(

Gość ja bym nigdy nie zdradziła
mojego faceta;) Po to z kimś jestem żeby budować, a nie rujnować związek i nie ważne czy rujnować jawnie czy za plecami mojego partnera. Co z tego, że on by się nie dowiedział? To nie ma nic do rzeczy, sam fakt, że to zrobiłam nie dawałby mi spokoju. Zresztą nie ma takiej opcji żebym to zrobiła, więc odpowiadam na zadane pytanie z temacie - NIE NIE i jeszcze raz NIE! Buziaki Kochanie👄:P Twój Czyscioszek:D:D:D:P

Gość Lambii
Ja nawet jak śnię że zdradzam to mam wyrzuty sumienia ( w śnie oczywiście :D)