Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To mnie boli

Musze sie wyzalic...

Polecane posty

Gość To mnie boli

Jakis czas temu przez swojego faceta poznalam pewnego kolege, super chlopak, bardzo ulozony z zasadami. I tak pare razy spotykalismy sie w grupie wspolnych znajomych. Mielismy rowniez wspolna kolezanke ktora powiedziala mi ze bardzo mu sie spodobalam, on mi zreszta tez. Z moim facetem byla w tzw luznym zwiazku, raczej ku rozpadkowi. Z tamtym kolega zaczelismy flirtowac. No ale poniewaz teoretycznie ja mialam chlopaka nic wiecej sie nei stalo. Pozniej stalo sie tak ze musialam wyjechac, moj zwiazek sie rozpadl a kontakt z tamtym kolega urwal. Teraz kolezanka mowi mi ze on ma dziewczyne i jest bardzo zakochany..i zrobilo mi sie jakos tak bardzo przykro, najlepsze ze pokazala mi ja na nk i ta dziewczyna jest strasznie podobna do mnie! Nie wiem czy on naprawde cos do mnie mial tyle ze postanowil ze z gory jest na przegranej pozycji skoro mam faceta? Czy moge w tej sprawie jeszcze cos zrobic? tak bardzo bym chciala...

hej hej lalka.. nie przejmuj sie.. Widocznie tak juz musialo byc, nie doszukuj sie podobienstw w tamtej lasce.. Jeszcze bedziesz szczesliwa.. :)

Gość To mnie boli
Ojej pierwszy komentarz i juz mi lepiej, dzieki cindrella Tylko wiesz co boli?...to ze on byl mna zauroczony i nie wiem nawet czy wie ze zerwalam z tamtym facetem a teraz juz za pozno

Gość To mnie boli
chcialabym zainicjowac jakos kontakt ale juz nie mam jak, napisalam kiedys esa to nie odpisal;/

Gość malinka88888
skoro nie odpisał a więc masz odpowiedz że on raczej nic do Ciebie nie czuje i lepiej dac sobie spokój i spróbowac ułożyc życie z kims innym a nie rozpamietywac...

Gość To mnie boli
Macie racje, ale mnie to tak bardzo boli, bo wydaje mi sie ze on moze ze mnie zrezygnowal dlatego ze bylam w zwiazku i to z jego kumplem wiec moze nie chcial ingerowac...kurna jakie to zycie powalone