Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam piercingu intymnego

Piercing intymny w Warszawie

Polecane posty

Gość Szukam piercingu intymnego

Czy ktoras moze mi dorazic, gdzie w Warszawie mozna zrobic dobrze i bezbolesnie piercing intymny?

Gość 15-115 na Jerozolimskich
Idź do salonu 15-115 na Jerozolimskich między rondami Dmowskiego i de Gaulle'a. Mi przekłuli zupełnie bezboleśnie język, a przede mną była akurat kobieta na intymnym. Podopytywałam się trochę o ten intymny, czy to boli - znieczulają jakąś maścią chirurgiczną i traci się zupełnie czucie. Mnie do nich przekonało to, że mają osobę, która jest zawodowym piercerem. Poza tym czytałam na ich temat kilka pozytywnych opinii. Na ich stronie www jest galeria przekłuć: www.15-115.pl

Gość Mam kolczyk intymny
Mi robili piercing intymny w 15-115. Polecam ten salon. Osoba wykonująca zabieg ma bardzo miłe podejście do klientek, dzięki czemu stres minął od razu. Najpierw byłam zdezynfekowana, potem znieczulana. Przed przekłuciem dokładnie omówiliśmy, jakie są moje oczekiwania. Sam zabieg był zupełnie bezbolesny, po zabiegu przez klika godzin czułam może lekki dyskomfort, ale zero bólu. Widać że osoba wykonująca zabieg zna się na tym, poza tym wszystko jest w tym salonie sterylnie czyste. Plusem przekłucia intymnego jest to, że jak kolczk się znudzi, to po wyjęciu wszystko się idealnie zarasta i nie ma śladu (widziałam u koleżanki, która wyjęła).

Gość Nie ma śladów po wyjęciu
Skoro nie ma sladow po wyjeciu kolczyka jak sie znudzi, to moze i ja sie skusze. Troszke mnie to stresuje

Gość Czy to nowa moda
Ostatnio chyba bardzo modne robią się przekłucia intymne. Pomysł mnie kręci, ale na razie strach jest silniejszy...

Gość ćss
ja bym chciała język ale się boję :(

Gość Piercing języka
Piercing języka nie boli - tylko idź do doświadczonego piercera, który Ci go nie ściśnie szczypcami za mocno.

Gość ćss
no właśnie może by język przebić w W-wa tam gdzie polecacie

Gość Piercing języka
Czytałam dużo dobrego o 15-115, ale osobiście tam nie byłam, więc nie doradzę.

Gość Język
Mi kłuli język w 15-115. Bezboleśnie i szybko się zagoiło. Po tygodniu byłam tam ponownie w celu zmiany kolczyka na krótszy, bo bardzo szybko zeszła opuchlizna.

Gość Paola :)
Jeśli chodzi o piericng intymny to serdecznie polecam salon na Al. Jerozolismkich 11/19. Sama zastanawiałam się dwa miesiące bo przerażał mnie ból. Ale chęć posiadania takiego skarba była silniejsza zaryzykowałam, pojechałam 400 km do Warszawy, bo uparłam sie że pojadę tylko i wyłącznie do tego salonu i jak sie okazało BEZBOLEŚNIE, PROFESJONALNIE i BAAARDZO MIŁO !!! a kolczyk jest cudny Polecam z całego serca. Osobiście mdleje jak widze igłe a tu nawet jej nie poczułam. Zresztą nawet nie wiedziałam kiedy nastepuje przekłuwanie bo o to tez prosilam - siła wyższa paniki Plusik ogormny dla Pana Piercera - Współwłaściciela salonu - Pan Lukas daje z siebie wszystko i zna się na rzeczy no i okazało się że świat taki mały Jesli uzależnie się od piercingu to tylko przez Niego Pozdrawiam

Gość Gumowy Joe
No to ladny poslizg, gosciu do tej pory to chyba przeklul sobie wszystko, lacznie z dupa :-)

Gość bardzo znudzony mąż
Na gwiazdkę zafundowałem przekłucie VCH mojej żonie właśnie w salonie 15-115. Zrobiony bardzo ładnie, goi się bezproblemowo!