Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszą o niej na erotycznym

Magnolia2 ------ co o niej sądzicie ??????????????????????????????

Polecane posty

Gość
aaaaaaaaaaa, Rafal, zapomnialam!!!!!:D:D:D agnolia, pierwsza milosc zawsze boli najbardziej, ale to przejdzie, zaufaj nam:classic_cool: Malutka - chcialabym ale nie moge sie powstrzymac od odpisywania:D ale juz krociutko, bo za 20min musze leciec;) no jak tam, znalazlas cos ambitniejszego?;)

Gość
nie lisek?? a to przepraszam:P ale fajne, wlochate;)

Gość
nie myslic mnie z pozdrooo, nawet nigdy nie mialam z nia przyjemnosci rozmawiac:o:o wrong checkpoint:(

Gość tłumaczkaaaa
no Rafał, Rafał:D hahaha :D dobrze, że przypomniałam :P "och Rafał, nie zostawiaj Cafeeeee buuu" :D

Gość mamintuicję*
to że zmieniłaś nicka nie znaczy że zmieniłas sytl pisania :D:D koorwa niektórzy jeszcze z dzrewa nie zeszli :D

Gość tłumaczkaaaa
te żarty z Rafałem były zabawne, Magnolcia :D ach zaraz, zapomniałam... to nie były żarty! :D wybacz Magnolia, ale to naprawdę zabawne :P więcej oleju w głowie życzę, naprawdę :) za duża jesteś już na takie zagrywki. :) papa :)

Żal ludzie co tu sie dzieje. Taka tania prowokacja a tyle postów? Dziwne że temat nei został jeszcze usunięty....Admini wyjechali na wakacje?

Gość
Magnolia, wszystko ci sie pojebalo, pozdrooo byla tu spoooooooooro wczesniej, ja chyba nawet w domu internetu nie mialam:o noo, ale z tym drzewem to racja, magnolia, podstawic ci jakis materaz czy jeszcze tam troche posiedzisz?;)

Gość
ostry - ja nie wiem czy to prowo czy nie, nie wiem co tu sie dzieje, ale mam taki ubaw z magnolii, ze lepiej, zeby nie kasowali;) a swoja droga naprawde chyba wyjechali:P

Gość Pogodno
Magnolcia zostaw tą dzieciarnię szkoda na nich słów.Nie dorastają do twoich pięt.:D:D

Gość psychiczna....
zmien lekarza kobieto masz tyle kompleksów ze az się o ekran ocierają zostaw dziewczyne w spokoju

Gość
dobra, dwie magnolie na jedna kafezdzire to i tak za malo, przykro mi, moj werdykt: nie dalas rady😭 ale pocwiczysz jeszcze troche i dojdziesz do wprawy;) a teraz siup, pomoz mamie robic obiad, idz obrac ogorki czy inna karote;) nara mala gnido:) 🖐️ bez odbioru.

psychiczna z ciebei też niezły ubaw ;] jak w takich kategoriach patrzeć Się podnieciłaś od razu takim żałosnym tematem. Magnolia te kawały są rzeczywiście dziecinne, a jeśli je dopasowałaś do poziomu tematu to rzeczywiscie trafnie-ale czy warto podnosić nimi taki słaby temat?

Ostry, tu nie bedę się rozpisywać, na gg Ci wszystko powiem:D:D:D ok, już nie będę podnosić:D

Gość
ostry - przepraszam panie inteligencie najjasniejszy, a ty co, skonczyles inzynierie srodowiska pewnie i tworzysz wlasne, niezalosne forum o lisciach eukaliptusa?:o skoro masz ubaw - zycze jeszcze wiekszego, ale zaraz zaraz.... co ktos taki jak ty, niezalosny pan, robi na takim topie?:o (i jeszcze go podbija). zaoczne etyke tez skonczyles? a uprawnienia do umoralniania masz?:classic_cool: :o

Gość
😭 straszne. Magnolia, mowilam, pocwicz przelogowywanie❤️

Nie ma to jak odważne pomarańcze, zawsze najmocniejsze i mające najwięcej do powiedzenia...Szkoda ze najczęsciej to ta sama osobą, ktora pod czarnym tego nie napisze

Gość mamintuicję*
psychiczna zdzirko wiesz co to inżynieria środowiska pustaku?:O nie wiesz półmóżdżku wiec milcz!!1 boli?? jak sie jest tak pokąsanym? pewnei że boli :D:D

a czemu księdzem miałbym być? w jakim sensie? pisze co mysle z tego co wiem pomaranczowe posty pisze osoba trzecia wiec kafezdzira nei podniecaj sie tym juz miałaś już iść;p

Gość
przeczytaj swoj belkot magnolia i napisz to jeszcze raz bo cie nie rozumiem dziecko.

Gość Żelechowo
Magnolcia twoi negatywni adwersarze doszli dawno do lat ale do rozumu ho,ho daleka droga:D:D:D:D:D

Gość
z tego co wiesz, mowisz?:D no to wszystko jasne:classic_cool: tak, mialm isc, i ide. magnolia....brak mi slow, moj pies jest bardziej kumaty od ciebie, ale ok, zrozumiem, jesli tego nie pojmiesz;) MILEGO DNIA, naaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaa🖐️ teraz juz na pewno nic nie napisze:classic_cool:

Twój kretynizm wyszedł jeśli jej nie widzisz...Chyba po prostu nie zrozumiałeś/aś tego co napisałam...Wybacz ale prościej już się nie da...