Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszą o niej na erotycznym

Magnolia2 ------ co o niej sądzicie ??????????????????????????????

Polecane posty

Dzieci Boże czy dążycie do zniszczenia własnych dusz!!!! Toż to od początku niegodziwy i grzeszny temat! Wszystkie głowne strony piszą tu tylko aby okpić, poniżyć, ośmieszyć i zdenerwować przeciwną stronę! Tak więc obie strony są dziecinne, puste i żałosne. Ocalcie swe dusze i zakonńzcie te głupie i bezcelowe spory!

Powiadam raz jeszcze. Nie ma tu kszty sensu i celu oprócz grzechu. Zadna ze stron nei jest lepsza jeśli dobrowolnie uczestniczy w tej głupiej kłótni! Ratujcie dusze, odejdzcie w pokoju i zajmijcie się pokutą! Gawiedź bawiącą siez czyjejś kłotni i nieszczęścia także nei ominie kara jeśli się nie opamięta! Nędzne są osoby szczególnie kryjące się pod pomarańczą ktore dla zabawy podsycają głupie kłotnie!

Przeczytam ten topików co drugie słowo, bo nie było sensu czytać całego i powiem tylko tyle, ze każdy pokazał swoja klasę... Tylko nie rozumiem jednego. Dlaczego coraz więcej dzieci siedzi na takich forach...?

Gość mamintuicję*
cholercia a największą klase pokazała twoja koleżanka kafe zdzira vel pozdroo bo to jej temacik zaserwowany z pomarancza. Musiała sobie ego podnieśc ;)

mamintuicję* - z tego co widze to zdra nie zalozyła tego tem,atu, ale nie jestem tu od tego, zeby kogokolwiek bronić. Dziwi mnie tu tylko to, zę 14-latki jakby nigdy nic siedzą na tego typu forach.

Gość Ojeeeejjkiuuu
ale tu smiesznie kurcze fajny topic.. Dzisiaj mi tak od rana kakos smutno a tu wchodze i juz się humor poprawił !!!!!! :) :D

Gość polskie to ekhm
jakie wpisy zniknęły? bo śledziłam temat, ale zniknęłam na jakiś czas

Gość brak słów po prostu
podnoszę, bo zabawne :D