Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

ginekolog

Polecane posty

Gość atrakcyjna Irenka
dla ginka zawsze ciacham sie na zero:D

bo to moja pierwsza wizyta jutro i sie stresuje :P a tak w necie patrze ze niektorzy cisna po tych ktorzy sie gola do gina...tylko ze ja generalnie juz nie potrafie zaakceptowac wlosow tam... wiec wole zgolic:P a na tym fotelu to sie tak bardziej lezy czy siedzi? :P

Gość do gina się idzie w pipkę
zajrzeć a nie ją podziwiać... jak się golisz, to sie ogól, jak nie, to nie... już nie rób afery, niejedną pipę ginekolog widział a fotelik wygodny :) pozycja leżąca z nogami do góry i rozstawionymi na oparciach :)

no wiem ale chodzi mi o to zeby miec mniej wiecej obraz jak to robia inne dziewczyny...;) no to jak wygodny to dobrze...chociaz jeden plus :P

Gość tylko z maryśką
trzeba się rozluźnić, bo jak ci wsadzi wziernik i będziesz zbyt spięta, to może zaboleć :(

Gość
ja sie gole przed okresem ostatnio ttak wyszlo ze mi sie skumulowalo z ginem, ale nie zawsze tak jest i tak zwykle mam najdluzsze wloski ok 1 cm, bo potem swedza i gole, ale nie specjalnie do gina

Gość o jejku jejku
przed okresem sie gole, a przed upalami ten glupi beret tez na palke golisz :D ??

Gość
a moze idz poobrazac kogo innego? najlepiej w lustrze?

Gość o jejku jejku
siebie nie dam rady, bo nie ma wiekszego kretyna na ziemi, no chyba ze na marsie

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mogę zostać w skarpetkach i miec dluga koszulke?

Tak. Wiesz gina który codzień przyjmuje kilkanaście klientek nie obchodzi czy jesteś wygolona czy nie.

Gość o jejku jejku
i jedno i drugie nawet wskazane

Gość
jasne ja nawet butow nie sciagam;p tylko mam problem z usisaciem na tym foteliku... nie no jak jest wiosenno-letnio to ubieram po prostu sukienke i sciagam majtki i podciagam, bez motania sie w spodnie

Gość o jejku jejku
.nana. chyba kilkadziesiąt, kilkanascie to moze prywatny :P na NFZ to tasmowa robota, i w dupie ma czy ogolona czy z grzybem , czy niewiadomo czym.

Gość obchodzi ich jednak
bo niektórzy robią wyłady jak się na zero przychodzi :o że to niezdrowo itd.

Gość
jak to kobieta to prpponuje sie ogolic i porowbnac nienawidze miec sklejonych okresem wloskow... i swedzenia wzgorka lonowego jak wloski sa za dlugie a infekcje w publicznych kiblach i tak lapie, wiec wloski nic nie zmieniaja

Gość dziewięć
jak mam wenę na golenie to idę łysa, jak nie mam to idę podcięta. i przez te dziesięć lat chodzenia po ginekologach każdego chuj obchodziło jak tam wyglądam :o

a etraz mnie tak olsnilo....ze to moze mnie przez to zemam taka srednia dlugosc wlosow czasem tak swedzi?? Bo raz na jakis czas tak mam...potem ogole jest ok i znowu po kilku dniach swedzi i jakies ranki mi sie robia..tak jakby mi sie te wlosy wbijaly w skore:P A ginekolog tez cos poradzi na to jak sie ma ogolnie przez jakis czas tak sucho w tych miejscach? i przez to mam bolesne stosunki na poczatku...;/

Gość
ja mam bolesne przez ciasne wejscie :( tobie radze sprawdzic poziom hormonow + ewentualnie terapie, a dorywczo uzywaj zeli intymnych, najlepiej na bazie wody i rozgrzewajacych :) pomaga:) nic innego gin nie poradzi :/

dzieki ;) ja sie juz balam zemoze jakis grzyb mi sie robi czy cos... do tego tez mialam krawienie miesiaczkowe i to mi dalo do myslenia ze cos sie moze dziac... A to ze mi czasem tak bardzo bardzo duzo sluzu wyleci to mam to nazwac jako 'uplawy' czy raczej to opisac? Bo z tego co slyszalam to uplawy maja dziwny kolor i inny zapach... a u mnie jest wszytsko normalne tylko peelno tego sie leje czasem...az nie nadazam ze zmienianiem wkladek...;/ I jeszcze jedno...on mi na pewno bedzie chcial zbadac piersi? Bo w takim razie to bez sensu zakladanie jakichs tunik itd. skoro i tak wyjdzie na to ze moge stac przed nim calkiem nago :P