Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimi 123

Prezenty ślubne-czym jest fajnie obdarować parę mlodą?

Polecane posty

Gość kimi 123

Gość nhghg
no właśnie, pieniążki zawse sie przydadzą

pieniędzmi jak najbardziej mlodzi zawsze z tego najbardziej sie cieszą

pieniędzmi, bo z prezentem to raz, że może się powtórzyć, dwa nie zawsze trafisz w gust!

w moim przypadku to jezeli ktos mialby mi kupowac jakis prezent to chcialabym cos ze sklepu home and you, tam wszystko mi sie podoba , ostatnio jedna para kupywalam zestaw lampek do wina gdzie koszt jednego to 15 zl ; sama bym sobie tego nie kupila a na pewno bym sie ucieszyla z takiego prezentu bo są tam rzeczy bardzo gustowne

w moim przypadku to jezeli ktos mialby mi kupowac jakis prezent to chcialabym cos ze sklepu home and you, tam wszystko mi sie podoba , ostatnio jedna para kupywalam zestaw lampek do wina gdzie koszt jednego to 15 zl ; sama bym sobie tego nie kupila a na pewno bym sie ucieszyla z takiego prezentu bo są tam rzeczy bardzo gustowne

Gość alutka812
EKSPRESS DO KAWY CAPPUCINO

Gość jmjh
jesli chodzi o prezenty to każda para potrzebuje czego innego. my np chcielibyśmy dostać pościel albo ręczniki.

Jeżeli znasz parę to można pokusić się o ciekawy prezent, chyba że wyraźnie powiedzą że nie potrzebują niczego albo chcą pieniądze. Mi prezenty, wszystkie świetnie dobrane sprawiły dużą przyjemność- fakt, ze np. nie mam gdzie chwilowo trzymać dużego, pięknego serwisu nie przeszkadza mi, bo i tak mały remont w kuchni będzie. Najlepiej zapytać, a nawet kiedy daje się pieniądze, warto pokusić się o jakiś drobiazg który sprawi im przyjemność a sami sobie raczej tego nie kupią. Nie ma innego wyjścia jak popytać samych młodych, ewentualnie ich rodziców, rodzeństwo, obejrzeć mieszkanie, znać zwyczaje...

Jeżeli mowa o oryginalnych prezentach to na pewno jednym z nich mógłby być taki nietypowy prezent http://wiano.eu/skrzynie-wianne Moim zdaniem na pewno zaskoczysz nim parę młodych. Uważam, ze skrzynie te są naprawdę bardzo ładne a na dodatek można trzymać w nich wiele rzeczy. Poza tym ich ludowa stylizacja sprawi, Iz w mieszkaniu będzie weselej i ciekawiej.

Gość olatola1
chyba bym się załamała gdybym dostała taką skrzynię. Nie mam pojęcia gdzie bym ją miała postawić, pomijając fakt że wg mnie jest obrzydliwa - nie lubię takich ludowych stylizacji. Wg mnie fajnym pomysłem są karty upominkowe do sklepów z wyposażeniem wnętrz - home and you, ikea, duka, leroy merlin itp

Gość hjuijkuiuiuy
1200 za takie pudło????:o to jakieś żarty chyba ja bym za darmo tego nie wzięła, bo jest obrzydliwe i wstyd coś takiego mieć w domu jak cholera, większość mieszkań jest teraz w stylu nowoczesnym a tu takie coś no nie mogę:o jakbym dostała to bym chyba w kominku spaliła bo nawet piwnicy nie mam żeby takie coś schować

Gość ngdz
a co mozna kupic jako dodatek do kasy, prezent od swiadkowej?

Gość Paulina :)
kasa, kasa, kasa

Gość Adelajnda
Ekspres do kawy, odkurzacz, maszynę do szycia, sztućce, pościel... A nejleoiej ustalić to z PM, ale dyskretnie...

pieniędzmi... my pomimo że na 150 osób dostaliśmy tylko 7 prezentów, to w tym 4 walizki sztućców :O do końca życia na wszystkich imprezach będziemy mieli czym jeść my i wszyscy nasi goście...

Gość jeśli to porządne eleganckie
sztućce, to wcale bym się nie obraziła. My dostaliśmy jeden komplet, a ja bym sobie chciała kupić drugi, ale są strasznie drogie...

Gość kkkkiikkkkaaaa
zdecydowanie kasa, teraz większość młodych mieszka ze sobą przed ślubem i mają potrzebne sprzęty gospodarstwa domowego. Po co uszczęśliwiać na siłę drugą zastawą stołową? (tak wiem, nie wszyscy mają w domu zastawę)