Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupik_i

czy wy też spedzacie wiekszosc czasu we dwoje

Polecane posty

Gość gupik_i

i jest wam z tym dobrze? ostatnio ktos mi powiedzial, ze cos z nami nie tak, że zachowujemy sie jak starzy ludzie, a nam jest tak po prostu dobrze. Jexdzimy na rowerach, ogladamy filmy, dzieci nie mamy, wiec i obowiazkow niedużo, ale nie lubimy tlumów, jestesmy raczej domatorami, nie chodzimy na imprezy. Czy wy tez tak macie, czy to nienormalne.

Gość Doktor Hardkor
Normalne. Każdy żyję tak jak lubi, nie róbcie nic na siłę jeśli tylko jesteście szczęśliwi.

Gość ja mysle ze
kazdy spedza czas jak lubi:) my np w trakcie tygodnia spedzamy czas w domu ale w weekendy zawsze wychodzimy ze znajomymi:)

Gość fdser
nie , ja spedzam czas sam . Dziewczyny nie mam .

Gość bóg zapłać
jak najbardziej normalne, jak wam dobrze to w czym problem? my za to potrzebujemy kilku dni separacji, bo idzie wspólnie zwariować. dla nas to podstawa związku, a dla innych popierdolenie :o

Gość gupik_i
nie mamy za wielu znajomych, moich wiekszosc jest w innych miastach, reszta zostala przy moim bylym. jakos sie rozmyly znajomosci. mam jednak w pracy takiego życzliwego, ktory poucza wszystkicj jak życ należy i truje mi d**** , niby w dobrych zamiarach, twierdzac, ze robimy sie na staruchow. juz nie moge go sluchac

ja nawet nie lubię yć w innym pokoju:) Komputer niosę tam, gdzie on ogląda TV. On toleryje moją nieobecnośc tylko wtedy, gdy chcę się zdrzemnąć

Gość gupik_i
najgorsi sa ci, ktorzy wiedza lepiej, wiedzą wszystko i za was, i krytykują jak ktos zyje inaczej

może ten gość po prostu zazdrości :O żyj po swojemu, nie oglądaj się na innych ja tez bardzo duzo czasu spędzam ze swoim chlopakiem ... jestem chora jak nie widze go 3 dni, jak się zjawia, to tulę go przez kilkanascie minut. fakt, samotnikami nie jestesmy, weekendy zawsze gdzies ze znajomymi, jakies wypady itp