Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika1881

9miesieczne dziecko a studia

Polecane posty

Gość elegancja francja
to sprobuj dac je do zlobka wydaje mi sie to najlepszym rozwiazaniem.bedzie wam ciezko dziecko szkola ale jakos musicie sobie poradzic.dobrze ze chociaz chlopak ma prace

Gość Nika1881
ma prace, w dodatku stala wiec mamy ta pewnosc ze go nie zwolnia. poza tym planuje sprzedac samochod to na start wplynie nam jakies 12 tys. najgorzej z czynszem i oplatami + utrzymanie i dodatkowo dziecko. jestem w takiej kropce ze sobie nawet nie wyobrazacie ;)

Nie powiedziałam, że nie masz. Ale są mniejsze. Ojjj z tymi żłobkami są cuda. Masz czas żeby się zorietnować. Tutaj też jest na pewno mnóstwo dziewczyn z Wrocławia, pewnie wiedzą co i jak. Ale zasada jest prosta, mało miejsc, dużo chętnych, przyjmują niekoniecznie względem wymagań, a decyzje o przyjeciach czesto są inicjowane innymi względami.

bedzie dobrze nie martw sie teraz, obeznaj sie w zlobkach, jak nie znajdziesz na poczatek to zawsze mozesz sie wesprzec opiekunka i szukac caly czas, moze sie zwolnia miejsca, ale mysle ze masz czasuuu duuuzo zeby znalezc :))))

Gość Nika1881
no tak. bede musiala porozgladac sie i zastanowic

Gość Nika1881
dziekuje bardzo za cenne rady i życzę miłej nocy :) :*