Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papallllallla

nagle urwał kontakt-o co chodzi?

Polecane posty

Gość papallllallla

hej, bylo tak: poznalam bardzo fajnego chlopaka, na poziomie, swietnie nam sie rozmawialo, spedzalismy ze soba sporo czasu, widzialam, ze jest we mnie wpatrziny (ze wzajemnoscia), wszystko bylo jak trzeba kiedy poznaje sie kogos nowego. za kilka dni wyjezdzalam. on ustalil juz date swojego przylotu do mnie, bardzo zalezalo mu zeby podtrzymac ta znajomosc, czulam z jego strony powazne zainteresowanie. polecialam do siebie, pisal do mnie jeszcze przez kilka dni, ostatni raz, ze teskni, nie moze sie doczekac kiedy sie zobaczymy itp a potem koniec, nic, nagle urwany kontakt, pisalam jeszcze raz do niego, ale sie nie odezwal i tak od 2 tygodni...sytuacja jest dziwna, czy ktos z was kiedys cos takiego przezyl? co myslec, martiwc sie? czy czlowiek moze tak po prostu zignorowac drugiego czlowieka? dodam, ze nie jestemy dziecmi, ja mam 27, on 29 lat. nie wiem juz co myslec...

Gość Możę leciał Airbusem
??? :( 😭

Gość papallllallla
hahaha, malo smieszne...

Gość dfhfdhfdz
male prawdopodobienstwo ze cos sie stalo niestety, raczej cie ola. teraz taka moda na olewanie a co do slodkich slowek-nie sluchac, to nie one sie licza tylko czynyl

Gość papallllallla
nie no tez raczej nie wierze, ze cos sie stalo..nie przezywam tego jakos bardzo, nie znalismy sie dlugo, jednak to jakies pytanie na przyszlosc..komu mozna tak naprawde uwierzyc, zaufac? bo po tej sytuacji to nie jestem pewna czy komukolwiek

Gość gość
Ludzie niestety nie maja zahamowan, zeby kogos zranic. Zaden facet nie powie wprost, ze mu nie zalezy, tylko woli milczec. Daj sobie z nim spokoj, tez mialam taka sytuacje. Zastanawalam sie, martwilam, a nie dostalam zadnej odpowiedzi.

Gość gość
Trza było wziąć z połykiem, to by kontaktu nie zerwał.

Gość Zapomniana dziewczyna
Faceci sa nie poważni:-( po co lataja, zabiegają, starają sie zdobyć kobietę, jest wszystko dobrze i nagle trach, nie ma kontaktu, co jest grane?:-(((( Tylko jeszcze dobrze by było żeby choć przez chwilę jeden z drugim pomyślał o uczuciach tej dziewczyny/kobiety.

Gość gość
nnie przejmuj się, znalam faceta 3 lata, długo zabiegal o mnie Niedawno wyznal, ze mnie kocha, pragnie miec dziecko, dom ze mna, chce przedstawic rodzicom. I ja juz prawie prawie wpadlam w jego ramiona uszczesliwiona, ze poznalam milosc zycia, tak zakochalam sie w nim bardzo. Przypadkiem dowiedzialam sie, ze od pol roku jest w zwiazku .... A mi caly czas czule slowka serwowal. Troche mnie to dobilo, teraz dochodze do siebie.

Gość gość
jejku to jest straszne, a myslałam, że ja w swoim życiu na dupków trafiałam, a póżniej jak tu komukolwiek zaufać.. tragedia,.. chyba naprawdę najelpsze wyjście to być samemu.., ileż mozna sie parzyć...

Gość gość
nie zamykaj się w czterech ścianach,wychodż do ludzi ,nie wszyscy są tacy podli jak ten to była lekcja dla ciebie,odrób ją porządnie

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość likazuza
gość 2015.05.11 Ludzie niestety nie maja zahamowan, zeby kogos zranic. Zaden facet nie powie wprost, ze mu nie zalezy, tylko woli milczec. Daj sobie z nim spokoj, tez mialam taka sytuacje. Zastanawalam sie, martwilam, a nie dostalam zadnej odpowiedzi. po co odgrzebałaś temat z przed 6 lat ? Jaki to ma sens odpisywać ?

Prawdopodobnie leży z amnezją w szpitalu, ale myślę, że po prostu mu na Tobie nie zależy. Zapewne zdał sobie sprawę, że to dla niego za duża odległość i nie będzie się tak poświęcał. Mógł także kogoś poznać... Uwierz mi, faceci znikają, bo są tchórzami. Wolał powiedzieć Ci to, co chciałaś usłyszeć, niż powiedzieć prawdę. On zniknął zanim jeszcze włożył na siebie kurtkę... Nie martw się. Dokądkolwiek poszedł wciąż jest takim samym dupkiem. Nie warto już tego roztrząsać.

Zapomniana dziewczyna 2015.05.14 Faceci sa nie poważnismutas.gif po co lataja, zabiegają, starają sie zdobyć kobietę, jest wszystko dobrze i nagle trach, nie ma kontaktu, co jest grane?smutas.gif Tylko jeszcze dobrze by było żeby choć przez chwilę jeden z drugim pomyślał o uczuciach tej dziewczyny/kobiety. Oni myślą o naszych uczuciach. Gdyby tak nie było,wyznałby jej prawdę. Nie chciał jej zranić. Przewidział prawdopodobne reakcje: krzyk, ból, płacz... Być może okazała mu zbyt duże - jak na rozwijającą się relację - zainteresowanie. Tak to już w życiu jest. Mnie się to także raz zdarzyło. Po prostu pojechał do domu i przepadł bez śladu. Dziś znam powód. Po prostu nie chciałam się z nim kochać. Za krótko się znaliśmy. Jedni są dojrzali - jak obecny tż, który czekał - a drudzy są wiecznymi piotrusiami panami i lepiej, że znikają z naszego życia.

Gość gość
olał Cię i tyle- taka smutna prawda, Faceci to świnie....

Gość gość
Temat sprzed 6 lat a wy dalej odpowiadacie:)

Gość Znowu zawiedziona
Żadna nowość....moja sytuacja z przed paru dni: mile spotkania,pocałunki,jego zapewnienia,i nagle bum!sms o tresci "chce tego o czym rozmawialismy (powaznego zwiazku)ale porzebuje troszke czasu,odezwe sie jutro to sie umowimy i pogadamy....i nastala cisza. Pisalam co to za zwrot sytuacji i ze mogl mnie uprzedzic ze rozmawiac nie ma zamiaru.juz nic nie odp. Minal tydzien

Gość gość
Nie wiem, ale zauważyłam, ze jak faceci widzą, że mają dziewczyne w gwarści w sensie "zdobyli ją" to dosc czesto tak robią. Zdobyta to odhaczona wg nich

Gość gość
A jak jakiś się nie odzywa to wiecie co bedzie dla nich najlepszą karą za to? Olewka i też milczenie. nie dopytywanie się co się stało, dlaczego, nie wypisywanie do nich. Jak jest jego kolej żeby napisać albo nie odpisze na choćby jednego smsa to też zamilnąć. Wtedy oni tez się zastanowią czy odpowiadali dziewczynie, a,że ich ego jest wrażliwe to napewno ich to zastanowi choć trochę bo oni nawet jak olewają dziewczynę to skrycie by chcieli żeby ona za nimi tęskniła czy się martwiła szczegolnie ci niedowartościowani

Gość Znowu zawiedziona
Nie wiem jak u innych dziewczyn ale u mnie to juz 3 taka sytuacja i wiecie co ? Dwoch z nich odezwalo sie po roku....ze jednak im zalezy. Pamietajcie,ze jezeli facet zostawia Was bez slowa to albo ma Was calkowicie w d***e albo zostawia sobie otwarta furtke na przyszłosc. A jak taki wroci to tylko na chwile....brak odzewu = brak szacunku. I nie dajcie sobie wmowic inaczej !!!!

Gość gość
Nie wierzyc , nie ufać , nie rozmyślać , nie dzwonić , nie smsowac i miec wyj...ne to będzie wam dane :)

Gość Znowu zawiedziona
Dokładnie tak ! Dziewczyny szanujcie sie!!! Z pamietnika samoluba: czy jak kogos macie gdzies to sie z nim kontaktujecie? Nie! Wiec o co chodzi ?!

Gość gość
FAceci to nie świnie, to w większości przypadków, zadufane w sobie osobiniki, które myślą, że jak kobieta jest zainteresowana to źle, bo sie chuj wie czego boją. Kiedyś miałam mnóstwo takich sytuacji, faceci i ich chore zagrywki, jakieś znikanie na parę godzin, nie wiesz co się dzieje z takim idiotą, a potem rzuca się do ciebie, że mu się k***a spać chciało. Nie wierzę w miłość, nie wierzę w romantyczność, nie wierzę w żądne pieprzone slowa, to kłamstwa, by zamoczyć swojego peniska, wybaczzcie mi dziewczyny, ale tak jest. Jestem szczęśliwa, singielka, mam pracę, przyjaciół, żyje mi sie wspaniale, nie mam zamiaru wiązać się z żadnym idiotom, który będzie mnie czarował miłymi słówkami, a jak przleci to pokaże prawdziwe ja:) Tak jest, drogie kobietki. Z facetami trzeba jak z małymi dziećmi, postawić sprawę jasno i, co więcej być silniejszą psychicznie. Moja zasada? Nigdy nie pokazuj facetowi swoich łez, tym bardziej tych, wywołanych przez niego. Do autorki: nie przejmuj się nim, k****, jeden z miliona facetów na ziemi, widać grał tylko dobrego faceta, szlag wie co naprawdę skrywał:))

Gość gość
bylo tak: poznalam bardzo fajnego chlopaka,--- ??? BŁĄD. TY MYSŁAŁAŚ,że poznałas fajnego faceta. Prawda.- poznałas dupka. Daj sobie spokój, tego kwiatu półświatu. Skoro zerwał kontakt, widocznie uznał,że nie chce. I juz, nad czym sie roztkliwiać??? Rozejrzyj sie dookoła, usmiechnij i idz naprzód, nie marnuj czasu nad zastanawianiem sie nad poczynaniami dupka:D:D powodzenia , łeb do góry!!!

Gość gość
"Dwoch z nich odezwalo sie po roku....ze jednak im zalezy." Hahaha. Dobre... Myslalam, ze nic mnie juz dzis nie rozsmieszy!

Gość gość
O takich nagle zerwanych kontaktach słyszy się non stop, to nic innego jak ogromna niedojrzałośc u ludzi, niby dorosłych ludzi:-(

Gość gość
haha skąd ja to znam :D chociaż to śmiech przez zły... znam to ja i moje znajome... kontakt jest, dobry, nawet częsty i niewymuszony.... potem nagle dzieje się coś i cisza... więc powiem Ci, co się dzieje... Facet znalazł sobie kogoś innego, znudził się, zmarł - jako, że to ostatnie baaardzo rzadko się zdarza, to czytaj punkt pierwszy i drugi... niestety. Facet to świnia :)

Gość gość
zgadzam sie z powyższą wypowiedzią :-)

Gość gość
a ja tez miałam taką sytuacje ze facet zniknął po kiku fajnych randkach na kilka miesięcy. Potem odezwał się, dałam drugą szansę i obecnie jesteśmy w związku.. Czasem tak jest ze nie jest się gotowym do związku, ale po zerwanym kontakcie myślisz o tej drugiej osobie.