Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papallllallla

nagle urwał kontakt-o co chodzi?

Polecane posty

Gość gość
a co by Was bardziej bolało, prawda, że przestał coś do Was czuć czy znikanie bez słowa wyjaśnień?

Gość gość
to może ja odpwowiem na pytanie powyżej bo i mi się to przydarzyło..szczerze mówiąc to kilka razy. Zawsze byłam zła, że nie dostałam żadnego wyjaśnienia. Naprawdę parę razy przerabiałam tą sytuację i za każdym razem to wygląda dokladnie tak samo. Oni to mają w genach??! Zawsze po tym pojawia się u mnie złość, że zmarnowałam czas na kogoś nieodpowiedniego, że dałam się nabrać itp. Mam do nich żal. Zawsze też pojawiają się pretensje w pewnym momencie do siebie: może to ze mną jest coś nie tak? moze jestem zbyt nudna?! Boję się zaufać jakiemukolwiek facetowi bo jeszcze nigdy nie wyszło mi to na dobre.

Gość gość
Facec***ewnie zaraz będą nam zarzucać, że to nasz wina bo źle wybrałyśmy itp. No źle. Tylko jak wybrać dobrze? W moim wypadku to byli faceci wykształceni, kulturalni - czyli takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, a jednak...To nie byli gówniarze, jakiś margines itp. To mieli być Ci "porządni faceci"...

Gość gość
Zdarzyło mi się to 3 razy... W dwoch przypadkach w miarę szybko. Ale zawsze z dnia na dzień. W pierwszym po randce on zamilkł na dlugo a potem wysłał smsa, że bla bla. Odezwał się mniej więcej po 2 miesiacach, pijany i coś bełkotał o tym że miał problem z mieszkaniem. Z drugim mam kontakt (też po kilku miesiącach się odezwał) lepszy z niego kolega niż facet. Trzeci, ten najważniejszy. Mówił że kocha, że teskni, że jestem idealna. I co? Gdybym nie była upierdliwa (po pół roku związku miałam prawo) to by tak po prostu z dnia na dzień zniknął. I swoją drogą też się odezwał potem. Wszyscy się odzywają. Czasami mam wrażenie że w związku się boją. Ten ostatni też ma problemy. Zastanawiam się jak ja takich przyciagam... I boję się zaufać.. Ten ostatni bardzo mnie zranił

Gość gość
Oj wcale to nie lezy w genach faceta , bzdury totalne Czasami bardzo podobnie postepuje : dlaczego by nie zranic mocniej , by sie ktos kompleksow nie nabawil , by ... by ...by Wydaje mi sie ,ze tak jest latwiej po przelotnej znajomosci wystudzic kontakt by delikatnie zanikal , niz powiedziec komus wprost : wez czlowieku nie jestesmy do siebie za duzy przeskok intel , po co kogos dolowac , mniejszym zlem jest by zapomnial mile chwile i ne nabawil sie kompleksow skoro ja wiem ze z tego nic wiekszego by nie bylo

Gość gość
niestety, ludzie tak teraz postępują :

Gość gość
Najlepsza odpowiedz jak jednak zadzwoni i bedzie probowal sie glupio tlumaczyc: "Jedyne wytlumaczenie jakie bym zaakceptowala w tej sytuacji to takie, ze nie zyjesz" :-D

Gość gość
tez tak mialam, spotykalam sie z facetem 28 letnim, udawal mojego przyjaciela itp... a potem urwal kontakt tak nagle z dnia na dzien... teraz wiem, ze mial mnie w d***e chcial p********** bylam niedostepna z rok az w koncu dopial swego, przelecial i nara

Gość gość
Żenujące jest to tłumaczenie, że niby postępuje się tak dla dobra uczuć kobiety :) - to niegrzeczne, nieeleganckie, tchórzliwe i dowodzi zerowego szacunku dla osoby, która jednak poświęciła komuś te parę dni z życia. Jak się nie chce kontynuować znajomości to należy ją zerwać.

Gość gość
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.

Gość gość
gość dziś Żenujące jest to tłumaczenie, że niby postępuje się tak dla dobra uczuć kobiety usmiech.gif - to niegrzeczne, nieeleganckie, tchórzliwe i dowodzi zerowego szacunku dla osoby, która jednak poświęciła komuś te parę dni z życia. Jak się nie chce kontynuować znajomości to należy ją zerwać. Oczywiście zerwać ale zrobić to z klasą porozmawiać szczerze z drugą osobą bo być może ta osoba zdążyła coś do nas poczuć.

Gość gość
A ja sie umowilam z chlopakiem na sobote wieczor na 9. Nie przyjechala po mnie i napisala do mnie dzisiaj rano : Hej ! Jak minal weekend ?

Gość gość
* napisal. Mialo byc . Telefon zmienia mi wyrazy .

Gość gość
* przyjechal

Gość gość
Ten co sie z Toba umowil i nie przyjechal to dobry egzemplarz, powiedz mu, ze super weekend minal i dobrze, ze sie nie pojawil, bo teraz widzisz,ze zmarnowalabys czas i byc moze swoje uczucia;)

Gość werdna dla facetów
huj z tymi facetami j******i

Gość gość
Boze laska,po prostu poznał kogos atrakcyjniejszego od Ciebie.Zapomnij o nim.Pozdro

Gość gość
Nie chce mi się dalej czytać, ale wziął cię na litość, jaki to on biedny misiaczek. A tymczasem misiaczek ma pewnie stałą dziewczynę i pewnie założył jej pierścionek zaręczynowy. Masz lipę dziewucho, zostałaś wykorzystana jak ostatnia. Znajdź go, podejdź i sprzedaj liścia. Bez słowa.

Gość gość
Jakis czas temu 17 letnia Kinga Wutkowska z tczewa nie zauwazyla dziury w moscie piszac smsa po krotkim 20 metrowym locie wpadla do wisly Dlaczego tylko kobietom mialo by sie to zdarzac? A wy od razu faceci to swinie

Gość gość
2015.05.14 - faceci sa nie poważni po co lataja, zabiegają, starają sie zdobyć kobietę, jest wszystko dobrze i nagle trach, nie ma kontaktu, co jest grane? Tylko jeszcze dobrze by było żeby choć przez chwilę jeden z drugim pomyślał o uczuciach tej dziewczyny/kobiety" XXX Właśnie! Najgorsze jest to, że faceci "znikają BEZ SŁOWA"! Dla mnie kilka słów- nawet to, że "nie jesteś w moim typie" załatwiłoby wszystko i potrafiłabym to zrozumieć. Facetom BRAK KLASY przy rozstaniach z kobietami. Są zwykłymi tchórzami!!!

Gość gość
facet spotykal sie ze mna dosc dlugo , pisal, dzwonil mowil ze chce ze mna zamieszkac ze jest pewien swojego uczucia , nagle przestal sie odzywac , zamartwialam sie , myslalam ze cos mu sie stalo , dzwonilam nie odbieral , mija juz miesiac i zero kontaktu , nie wiem jak mozna kogos tak potraktowac , olac z dnia na dzien

Gość gość
do autorki ja na Twoim miejscu napisałabym do niego jeszcze raz czy dwa - nawet, żeby się dowiedzieć, co się stało/upewnić, czy nic się nie stało. te 3 razy jeszcze można, tak żeby nie było narzucania się/żeby się nie poniżać. jeśli to oleje, musisz odpuścić, bo zrobisz z siebie szmatę. dziwne to jest - tak urywać kontakt, ale fakt - niektórzy mężczyźni po prostu są niedojrzali, są chamami, nie umieją się zachować. dla mnie to nie do pomyślenia, nigdy bym się tak wobec nikogo nie zachowała. ale zdarzyło mi się, że osoba, po której nigdy bym się tego nie spodziewała, potraktowała mnie w taki sposób. z tym, że to bardziej skomplikowane było, jakaś chora manipulacja z jego strony... w każdym razie, napisz jeszcze raz, masz prawo wiedzieć, o co chodzi, on jest Ci to winien.

Gość gość
tekstowali w czasie jazdy lub chodzenia po mieście i mieli śmiertelny wypadek przez was głupie baby, dlatego cisza od nich

Gość gość
Cóż, widzę, ze takie olewanie jest teraz "modne" i czeste. Najlepsza rada ( i kopniak przy okazji w ich ego bo oni byc może myślą, że laska będzie za nimi wydzwaniać i prosić, a tu pomyłka) to też ich olać :) Jeśli nie oddzwonią, nie odpiszą czy cokolwiek to samej zamilknać. Wiem, jak to czasem boli, ale trzeba miec wlasna godność, a po jakimś czasie waszego milczenia oni też się zastanowią czy byli w waszych oczach tacy super ( nie po to żeby do was wrocili, ale dla samego odwetu, niech nie mysla, ze laska bedzie za nimi biegała bo tylko obrosna w piorka :O)

Gość gość
Bo trzeba być silną i samej ich olać, a niektóre z was to takie dupy ( sorry za dosadność) bo jeszcze ich prosicie o powrót..

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedz na Twoje pytanie, chcesz wiedziec co on myśli, napisz do mojej wrozki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć, co on mysli,co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl