Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizbołne

Ludki które nie śpicie - ocencie moja sytuacje i powiedzcie co byscie zrobili..

Polecane posty

Gość Lizbołne

Przeprowadzam sie ze slaska do Warszawy. Tam bede szukala pracy i mieszkala. DO tego musze zrobic studia uzupelniajace. I nie wiem .. czy isc na prywatna uczelnie do Warszawy ( wygodniejsza opcja i tansza, ale dyplom z prywatnej) czy dojezdzac co dwa tygodnie do Lublina na uniwersytet ( warszawskiego nie biore pod uwage bo ciezko sie dostac)-opcja drozszaod pierwszej bo trzeba kupic bilet i nocleg zalatwic - wychodzi jakies 200 zlotych wiecej niz szkola w wawie. Nie wiem czy patrzec zeby mi bylo wygodnie i taniej i wybrac ta prywatna w wawie na miejscu, czy przemeczyc sie i zrobic wszytsko zeby miec dyplom z panstwowej.. Czy rzeczywiscie dyplom ma takie znaczenie duze?? Co byscie zrobili na moim miejscu? Dodam ze jezli wybiore Lublin to wiaze sie to ze wstawaniem o 4 rano ( a zajęcia od 9 do 19 non stop, i na drugi dzien od 11 do 15.)

Gość grenedi
nie bierzesz pod uwage UW tylko i wylacznie dlatego, ze ciezko sie dostac? mowisz o studiach uzupelniajacych magisterskich? jak dla mnie to bez sensu. lepiej sprobowac dostac sie do uniwerek w wawie, mozesz na tym tylko zyskac. tym bardziej, ze MSU nie sa specjalnie oblegane nawet na uniwerkach i z reguly dostaje sie na nie kazdy, a przynajmniej zdecydowana wiekszosc kandydatow.

Gość ekhmee
Wybierz prywatną. Publiczne uczelnie bywają przereklamowane i wielu pracodawców już o tym wie. Poza tym sam dyplom nie ma wielkiego znaczenia. Znaczenie mają umiejętności i doświadczenie.

Gość jak wpadła to i wyjdzie
kilka dni temu już zadawałaś to samo pytanie :(

Gość Lizbołne
No tak zadałam, ale odpowiedzi byly nie na miejscu. DLatego pytam drugi raz. Prosze niech ktos jeszcze sie wypowie.. Ja wiem ze niektorzy pracodawcy patrza na dyplom i to bardzo...

dyplom ma znaczenie pracodawcy wolą studentow z państwowych uczelni a nie z prywatnych bo co to za nauka za pieniądze...

Ja wybrałabym uczelnię państwową. Pomęczysz się, ale tylko niedługi okres. A korzyści później większe.

Gość Nitki
Tez tak mysle. Idz na uniwerek

Gość gość
uBK7cYF8f0BZtmAJWmOBML1z