Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojexsie

jestem w ciąży???

Polecane posty

Gość bojexsie

biorę tabletki Yasminelle od 2 miesięcy. Z chłopakiem 1 raz kochaliśmy się bez dodatkowych zabezpieczeń w ostatni(21dzień) pierwszego opakowania. Dziś mam 3 dzień przerwy o krwawienia ciągle nie mam. Chłopak nigdy we mnie nie skończył. Mam obolały biust, wiem, że to też oznaka ciąży, ale nie mam mdłości wymiotów, żadnych biegunek tak jak pisało w ulotce, przyjełam wszystkie tabletki. Czy to możliwe. Proszę nie śmiejscie się ze mnie tylko pomćżcie, bardzo sie denerwuje:((czy mam powód??

Gość ufff
Poczytaj ulotkę z tabletek. Trochę rusz głową, w końcu skoro seks możesz uprawiać, to i myśleć powinnaś. To wszystko się zdarza przy tabletkach, więc na 98 % nie jesteś w ciąży... Infantylność górą :D

Gość czarno pomaranczowa
na ciąze za późno,na objawy za wczesnie.

Gość Inezzjaaaa
Widze ze topik wygasl wiec pozwole go sobie odbic:P Jakoś 1,5 h temu skonczylam stosunek z chłopakiem i niewiem czy nie wpadlam bo wydawalo nam sie ze z prezerwatywy wyplynela sperma podczas stosunku. On mnie nastraszyl troche i w sumie byłam w aptece zapytac o te tabletki \\\"72 po\\\" ale powiedzieli mi ze musze miec recepte :/ Teraz niewiem co mam zrobic!?;[ Troche sie boje :/ Bo niechce dziecka! A niechce tez sie dwiedziec o nim za pozno bo go nie usune! oO Co mam zrobic?! Isc jeszcze dzis do ginekologa?! POMOCY!! p.s. Chce tylko prawdziwe odp! A nie jakies głupoty typu : Trzeba bylo nie robic tego! Itp.! Dzieki z gory ;*

Gość ktooos
eh no mozliwe że akurat z tej spermy będą dzieci. to juz Twoja decyzja czy pojdziesz do gina i wezmiesz recepte na ta tabletke (chociaz moja siostra kupywala ja w aptece bez recepty) czy bd czekała na okres

Gość Inezzjaaaa
No ja tez mam taka nadzieje ze nie bedzie ! Głupio mi isc do ginekologa, pozatym nie mam skonczyonyc 16 lat i patrzac na to z punktu prawa on moze zadzwonic i zgłosic to na policje jako gwalt :/ Bo takie przypadki tez sie zdazały :/ Wiec niewiem co mam robic.. A moze pojde do innej apteki i sie zapytam poprostu.. Moze niechciala mi sprzedac bo widziala ze jestem nie letnia?! ;/

Gość ktooos
omatkobosko. jak masz 15lat to nie dziwne, że nie chcieli CI sprzedac. w takim wypadku po tabletke powinnas pojsc z rodzicem ;]

Gość Inezzjaaaa
No co Ty... po 1. Moja mama jest teraz w Grecji :P po.2 Chyba by mnie zabiła jak by sie dowiedziala :/

Gość ktooos
to sie ogarnij dziewczyno i rob to co robia dziewczyny w Twoim wieku a jak jestes gotowa na seks jak kobieta to badz myslaca i odpowiedzialna jak kobieta

Gość frufru
nie sprzedadzą bo sa na receptę a nie dlatego że jestes niepełnoletnia. farmaceutka nie ma obowiązku obarczac swojego sumienia wydaniem Ci tego bez recepty. do ginekologa i już. skoro zaczęłaś współżycie to chyba już u niego byłas, prawda?... PS. i wez tu zostaw dziecko samo w domu...

Gość uuuuuu
mozesz mi wyjasnic co to znczy "wylala sie " mam rozumiec ze gumka wam pekla ??? czy co ???

Gość Inezzjaaaa
Wiem, myslalam i nie załuje ze to zrobilam... Gadalam ostatnio z moja mama o tyim i mi powiedziala ze jak bede chciala zaczac to zebym jej powiedziala i ona pojdzie ze mna do ginekologa bo niechce zostac babcia poki co ;P Tylko ze nie wyobrazam sobie ze powiem jej teraz o tym bo wiem ze dla niej jestem jeszcze malym dzieckiem i boje sie jak zareaguje na to :/

Gość Inezzjaaaa
No własnie nie byłam :/ Tzn. nie pekla ale bylo jej tak duzo ze sie wylala tak jakby dolem... RozumiesZ?:)

Gość frufru
bo zasadniczo jestes jeszcze dzieckiem. nie wiem gdzie wam sie tak spieszy... "Inezzjaaaa - No własnie nie byłam :/"\ tzn co, u ginekologa nie byłas?? to skąd wzięłaś Yasminelle? kto CI je przepisał??

Gość uuuuuu
jak moze sie wylac dolem jak gumka jest przyklejona do siurka ??? rozumiem jakby pekla lae wylac sie ??

Gość Inezzjaaaa
Czytaj Topic od poczatku on nie jest moj.. to o tabletkach pisal kto inny. Acha.. czyli nie ma szans zeby sie wylala?? Pisalam ze tak sie nam WYDAWALO a nie ze tak było.. dlatego sie upewniam czy moglo tak byc. p.s. No niewiem czy była "przyklejona" bo sie ruszala;/

Gość ktooos
haha dobre;d jeśli mają po 15 lat a jej "kolega" kupil jakis xxl rozmiar a ma tego "siurka" wielkosci olowka to moze i jakos dolem wylecialo :P

Gość ktooos
ahh te 15nastkii

Gość Inezzjaaaa
Raczej 18 :]

Gość frufru
a które tu sa 18nastki?...

Gość uuuuuu
a to przepraszam nie doczytalam ze maja po 15 lat wiec - mogla nie byc przyklejona do siurka ;) - wyjasnienie dlaczego bu siurek jest maly a gumka duza klej za slaby i dlatego bylo poluzowanie i sie wylalo - wniosek - BEDZIESZ MAma :)

Gość ktooos
no dobra ale jak się wziął za 15 to widocznie musi mieć na punkcie swojego ołowka kompleksy:D