Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna jak ten palec

czy trudno sobie kogoś znaleźć

Polecane posty

w realu? mam 18 lat właśnie zakończyłam mój pierwszy poważny związek i ehh.. był to facet poznany w necie a zastanawiam się czy w realu ciężo jest poznać kogoś normalnego? gdzie poznawać fajnych wartościowych facetów? no gdzie? :(

nic? żadnych pomysłów? :(

Naruszona konstrukcja przestrzenna DNA Bardzo ważny jest nie tylko skład chemiczny danego związku, ale również jego budowa przestrzenna. W żywności GMO naruszona jest budowa przestrzenna DNA, o ile wiem nie były robione badania żywności GMO pod tym kątem. Stereoizomery mają różne działania, nie dziwi mnie alergia u myszy na produkt GMO! Enancjomery thalidomidu-leku, działały różnie, jeden uspokajał drugi uszkadzał płody, do dziś żyją thalidomidowe dzieci są bez rąk i nóg!!! To nie wszystkie zagrożenia jakie niesie zmodyfikowana żywność, zazwyczaj okazuje się to po wielu latach, patrz kombinacje z pszczołą afrykańską.

.. był to facet poznany w necie a zastanawiam się czy w realu ciężo jest poznać kogoś normalnego" dziecko nie wychodż na zewnątrz :( tam juz nic nie ma :( tylko skały i szczątki po pozostałosciach ludzkiej cywilizacji :( poziom skażenia na zewnatrz to 78 stp w skali Koperfajdla :P stęzenie pyłu około wirusowego nad programowe :P