Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HCH

chcę być niezależna...dobrze czy źle?

Polecane posty

Gość HCH

pragnę realizować swoje plany i marzenia... nie jest to w moim wypadku łatwe... mam malutka coreczke...nie jestem z jej ojcem. pracuje, studiuje , odbywam praktyki w miescie ,do ktorego musze dojezdzac codzienni 100km ;/ a wszystko po to by za pare lat pokazac moim rodzicom ,ze mozna do czegos dojsc nie majac latwego poczatku. jest mi tak bardzo ciezko... placze po nocach..a i tak slysze od ojca ,ze chyba nic nie robie...wciaz wymaga ode mnie wiecej :( chcialabym wyniesc sie od rodzicow... zmienic nazwisko... zeby wkoncu przestali wchodzic w moje zycie z butami. od roku spotykam sie ze starszym mezczyzna...jest mi wsparciem...pomoca...chwila wytchnienia...ale wciaz wysluchuje od moich "kochanych" rodzicow, ze jestem glupia, nawina ,ze mam skonczyc te znajomosc. z jednej strony chce od nich uciec...ale gdy ow mezczyzna zaproponowal bym zamieszkala z nim i jego matka w nowym duzym domu odmowilam z miejsca.nie zaluje. ale wiem ,ze jego to zabolalo. ja naprawde chcialabym wszystko w zyciu zawdzieczac sobie. troche sie boje ,ze ten zwiazek nie przetrwa..a nie chce byc z nikim z poczucia obowiazku ;/ znajomi mowia o mnie ,ze mam hardy charakter i ,ze za bardzo jestem samodzielna... faceci boja sie mnie mimo ,iz jestem inteligentna i atrakcyjna kobieta ..a mi z tym poprostu dobrze. po wszystkich rozczarowaniach ze strony mezczyzn nie dopuszcze by ktorykolwiek znow potraktowal mnie zle... jestem dziwna? moze powinnam popracowac nad soba? cos zmienic?

😴 Bądź se jaka chcesz... czemu masz się posłuchać mojej czy czyjejś opinii?

Myślę że dobrze robisz ponieważ chcesz być niezależna- na Twoim miejscu także próbowałabym pokazać rodzicom że do wszystkiego można dojść samemu jeśli się tylko bardzo tego pragnie i ciężko na to pracuję :) Co do facetów.. powinnaś dać im szansę bo jesli kilku zraniło Twoje uczucia to wiadome że masz uraz i boisz się o siebie i dziecko ale jednak istnieją jeszcze faceci którzy potrafią zaopiekować się kobietą i może ten ów mężczyzna o którym wspomniałaś właśnie do tego grona należy :)

Gość głupai suczko
a kto sie bachorem zajmuje , co ? ? kto daje bachorowi i tobie dach nad głowa? moze rodzice powinni cie chwalic za to ze bachora przyniosłas do domu? jeszcze ci zle, buira suko ? powinni cie pod most wywalic, to mzoe wtedy bys docenila to co masz