Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAAAA1980

Moja Przyjaciółka i Mój Brat....

Polecane posty

... są już ze sobą prawie rok. Nie chce mówić że nie podobał mi się pomysł żeby byli razem, ale coż... A co Wy o tym myslicie?

Gość my to mamy w dupie
:)

Właśnie Ona zanim skumała się z moim bratem to Oni byli tylko koleżeństwem. My znamy sie z K. od 6 lat i naprawde sie zżyłysmy a teraz... Kiedy Ona ma jakies problemy z nim to przyhcodzi do mnie, i co ja wtedy mam zrobic? Po ktorej stronie sie postawic? Po zadnej!

Jeżeli ona jest Twoją przyjaciółką to uważam że powinnaś powiedzieć jej wprost że nie będziesz stawać przeciwko bratu ani przeciwko niej więc akurat w sporach pomiędzy nimi nie będziesz udzielać żadnych rad. Myślę że byłoby dobrze gdybyście wyskoczyli gdzieś razem we trójkę i wtedy byś im to powiedziała bez żadnego obijania w bawełnę ;)

Na początku mówiłam, że ja nie będę stawać na drodze do szczęścia jesli są ze sobą szczęsliwi, ale niestety... wiem więcej rzeczy od niej i tu mnie to stawia w niezrecznej sytuacji...

No ale to że wiesz nie znaczy że musisz rozpowiadać albo udzielać rad- lepiej w tej sprawie siedź cicho bo mówię Ci że będziesz próbowała żeby było dobrze a potem jeśli coś pójdzie nie tak to cała wina spadnie na Ciebie..

No własnie... I dlatego ta sytuacja mi sie nie podoba. Na 1 miejscu stawiałabym raczej rodzine, bo w końcu z nimi trzeba zyc najlepiej, nie?