Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paletka.

dlaczego tylu przystojnych facetow ma brzydkie lub przecietne dziewczyny?

Polecane posty

ja bym go przerobiła zarost , włosy bardziej w nieładzie inny strój i jest w moim typie

hehehehe tak coś czułam, że i taki temat pojawi się na kafe :P więc się wypowiem: otóż moim zdaniem ładni faceci chcą takie brzydulki ponieważ : -baaardzo małe szanse, że brzydulka go zdradzi, zostawi itd, -zawsze będzie mu posłuszna, -większość facetów po prostu boi się ładnych lasek, nie mam na myśli laleczki barbi tylko takie które są wyjątkowo ładne, naturalne bo dostały dar taki :D ładna laska zwykle facetowi kojarzy się z : "wykorzysta mnie, zostawi, zrobi pośmiewisko itd. " -nie wszyscy faceci chcą mieć "pudernice" :P, -dlatego wolą brzydsze albo te przeciętne :P

a laseczki barbi to całkiem inny gatunek :P takie to powinny kręcić się tylko z kenami i wszystko wtedy będzie ok :D

Gość gfg
Rzadko widac takie pary, on przystojny, ona brzydka. Raczej wynika to z tego, ze patrzysz przez swoja zlośliwosc i wrednosc i kazda zajęta kobieta wydaje ci sie brzydka, brzydsza od ciebie.

\"baaardzo małe szanse, że brzydulka go zdradzi, zostawi itd, -zawsze będzie mu posłuszna, -większość facetów po prostu boi się ładnych lasek, nie mam na myśli laleczki barbi tylko takie które są wyjątkowo ładne, naturalne bo dostały dar taki ładna laska zwykle facetowi kojarzy się z : \"wykorzysta mnie, zostawi, zrobi pośmiewisko itd. \" -nie wszyscy faceci chcą mieć \"pudernice\" , -dlatego wolą brzydsze albo te przeciętne \" a ładne wiążą się z brzydalami bo są takie wartościowe??? :classic_cool:

dzieje sie tak dlatego ze kazy ma inny gust i wybiera to co sie komu podoba gdyby patrzec tak jak autorka topiku to 10 % facetów i kobiet miała partnerów a reszta by była skazana na samotnosc