Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska_22

dlaczego nie mam ochoty na sex z nim.. przeciez go kocham!!

Polecane posty

Gość baska_22

jestem ze swoim facetem razem od poltora roku. mieszkamy razem juz ok 6 miesiecy. tzn mieszkamy.. ja studiuje , on pracuje i tak widzimy sie o 18, o 22 zasypiamy, jesli przedtem nie.. no wlasnie. otoz on chce sie kochac codziennie.. ja nie mam na to ochoty. i wtedy jest zly, bo mi sie nie chce. nie potrafi zrozumiec ze codzienny sex staje sie dla mnie rutyna!! obawiam sie ze przez to ze caly czas sie zgadzalam, mimo ze nie chcialam sie kochac, minela mi kompletnie ochota na wspolzycie. robimy w lozku wszystko, pozycje nie z tej ziemi, wiec nie jest nudno! ale On moze mnie piescic przez godzine, a ja i tak nie jestem tam mokra.. blagam pomozcie, co mam zrobic.. kocham go calym sercem ,nie wiem co sie dzieje

Gość marek-wawa
Bez seksu.. i to udanego związek jest niemożliwy :(

Gość marek-wawa
Powiedz... a czy Ty lubisz go pieścić ? całować po całym ciałku.. ? czy Jesteś namiętna ?

Gość brzoskwinia i morela
poprostu nie masz takiego temperamentu jak on - nie potrzebujesz codziennie. ja też tak mam, ale mój mąż nie nalega a poza tym też często bywa zmęczony i zasypia szybciej niż ja. Może Twój problem wynika ze zmęczenia, a może stresuje Cię sytuacja że każdego dnia musi być sex a w przeciwnym wypadku foch! Porozmawiaj z partnerem, tyle Ci mogę doradzić.

Gość baska_22
wiec pytam czy mam isc po jakies tabletki czy co bo swiruje od tych mysli, on sam sie martwi, pyta czy cos z nim jest nie tak, ale wszystko jest tak i to jest problem! jest dobrze zbudowany, wysoki, przystojny, inteligentny, w ogole ma cechy takiego faceta jakiego chcialam (przeciez nie bylabym z jakas sierota..) wiec nie wiem nie wiem nie wiem nic

Gość marek-wawa
Hmm.. a może brakj Ci witamin ? skontaktuj się z lekarzem (prywatnie), zrób badania krwi... sprawdz poziom hormonów itp.

Gość baska_22
brzoskwinia i morela chyba masz racje, pogadam z nim po raz setny ale wytlumacze dlaczego nie podoba mi sie sex codziennie, inne temperamenty.. dzieki ;)

Gość baska_22
witamin tez pewnie brakuje hehhe i sportu troszke, mam z 5 kg wiecej niz powinnam, chociaz zadyszek nie mam biegnac na autobus hehe moze to tez jest problem

Gość kamcia-0987654321
kup sobie żel nawilżający do okolic intymnych - np. Intimel

Gość marek-wawa
Jeszcze pytanie: jak się zabezpieczacie ? może to w Tobie wywołuje stres lub osłabia doznania? Idealnie jest bez gumki, gdy kobieta bierze tabletki... i ma mimo tego opowiednie libido :)

Gość Adriannanan
Kup sobie komleks witaminowy, np. Centrum, zacznij biegać, jeździć na rowerze... i zobacz czy jest lepiej :)

Gość Adriannanan
Ja tam miałam... ale do czasu gdy zaczęłam o siebie dbać... to wszystko jest w porządku :)

Gość baska_22
kamcia.. oo bez kitu, dzikeuje :) marek .. my sie nie zabezpieczamy wcale.. mamy stosunki przerywane

Gość baska_22
adriannann , chyba i tak.. widzicie ile rad :) dzieki