Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna o zielonych oczach

Przyjaciolka moze zrujnowac Wam zycie.

Polecane posty

Pare lat temu dzieki jej \"zyczliwosci\" stracilam meza. Naprawde. Niedawno inna przyjaciolka zrujnowala mi zycie. Stracilam prace dzieki jej \"zyczliwosci\" a takze sklocila mnie z wlasna rodzina. I to osoba, ktorej najbardziej ufalam. Badzcie ostrozne dzieeczyny, nie dajcie sie wyrolowac.

Gość Rimini
Pare let temu przez przyjaciółkę straciałm faceta....dzis Bogu dziękuję, że to ona musi sie z nim męczyć a nie ja:)))Także takie osoby się przydają:)

Gość a to moje zdanie
napisz cos wiecej....dlaczego przez nia stracilas meza i rodzine? opisz sytuacje....

Gość Doktor Hardkor
No właśnie opisz. Najlepsze "przyjaciółki" dały się we znaki wielu kobietom. Nawet powstało powiedzenie-przestroga brzmiące "Najlepszą kochanką Twojego męża będzie Twoja najlepsza przyjaciółka."

Gość 1234567.........
mi może moja nie zrujnowała życia ....ale potraktowała mnie jak stary nie potrzebny przedmiot który wyrzuca się na śmietnik.....:(.....bolało ale teraz z perspektywy czasu wiem ze to nigdy nie była przyjaźń zwyczajnie wykorzystywała mnie ....i chyba nigdy tak do końca nie była ze mną szczera ale było minęło teraz już nie myślę o tym co było a patrzę przed siebie mam nadzieję że już nigdy nie przypomni sobie o mnie

Gość Doktor Hardkor
1234567 brzmi dokładnie tak jak wypowiedziane z ust mojej koleżanki - też były z drugą najlepszymi przyjaciółkami, a potem BANG! i teraz nie wiem czy się w ogóle do siebie odzywają. I ten sam zarzut.

Gość niestety to prawda
nie ma prawdziwych przyjaciolek jak tylko masz meza lub faceta nie przyjaznij sie z zadna baba

No wiec pare lat temu moj maz zadzwonil na telefon komorkowy mojej przyjaciolki. Sama podalam mu numer, bo bylam z nia wtedy, a w moim telefonie rozladowywala sie wlasnie bateria. Od tamtej pory ona miala juz jego numer telefonu, bo jej sie wyswietlil i zostal na liscie odebranych polaczen. Potem dziwnie zaczela mnie ona unikac. Pozniej od meza dowiedzialam sie, ze ja go zdradzam, ze moja przyjaciolka wszystko mu wyznala o mnie i na dodatek jakis facet zadzwonil do niego przedstawiajac sie jako moj kochanek. :o To streszczenie jak stracilam meza. Juz potem nie byl w stanie mi zaufac, jej uwierzyl, no i mial dowody w postaci moich rzekomych kochankow, ktorzy dzwonili do niego mowiac, ze ze mna spali.

Gość przyjaciel też może
Przez przyjaciela mojego faceta też sie zaczeło nam sypiać w dodatku przyjaciel jest wolny więc jak ida razem na imprezę to raczej nie podpiera samotnie ściany ;/

Gość samotna beznadziejnie
ona zdrowa na umysle jest?

Gość 1234567.........
Doktor Hardkor....wiesz to dłuższa historia i ani nie jest to miejsce ani nie chcę już rozgrzebywać starej sprawy tyle że doszłam do wniosku że są ludzie którzy tak na prawdę kochają tylko siebie i byle im było dobrze .....wykorzystują ludzi wokół dla swoich celów

Gość Doktor Hardkor
Historia aspiruje do miana najgorszych świństw wszechczasów

Gość przyjaciel też może
I wiecie co ja straciłam przyjaciele bo jego dziewczyna mnie nie polubiła, nas nigdy nic nie łączyło tylko i wyłącznie przyjaźń przyjaźniliśmy sie prawie 10 lat a oni są razem 5 miesięcy ;/ a najbardziej boli to,ze wybrał ją i o nasza przyjaźń nie walczył Zawsze byłam dla tej dziewczyny miła i starałam sie aby mnie bolubiła a tu taki klops :(

Gość 1234567.........
Dziewczyna o zielonych oczach......dziwie się tylko że nie doprowadziłaś do konfrontacji z tą niby Twoją przyjaciółką tzn Ty mąż i ona i żeby w oczy powiedziała to że masz nie wiadomo ilu kochanków i dała jasne dowody ale tak na marginesie jaki miała w tym cel ?.....chciała odbić Ci męża ?....czy mściła się za coś ?....a może nie mogła znieść Waszego szczęścia ? ja tego nie rozumiem jeśli to były kłamstwa to dziwie się też Twojemu byłem że tak od sobie uwierzył obcym ludziom a nie Tobie ?

Gość przyjaciel też może
a co takie zrobiła,ze straciłaś prace?

Gość Doktor Hardkor
Tak, Twoja zielonooka. Aż się wierzyć nie chcę że prawdziwa - nie dlatego że jakaś mega naciągana, tylko dlatego że przykro wierzyć że takie rzeczy się na świecie zdarzają.

Gość pies na psycholożki
pewnie ci faceci byli nie dostepni a co nie dostepne dla kobiety to musi upolować

Nie doprowadzilam do konfrontacji, poniewaz moja przyjacioka zminila numer telefonu, nie moglam jej znalezc, wynajela tez mieszkanie gdzies indziej, po prostu zupelnie zniknela, tak, jakby rozplynela sie w powietrzu. Nigdy pozniej jej juz nie widzialam po tym co zrobila. A maz nigdy mi nie uwierzyl.

"przyjaciółeczki" :O ja się nauczyłam od życia, że dystans musi być. Sama zawiodłam się na takowej, nie chce pisać powodów, tylko napiszę, że nie znoszę osób "panoszących się" i uważających za władce całego wszechświata :O Ogólnie trzeba mieć dystans do ludzi, bo ludzie lubią objebać dupy :O a "best friends" najlepiej trzymać z dala od facetów, baby to żmije jadowite czasem :O ehh dlaczego tak jest... sama jestem babą ale zasady w życiu trzeba jakieś mieć:O autorko współczuję.

Mysle, ze sie na mnie mscila. A za co? Zanim ja poznalam, poznalam fajnego faceta, ktory chcial byc ze mna i byl bardzo na mnie napalony. Mnie on sie nie podobal. A poniewaz bylam w nowym miescie i nikogo tam jeszcze tak nie znalam, on powiedzial, ze pozna mnie ze swoja znajoma, ale nie mam jej nic mowic, ze on chce byc ze mna. No i on poznal mnie ze swoja znajoma. Zaprzyjaznilysmy sie i opowiedzialam jej, ze on chce byc ze mna, ze stale za mna sie ugania i tak dalej. Na co ona wybuchla placzem ,mowiac, ze on jest jej narzeczonym. Od tamtego czasu trzymalysmy sie razem. Jednak on chyba jej cos musial o mnie nagadac, moze ze ja klamalam aj z tym, ze on chce ze mna byc i.... nie wiem, byc moze o to poszlo?

A dzieki zyczliwosci nastepnej przyjaciolki stracilam prace i rodzina sie ode mnie odsunela. A bylo to tak, ze sie poklocilysmy z lekka. Sprawa dotyczyla tylko mnie i jej i nikogo innego. Poklocilysmy sie z mojej winy, bo cos jej powiedzialam, co jej sie nie spodobalo, zaczela potem dociekac, a ja, zeby jej bardziej nie ranic, minelam sie z prawda. Potem ona skontaktowala sie z moja rodzina (znalazla ich na nk) i chyba zadzwonila do moich najblizszych, mowiac im "cala prawde" o mnie, jaka to jestem taka i owaka. A pozniej zadzwonila do mnie poinformowac mnie, ze to zrobila, tlumaczac, ze moja rodzina powinna wiedziec, jaka jestem. Zadzwonilam potem do rodzicow, ale juz bylo za pozno. Uwierzyli jej, no bo przeciez jaki by miala interes w tym, zeby tak zrobic. No i musiala byc bardzo wiarygodna. Rodzice wyzwali mnie od oszustek, stracilam prace w firmie. Nie odzywam sie do rodziny. Jak mogli mi to zrobic? Kazdy rodzic stanalby po stronie dziecka, a nie kogos obcego, kto sie msci.

Gość do dziewczyny o zielonych ocza
wiesz co bardzo dziwne ze najpierw twoj maz bardziej wierzy twojej przyjaciolce niz tobie a pozniej rodzina moze ty jakas patologiczna jestes

Poza tym nie dziwie sie mezowi, ze jej uwierzyl, bo przeciez miala "swiadkow koronnych" w postaci mezczyzn, ktorzy do niego dzwonili, twierdzac, ze sie ze mna przespali. A co do rodzicow... Moja przyjaciolka wyczula moj slaby punkt. Rodzice zawsze byli bardzo wplywowi i latwo mozna bylo nimi manipulowac, wiec sie nie dziwie, ze uwierzyli jej w te bzdury. Poza tym takie rzeczy sie nie zdarzaja codziennie. Miedzy pierwsza historia a druga minely 2 lata.

niestety to prawda nie ma prawdziwych przyjaciolek jak tylko masz meza lub faceta nie przyjaznij sie z zadna baba Uważam inaczej! Ja mam trzy przyjaciółki, od dawien dawna... Nie ważne co bym złego zrobiła, jakbym się zachowała i tak zawsze będą ze mną. Są dla mnie oparciem. Nasze rodziny się znają. Dziękuje Bogu, że mam takie osoby. Co prawda nasze drogi się troszke rozeszły, bo dwie z nich wyjechały do Anglii, ale nie ma dnia, w którym nie piszemy SMSów. Jak przyjeżdżają do Polski, to więcej czasu spędzają ze mną niż np. ze swoją rodziną - nie chodzi tu o ich mężów. Nigdy w życiu nie odbiłabym żadnej z nich męża! Taka myśl nigdy by mi przez głowe nie przeszła! Myśle, że takie zdradzieckie zachowanie jak opisuje autorka po prostu wynika z charakteru danej osoby.

Wiesz, dla mnie to troche dziwne, że najpierw mąz Ci nie uwierzył, później rodzice. Cholera i jak mogłaś zaufać następnej pseudo przyjaciółce już 2 lata po tym jak tamta Cię zdradziła. Co takiego ta druga naopowiadała Twoim rodzicom?

Gość SeviglImcia
Hm hm no to chyba juz wiadomo nie od dzis ze najlepszy przyjaciel moze sie okazać najwieksza świnia wspoóczoje