Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraaaaaa

Co myślicie o dziewczynach chodzących o tej porze roku w kozakach?

Polecane posty

Gość sandraaaaaa

Gość nikuska25
ze jak sciagna buty to nogi musza im smierdziec

nic, przechodzę obok nich zupełnie obojętnie (w moich nowych kaloszach :classic_cool:) joke:P

Gość ble ble blee
rze som gupie

Gość sandraaaaaaaaaaaaaa

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mają problemy z rozpoznaniem pory roku, albo mają straszne nogi, więc nie chcą ich pokazywać, albo nie stać ich na letnie butkii... ale najbardziej prawdopodobne jest to, że są głupie

Gość edi1983
w końcu jest zimno

Gość antydziwkarz
jeśli są to na dodatek BIAŁE KOZACZKI?? to już wiadomo o co chodzi...:P

Gość dswaswe
myślę, że te dziewczyny hodują grzyby

Gość długi romana
widziałem dzisiaj na ulicach miasta kilka takich zawodniczek i mam wrażenie, że kuszą facetów taką metodą , aby poderwać faceta i niech facet chucha i dmucha na zapieczone i spuchnięte stopy, czy zgadłem ?

Gość kotka222
ze sa nienormalne nie rozumiem tego tyle ladnych sandalkow, balerinek a tu w kozakach na 25 stopni dziwne

Gość kotka222
o jej tragiczna ta panna mloda w koazkach

Gość I kozaczychy
:classic_cool:

Gość kuźwa tylko w Polsce
są tacy zacofańcy :o Boli to Was, że ktoś chodzi w czym chce, w czym mu wygodnie i w czym ma ochotę? Dlaczego na zachodzie można w zimie iść sobie w różowych japonkach i nawet nikt tego nie skomentuje? Albo facet w miniówce i w kozaczkach, a z wielkimi wąsiskami? Dajcie ludzie na luz w końcu i przestańcie robić wiochę! Niech każdy chodzi w czym chce, a Wy zajmijcie się własnymi problemami!!!..........żeby nie było, nie chodzę teraz w kozakach, ale nie przeszkadzają mi laski w tymże obuwiu:) Więcej tolerancji ludziska, bo inaczej zawsze będziemy sto lat za Murzynami :(

Gość kotka222
nie przeszkadza mi to ze chodzisz w kozakach tyle dziwie sie jak ci nie goroca, bo jak jest 30 stopni to nawet w adidasacj jest upal

Ja dziś taką panią w aptece widziałam. Są kozaki które są jeszcze jakoś przystosowane do pory letniej ale ta pani.... Miała takie ( wyleciała mi z głowy nazwa ) jakby góralskie z futerkiem od środka ( różowe ) gołe nogi i mini. Ojjjjjjjjjj nie chciałabym byc z nia w pokoju jakzdjęła te buty.

to się nie dziw, bo to nie Twoja sprawa po prostu :) Jejku, Wy ludzie naprawdę nie macie swoich zajęć i problemów? :o

nie każdemu pocą się nogi:o

Gość Hanka Rumcajsa
Co myślicie o dziewczynach chodzących o tej porze roku w kozakach? - Że im zimno ? :D

Gość NOOO NIEEE
A ja sie zastanawiam nad kozaczkami na lato. Fajnie wygladaja takie bezowe z dziurkami na obcasie i do tego jakas ciekawa krotka sukienka. Jak znajde odpowiednie w sklepie, to sobie kupie i bede chodzic po ulicy i beda mnie obgadywac :D :D :D

przeciez jak kozaki sa cienkie, to wcale nei jest gorzej niż w jeansach. tym bardziej, ze u nas w zach-pom jest zimno dosc

Gość w mordę jeża7
Daj później fotkę na Kafe...

Gość antydziwkarz
CZY KTOS Z WAS ZNA MOŻE LASKE O PSEUDONIMIE GEJSZA Z MARYMONCKIEJ????????????????? PILNIE JEJ SZUKAM!!!!

. przecież latem nikt nie chodzi w ocieplanych kozaczkach:/ po drugie, jesli kupujemy "letnie"kozaczki są one wykonane z cieniutkiej skórki,która przepuszcza powietrze, i nie ma mowy o żadnym poceniu nóg;/ założę się, że 100x bardziej śmierdza nogi posiadaczką plastykowych balerinek i japonek z h&M :D:D:D żal, żal, żal...jak zwykle wychodzi ZACOFANIE naszego narodu:) no cóż, na 10 polek może 1 jest ubrana w miare znośnie:) dla mnie to lepiej, tutaj się wyróżniam, bo np. w USA jest z tym problem:) a letnie kozaczki REWELACYJNIE wyglądają do krótkich spodenek:) cód-miód-orzeszki:) http://img389.imageshack.us/i/85320275xd4.jpg/ http://blog.deezee.pl/wp-content/uploads/2009/04/miley-cyrus-bezowe-kozaki.jpg

Gość czarny kotekPP
"cud":o