Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraaaaaa

Co myślicie o dziewczynach chodzących o tej porze roku w kozakach?

Polecane posty

Gość biodegradowalna
CÓD?

wole, żeby mi gira oddychała w plastikowych japonkach niż w jakimś emu futrzaku bądź \"letnich\"kozakach.... :) gdyby nie nasze zasyfione brudne ulice przy 30 stopniach chciałoby się boso pobiegać

kallinka89- ma całkowitą rację... kozaki na lato są wykonane z delikatnej skórki, najczęściej koziej, która cechuje się dużą przepuszczalnością powietrza, czyli stopa się nie poci... czy wy serio myślicie, że kozaki na lato są ocieplane??? Te plastkowe baleriny z masówek są o wiele gorsze.... Mi osobiście kozaki na lato się podobają, w kolorze karmelowym, z cieniutkiej skórki... w sam raz to etnicznego stylu boho. Nie pogardziłabym takimi, ale nie mogę znaleźć :(

collins- kochana, pytałam w Aldo, ponieważ na stronie internetowej są takie sliczne- cieniutki zamszyk, miodowy kolor... sprzedawczyni powiedziała, że do Polski nie sprowadzają takich "ekstrawaganckich" bucików, bo nie zeszłyby im:/ ---> bardziej zachowawcze modele... tak samo w Prima Modzie, Kazarze, Venezii- ewentualnie po jednej parze...i to czarnych (no cóż...)