Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BartekIk124446

Zdradziłem....

Polecane posty

Gość BartekIk124446

Swoją dziewczynę... Wczoraj na imprezie u kumpla... Dziś przyjechała bo była na 5dniowym wyjezdzie u siostry... przytulała sie do mnie całowała mnie... :( Ludzie co ja zrobiłęm! Gdy ją widze tak tego załuje.. Sumenie mnie gryzie ja wiem ze ją juz straciłem.. Gdy ona sie dowie że wspolzyłem z inną.. :(:( Jestem załamany.....:(:( Ona jest taka cudowna, sympatyczna.. kochana.. sliczna.. a ja jej zrobiłem taką krzywde.. 19 lipca bysmy mieli 2letnią rocznice związku... :(:( Juz nie wiem co mam robić... Zrobiłem to z jakaś łatwa panienka ktora oprocz mnie pozniej uprawiala seks z innym... Jakas starsza dziewczyna około 30stki.... Głupi jestem no głupi:(:(

Gość adriaa
jeśli się dowie to faktycznie może wszystko zrujnować... dobrze, że chociaż Ty zdajesz sobie sprawę z tego że źle zrobiłeś

Gość kmskla
ehh...trudno - jak już się rozstaniecie i znajdziesz sobie inną dziewczynę to mam nadzieję , że więcej tego błędu nie popełnisz

Gość BartekIk124446
jest szansa ze sie dowie, moj kolega do niej ciągnie i chce jej o tym powiedzieć.......

Gość no głupi głupi
masz rację, jesteś głupi.

Uprzedź kolegę i wyznaj jej prawdę...Może Ci wybaczy? Powodzenia!

Gość ale i co z tego
nastepnym razem kutasa na guza zawiaz

Gość MARS_27
z 30 letnią dziewczyną? chyba babskiem. pamiętaj takie babki są zazwyczaj łatwe bo już nikt nie musi się starać by je posuwać, są jak kibel, zlejesz się i spuścisz wodę.

Gość polecam..........
doje bałeś mars teraz, taki głupi się urodziłeś czy tylko udajesz?

smutne to.. dobrze ze zdajesz sobie z tego sprawe. Mozliwe ze ci wybaczy. powodzenia.

Gość adriaa
na Twoim miejscu powiedziałabym Jej nim zrobi to kolega, jeśli żałujesz i pokażesz Jej to jest szansa.

Trudno za błędy trzeba płacić. Skoro zdradziłeś taką cudowną dziewczynę to znaczy że od początku nie byłeś jej warty. Teraz ona znajdzie sobie jakiegoś porządnego faceta, który będzie umiał docenić to co ma, również poprzez trzymanie swojego ptaszka na uwięzi.

Gość kierownik działu Handlowego
co prawda to prawda, u mnie w pracy jest też taka babka ale już po 30, jest tak łatwa że szkoda słów, każdy ją już miał i wyśmiał, za to te młode laski które pracują trzeba się dużo starać żeby je chociaż na kawe wyciągnąć po pracy.

Gość no glupi jestes