Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówcie teraz wy

Co przyciąga a co odpycha was panowie od pań..

Polecane posty

Gość mówcie teraz wy

Jakie dziewczyny podobają się facetem?? co odstrasza mężczyzn.. a co przyciąga??

Gość nudne te tematy dzisiaj
💤:O

mnie zniecheca 1) przerost ambicji - co to nie ja 2) brak kultury (zachowanie, sposób bycia) 3) kokietowanie 4) niezdecydowanie 5) czeste pojawianie sie w towarzystwie kolegów którzy sie ciagle zmieniaja Lubie 1) kiedy dziewczyna pierwsza mowi mi czesc 2) kiedy wychodzi z inicjatywą 3) oryginalne komplementy

Gość Historyk Kafeterii
tomcioszek ty to chyba baba jesteś

Gość ja tez jestem wkurzona
hahaaha tomcioszek o Ciebie zabiegac trzeba jak o babe wiec pewnie w zyciu laski nie miales hahah

a wolicie dziewczyny które palą czy niepalące?

Gość haha..
myslalam, tez, ze to dziewczyna naisala:-D

Gość baba z wozu a koń dupa
tomcioszek jest goooop :o🖐️

Gość nossszzzzCholera
tomcioszek, popatrz Ty mozesz miec duzo kolezanek, natomiast dziewczyna, ktora ma duzo kolegow Cie zniecheca...ale jaja no

Gość haha..
tomcioszek a gdzie Twoj instynkt mezczyzny, ze to chlopak zdobywa dziewczyne, a nie bierzesz sobie ta, ktora Ci sie narzuca, bleee:o

Gość tomcoszek cos mi sie wydaje ze
masz przejebane kompleksy!

masz racje ze ilosc kolegów u dziewczyn mnie zniecheca, ale tez rozumiem ze moje kolezanki kogos tez zniechecaja, publicznie rzadko pokazuje sie w towarzystwie kobiety (tylko we dwoje) , dbam o wizerunek

Gość felek albo nie felek
palenie odpada chyba że dziewczyna jedynie do przelecenia nie lubię kobiet, może nie tyle nie lubię, co nie interesuję się takimi, które nie dbają o siebie, to znaczy bez makijażu, w źle dobranych ciuchach i paskudnych butach tak jak te głupie balerinki (jakiś debil wymyśli kretyński fason i już 2/3 ulicy to nosi a pasuje 1/10) nie znoszę gdy kobieta porusza się jak mężczyzna a takich pełno dokoła cechy charakteru to odrębna sprawa nie znoszę rozchichotanych idiotek, wiecznych imprezowiczek pijących na równi z facetami...

Gość to ja to jaaa
NossszzzCholera, to samo miałam powiedzieć! To ona nie może przebywać z różnymi kolegami, a Ty możesz? Co to ma być? :O

Gość jaką kurna satysfakcję
:o? Dżizasss...świat zwariował....

Gość adam re....
to samo chcialem powiedziec:)

Gość the doors
ja tez:)

a wypowie się jakiś mężczyzna ^ten z szorstkich^? Ciekawa jestem ;o) To mój typ bardziej niż taki któremu się role pomyliły hi hi

Gość to ja to jaaa
No tak, bo Tomcio jest dobroduszny :D a to z kolegami to czyta hipokryzja. Wymagasz tylko od kogoś, a niczego od siebie.

Gość felek albo nie felek
publicznie rzadko pokazuje sie w towarzystwie kobiety (tylko we dwoje) , dbam o wizerunek :D :D :D ależ ty gadasz bzdury jesteś taki jak twój nick taki ćmoszek, śmoszek, paproszek, tomcioszek :p może i jesteś atrakcyjny, więc kobiety się wokół ciebie kręcą ale jeśli już się zakręcą to będą tobą kręcić jak tłumcioszkiem :D ale może tobie to odpowiada

Gość to ja to jaaa
śmoszek paproszek :D:D:D

Gość to ja to jaaa
przykre jest też to, że jak dziewczyna nie jest obojętna, ale coś jednak robi, to... jeśli się sposoba, to nazywane to jest wykazywanie inicjatywy, a jeśli nie będzie w jego guście,to od razu nachalna

faktycznie , jestem inny niz wiekszosc facetów ale mi z tym dobrze i sa osoby którym odpowiadam , pewnie z tymi kolegami to hipokryzja , staram sie to zmienic nie uwazam ze jestem za delikatny, mam swoje zdanie , poglady i umiem o nie walczyc , co jest złego w byciu zdobywanym ? na palcach jednej reki mogłbym policzyc te kobiety ktorymi byłem zainteresowany w swoim zyciu

Gość nossszzzzCholera
ojej, tu nie ma o czym mowic...jaki moze byc facet, ktory pisze na damskim forum pod nickiem TOMCIOSZEK...czy taki facet moze byc meski? NIE! Moze byc przystojny...ale to taka baba, ktora trzeba zdobywac, ma duzo kolezaaanek, dba i wizerunek, taki cipcius:)

Gość zapach halibuta

Gość Do tomcioszka
jak czytam twoje wypowiedzi to aż dreszcz mnie przechodzi.....negatywny Z ciebie żaden facet tylko baba.Normalny facet ma w sobie naturę zdobywcy i sam chodzi za kobietą. A takie niemęskie ciapy i cieniaski jak ty pozostają bierne. Taaaa, dobre-dbasz o wizerunek. Jesteś zakompleksionym facecikiem który zamiast zająć się czymś męskim przesiaduje na babskiej kafeterii. Za mało testosteronu, za dużo kobiecych estrogenów. Brzydzą mnie tacy jak ty....A to czy jesteś przystojny to może ocenić ktoś a nie ty sam. Często ludzie mają błędne mniemanie o sobie.

przyciąga : zadbana sylwetka brak tapety na twarzy ubiór skromny ale gustowny odpycha : zaniedbana sylwetka tapera na twarzy i tandetny ubiór przeklinanie palenie papierosów oczywiscie mówimy tu o pierwszym wrazeniu :)